PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 04, 2011 10:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Hej

Jazda z Huty do centrum dzisiaj to masakraaaaaaaaa
Byłam się zameldować w szpitalu - na ten moment jest oki jeszcze jutro i pojutrze .....

W drodze powrotnej wszystko stało bo Bractwo kurkowe miało paradę - do jasnej ciasnej muszą maszerować po trasie tramwai i autobusów ....... :?: :?:
Debile co chwile strzelali - szkoda że jeden z drugim się nie zastanowił ile zwierząt takiego huku boi się..

Wróciłam spowrotem i miałam ochotę zamordować moją psicę ........ :oops: Tak mi ciśnienie podniosła :evil: :evil: :evil:
Menda jedna zrobiła włam do plecaka (który sobie ślicznie wyjęła z szafki i otworzyła zamek błyskawiczny nie uszkadzając go ) i zeżarła oral bar do czyszczenia zębów - dawkę tygodniową ......
Dzwoniłam do wetki w wersji optymistycznej będzie biegunka w wersji pesymistycznej zablokuje jelita ...... Trzeba obserwować ... Raczej będzie ta pierwsza wersja

Wrrrrrrrrrr człowiek staje na rzęsach nie śpi po nocach bo się zastanawia skąd wziąć pieniądze na leczenie i jedzenie ( obudziłam się o drugiej bo mnie to gnębi) a tu .........Sama se szkodzi ....
Ale to samo robią moje mało mądre koty ....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob cze 04, 2011 13:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

AniHili pisze:Kurde, dlaczego nie dość, że gorąco, to jeszcze duszno? :roll:

Prawda? :1luvu:
MY CHCEMY ZIMĘ!!!!!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob cze 04, 2011 13:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

shira3 pisze:

MY CHCEMY ZIMĘ!!!!!

Se jedźcie na biegun! :evil: Niech żyje lato!!! To powiedziałam ja; gadzina zimnokrwista co lubi się wylegiwać na słonku 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob cze 04, 2011 13:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pf.... :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob cze 04, 2011 17:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:Se jedźcie na biegun! :evil: Niech żyje lato!!! To powiedziałam ja; gadzina zimnokrwista co lubi się wylegiwać na słonku 8)

w poniedziałek powyleguję się trochę za ciebie :P :twisted:
(aczkolwiek od jutra do czwartu będę trochę daleko od netu, tj tylko z telefonu... ale za to w Sopocie na koszt firmy :twisted: )

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob cze 04, 2011 18:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

charm pisze:
pomponmama pisze:Se jedźcie na biegun! :evil: Niech żyje lato!!! To powiedziałam ja; gadzina zimnokrwista co lubi się wylegiwać na słonku 8)

(aczkolwiek od jutra do czwartu będę trochę daleko od netu, tj tylko z telefonu... ale za to w Sopocie na koszt firmy :twisted: )

charm... :evil: JAK JA CIĘ NIE, LUBIĘ! :evil: :evil: :evil: czemu mnie nie zabierzesz ze sobą? Będę nosić bagaże :cry:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob cze 04, 2011 18:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Obrazek
tak przemianuję Frędzla, bo reszta reaguje na swoje imię a ten leń tylko na wołowinkę, tuńczyka, ewentualnie kurzy cyc :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob cze 04, 2011 18:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:
charm pisze:

charm... :evil: JAK JA CIĘ NIE, LUBIĘ! :evil: :evil: :evil: czemu mnie nie zabierzesz ze sobą? Będę nosić bagaże :cry:

chciałabym.... :oops:
(niestety szkolenie więże się z dodatkową robotą.... co niekoniecznie przekłada się na dodatkową kasę :-( )
jadę dzień wcześniej żeby chocaż coś miłego było, wtorek - środa rozplanowane od rana do wieczora, i plany nie mają nic wspólnegoz morzem....

charm

Post » Nie cze 05, 2011 0:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Posprzątałam, pora położyć się na chociaż 4h..... Na czas mojej nieobecności z kotami zostanie babcia (80lat i problemy zdrowotne....), więc niektóre rzeczy musiały być poprzekładane, itd (np babcia nie wyjmie kociego jedzenia z górnej półki czy garnka z dolnej szuflady....), a dodając do tego mój tryb życia z ostatniego okresu to było co sprzątać... :roll:
wyprałam dywaniki, wycieraczki, itd i podkładki antypoślizgowe spod nich, żeby się nie ślizgały....
A w między czasie zrobiłam pranie, odkurzyłam, i takie tam... ;-)

charm

Post » Nie cze 05, 2011 11:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Życie jak zawsze wiruje i mieni się wszystkimi barwami na wątku Czarownic :1luvu:
Mam co raz mniej czasu na Miau i coraz silniejsze uczucie, że świat wokół mnie jakby gęstnieje. Cóż, widać mam nie po kolei.
Wszystkie Czarowne z Siostrą Prezes na czele niedzielnie i gorąco pozdrawiam i zostawiam Wam tutaj pienińskiego dmuchawca :kotek:

Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie cze 05, 2011 16:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Ufff dotarłam, nawet szybko mi podróż minęła. Najlepsza jedna gwiazda w autobusie, jechała ze swoim facetem aż do Warszawy więc podróż około 20 godzinna, a ona odziana w krótką spódniczkę :mrgreen: . Ludzie są czasem komiczni.
Pozdrawiam Was serdecznie :1luvu: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie cze 05, 2011 16:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Lubię trochę poleniuchować w niedzielę... Ech...
Pozdrawiam Czarowne!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie cze 05, 2011 18:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

shira3 pisze:

MY CHCEMY ZIMĘ!!!!!

Nieee! Zimy nie! Trochę wiatru wystarczy :mrgreen:
Pierwszy raz cieszę się, że wróciłam z Krakowa do domu - my przynajmniej mamy wiatr w komplecie do upału :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie cze 05, 2011 19:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A my dzisiaj ze strasznym dzieckiem byłyśmy na grillu u koleżanki na działkach :roll: No fajnie było tylko.... 8O wątroba mi wysiądzie, wpadnę w alkoholizm, albo urośnie mi mięsień piwny, jak się te imprezy nie skończą :roll: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie cze 05, 2011 20:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A ja już prawie przeczytałam, że byłyście w....schronisku :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]