a no i nie podchodzi do ludzi ktorych nie zna nawet do mojej babci ktora ze mna mieszka to nie za bardzo, nie mowiąc juz o sasiadach czy innych ludziach. Ale mnie zawsze wita jak wracam z pracy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Przy okazji serdecznie pozdrawiam Panią, która miała dzisiaj dyżur w Kwarantannie. Mam nadzieję, że nie dostała udaru od kilkugodzinnego bezczynnego leżenia na kocu w pełnym słońcu. Mam również nadzieję, że nie zapomniała posmarować ani siebie, ani towarzyszących jej dzieci kremem z filtrem.
Figaro52 pisze:na moje oko maluszek nie ma jeszcze 4 tygodni, szkoda jego towarzysza , to są za małe kotki do wydania zwłaszcza ,że maluch trafił do domku wychodzącego
_leśna_ pisze:Dobra kurde wypowiem się na ten temat tej opalającej się Pani. Leci to po opinii mojej i schroniska niestety i chciałam tu zaznaczyć że ta pani to nie ja żeby nie było bo niestety nie jest to napisane a ja pracuję właśnie na kwarantannie.
_leśna_ pisze:Dobra kurde wypowiem się na ten temat tej opalającej się Pani. Leci to po opinii mojej i schroniska niestety i chciałam tu zaznaczyć że ta pani to nie ja żeby nie było bo niestety nie jest to napisane a ja pracuję właśnie na kwarantannie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek i 120 gości