Filomen pisze: jutro moze je poszczepią.
jak wychodziłem ze schronu okolo 11:30 lekarza jeszcze nie było i nie wiem czy szczepionki były????
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze: jutro moze je poszczepią.
Filomen pisze:mała poprawka została wysterylizowana kotka Kasia 63/72, która była w zaawansowanej ciąży![]()
terenia1 pisze:Ewa a jakąś książeczkę zdrowia kociak miał? czy został oddany bez książeczki zdrowia, czy Pani Doktor założyla mu nową?
Filomen pisze:muszę się pochwalić - na skutek naszych interwencji i próśb schronisko zaprzestało przyjmowania kotów wolno-żyjących. Pismo w tej sprawie składałam 2 tygodnie temu, po akcji pana hycla, który naprzywoził pełno ulicznych kotów. Może teraz ludzie zaczną się bardziej interesować kotami i ich ewentualną kastracją a nie pozbywac się problemu przywożąc je do schroniska.
Wyłapane dzikie koty zostały wykastrowane i wypuszczone na wolność.
mar_tika pisze:Filomen pisze:muszę się pochwalić - na skutek naszych interwencji i próśb schronisko zaprzestało przyjmowania kotów wolno-żyjących. Pismo w tej sprawie składałam 2 tygodnie temu, po akcji pana hycla, który naprzywoził pełno ulicznych kotów. Może teraz ludzie zaczną się bardziej interesować kotami i ich ewentualną kastracją a nie pozbywac się problemu przywożąc je do schroniska.
Wyłapane dzikie koty zostały wykastrowane i wypuszczone na wolność.
![]()
A ja dziś byłam zobaczyć bezdomną kotkę która koczuje pod gołym niebem.Dowiedziłam się od pani ze sklepu że ktos zadzwonił do schronu i po kotke przyjechał duzym niebieskim autem pan ze schroniska.Włożył długie rękawice ,kotkę zapkował do kontenerka i zabrał do schronu.Dziś rano kotka była w tym samym miejscu co wczorajO co chodzi ,bo nie kumam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 155 gości