Moderator: Estraven
Ja-Ba pisze:Wyrwałam się przed szereg i już przelałam obiecane 2 dychy. Niech stracętaka kara za wyrywność..
joshua_ada pisze:Uwaga będzie off top, ale bohaterka ta sama.![]()
Otóż archiwizuję co jakiś czas różne wątki z miau i znalazłam taki stary wątek, który się urywa:
viewtopic.php?f=13&t=104170
Nie wiadomo dalej co z kotem, poszukałam na stronie fundacji w "znalazły dom", ale takiego kotka tam nie ma. W "tęczowy most" także. Kolejny kot z niewiadomą historią.
Mary_Poole pisze:Moze by przedstawic materialy komus z Vivy np?
Z tego, co napisałaś wynika, że wniosek możesz złożyć (a przynajmniej nie wynika, że nie możesz tego zrobić), natomiast o przebiegu dochodzenia mogą być informowane fundacje (i zapewne inne osoby prawne -- czy tak?) które o to poproszą na piśmie.Femka pisze: Dowiedziałam się, że jako osoba fizyczna nie będę informowana o przebiegu dochodzenia. Takie informacje mogłaby otrzymywać fundacja, która złożyłaby oświadczenie, że jest zainteresowana losem doniesienia.
ana pisze:Z tego, co napisałaś wynika, że wniosek możesz złożyć (a przynajmniej nie wynika, że nie możesz tego zrobić), natomiast o przebiegu dochodzenia mogą być informowane fundacje (i zapewne inne osoby prawne -- czy tak?) któr o to poproszą na piśmie.Femka pisze: Dowiedziałam się, że jako osoba fizyczna nie będę informowana o przebiegu dochodzenia. Takie informacje mogłaby otrzymywać fundacja, która złożyłaby oświadczenie, że jest zainteresowana losem doniesienia.
Tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt i 44 gości