Moderator: Estraven

SecretFire pisze:Hehe, na diecie sie mniej je i mniej wydaje :-p
Tylko z dietą to nie przesadź Dorotka - z głową i umiarem SecretFire pisze: Ale tak sobie u mnie odpoczela, ze nawet poniedzialek jej nie mogl z rownowagi wyprowadzic. To jest dobre, nie? Ktora nastepna chce mnie odwiedzic?

Ach Wy moje Dziobki!

SecretFire pisze:Tak sobie myslalam, zrobic czy nie, ale wygralo serduszko. W duzo sposobow mozna pomagac. Ja tu tez zbieram u moich kolegow butelki na zastaw i sprzedaje je. Pieniazki z tego ida do stowazyszenia, w ktorym sie teraz udzielam. Stary chleb mi tez przynosza i sama zbieram, suche go i daje kozom do jedzenia i konikom. No i teraz jeszcze bazarek. Czesto nie idzie, ale zawsze to jest przeciesz krok do przodu. Od kuzynki sie tej stolowki nauczylam i tez tak robie. Nadal mam pod drzwiami stac miseczki z suchym i woda wlewam do wielkiego wiadra na dole przy szopie. Przez ostatni dlugi weekend, chociaz przyjaciolka byla, zajmowalam sie jeszcze piecioma wielkimi zajaczkami od sasiada. On twierdzil, ze sie nie daja glaskac...do mnie przychodzily same.Zbieram im teraz tez po drodze te listki od dmuchawek. (Jak to sie nazywa?)
No i teraz znikam znowu do wieczora.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 14 gości