WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 06, 2011 11:54 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Jakoś poradzimy :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 06, 2011 13:01 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Oj... będzie kazanie :twisted: .
Dorotko, mając długi wspierasz finansowo innych .... ? Serce masz wielkie, wiem :wink:
Ale ... nie mam słów. Mam tylko nadzieję, że wiesz co robisz i że Ty w czarnej godzinie też możesz liczyć na wsparcie ... ? :roll: Choć mam wrażenie, że właśnie jest Ci bardzo trudno finansowo. Nie ogarniam tego ... :roll:

Dziewczynki, chłopcy, czy tylko ja to tak widzę ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon cze 06, 2011 13:18 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Psiamo, bo Dorota ma wielkie serducho, ja kciałam właśnie napisać na ten temat na Wątku Czarownic o Etiopku naszym, zapłaciła składkę majową, na czerwcową teraz nie ma ale przecież u Niej z brakiem forsy to jest też tragedia, no, nie wiem...
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon cze 06, 2011 13:23 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Jozefina, Dorotka to silna kobietka, wygrzebie się z tego :ok:
Prawda, Słoneczko? :1luvu:

Erin

Post » Pon cze 06, 2011 20:57 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

A no bo wiecie...ja tak inaczej nie moge. Kreccie glowami, ale mi jest taka potrzeba, bo sa ludzie, ktorzy maja jeszcze mniej niz ja. Ania moja kochana ma tyle koteczkow na glowie i jak bym mogla sie odwrocic? Do tej pory dalam rade i na jedzenie jeszcze starczy. Wy mi przeciez kazecie do normalnosci wrocic. Ok, nie bede juz tak pomagac jak kiedys, bo te czasy sie skonczyly. To ma byc cos takiego jak ostatni rzut na wode. Jedyne co moze sie jeszcze stac, to to, ze nie znajde parkingo, z ktorego biora paczki. Wtedy sprzedam rzeczy w Ebay i wysle pieniazki do ufnej osoby :-)
Hehe, na diecie sie mniej je i mniej wydaje :-p

Musze jeszcze dojsc do siebie. Telefonowalam akurat z przyjaciolka i ona tez jeszcze pada na pyszczek. Ale tak sobie u mnie odpoczela, ze nawet poniedzialek jej nie mogl z rownowagi wyprowadzic. To jest dobre, nie? Ktora nastepna chce mnie odwiedzic?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto cze 07, 2011 6:27 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

SecretFire pisze:Hehe, na diecie sie mniej je i mniej wydaje :-p

:ok: Tylko z dietą to nie przesadź Dorotka - z głową i umiarem :-) Mnie dzisiaj kolega rano chciał dociąć jak prowiant na śniadanie do pracy kupowałam ale ja się tam tym nie przejmuję i tak mu powiedziałam. Aż się S. śmiała (ekspedientka) bo ona niczego sobie, konkretna babeczka, przesympatyczna, elegancka :lol:
SecretFire pisze: Ale tak sobie u mnie odpoczela, ze nawet poniedzialek jej nie mogl z rownowagi wyprowadzic. To jest dobre, nie? Ktora nastepna chce mnie odwiedzic?

Bo Ty Dorotka nawet przez net emanujesz taką wspaniałą, pozytywną energią, że wcale się nie dziwię przyjaciółce.
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto cze 07, 2011 6:35 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Jozefina ma rację :ok:
Ty jesteś nasz :aniolek:

Erin

Post » Wto cze 07, 2011 7:22 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto cze 07, 2011 11:36 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Ach Wy moje Dziobki!

U Patmolka wczoraj wieczorkiem tez bylam, ale nie zdazylam juz napisac.

Tak sobie myslalam, zrobic czy nie, ale wygralo serduszko. W duzo sposobow mozna pomagac. Ja tu tez zbieram u moich kolegow butelki na zastaw i sprzedaje je. Pieniazki z tego ida do stowazyszenia, w ktorym sie teraz udzielam. Stary chleb mi tez przynosza i sama zbieram, suche go i daje kozom do jedzenia i konikom. No i teraz jeszcze bazarek. Czesto nie idzie, ale zawsze to jest przeciesz krok do przodu. Od kuzynki sie tej stolowki nauczylam i tez tak robie. Nadal mam pod drzwiami stac miseczki z suchym i woda wlewam do wielkiego wiadra na dole przy szopie. Przez ostatni dlugi weekend, chociaz przyjaciolka byla, zajmowalam sie jeszcze piecioma wielkimi zajaczkami od sasiada. On twierdzil, ze sie nie daja glaskac...do mnie przychodzily same. 8O Zbieram im teraz tez po drodze te listki od dmuchawek. (Jak to sie nazywa?)

No i teraz znikam znowu do wieczora.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto cze 07, 2011 11:37 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dorotko, Ty jest WIELKA :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A te listki to chyba mlecz.

Erin

Post » Wto cze 07, 2011 12:20 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

A ja czekam na ten list i nie mogę się doczekać ;) To prawda - dajesz mnóstwo energii pozytywnej innym :1luvu: :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro cze 08, 2011 9:21 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dorota ma wielkie serce - wiadomo :D Nie wiedziałam, że u Ani się źle dzieje ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro cze 08, 2011 11:32 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Cześć Dorotko z kotkami! :)
Jak się miewacie?

Erin

Post » Śro cze 08, 2011 15:15 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

No i gdzie te bazarki? Czekam na nie :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro cze 08, 2011 18:04 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

SecretFire pisze:Tak sobie myslalam, zrobic czy nie, ale wygralo serduszko. W duzo sposobow mozna pomagac. Ja tu tez zbieram u moich kolegow butelki na zastaw i sprzedaje je. Pieniazki z tego ida do stowazyszenia, w ktorym sie teraz udzielam. Stary chleb mi tez przynosza i sama zbieram, suche go i daje kozom do jedzenia i konikom. No i teraz jeszcze bazarek. Czesto nie idzie, ale zawsze to jest przeciesz krok do przodu. Od kuzynki sie tej stolowki nauczylam i tez tak robie. Nadal mam pod drzwiami stac miseczki z suchym i woda wlewam do wielkiego wiadra na dole przy szopie. Przez ostatni dlugi weekend, chociaz przyjaciolka byla, zajmowalam sie jeszcze piecioma wielkimi zajaczkami od sasiada. On twierdzil, ze sie nie daja glaskac...do mnie przychodzily same. 8O Zbieram im teraz tez po drodze te listki od dmuchawek. (Jak to sie nazywa?)

No i teraz znikam znowu do wieczora.

Dobre i czyste serduszko masz Dorotko.Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]