Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 03, 2011 22:36 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Saye tez tak czesto trzymam na rekach brzucholem do gory, dzidziuline moja :D
A co do intuicji to sie zgodze. Tez jestem wyczulona na punkcie swoich kotow. Bo kto je zna lepiej ode mnie ?
Zwlaszcza, ze mam je od maluszkow. A Saye to na wlasnym cycku wychowalam, jest jak moje pierworodne dziecko ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt cze 03, 2011 22:46 Re: Mała Bejbi od początku choruje

milena88 pisze:Oj tam. Kobitki mają swoją intuicję w małym palcu i już :kotek: :1luvu: :1luvu:

O właśnie :ok: :kotek: :piwa:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt cze 03, 2011 22:55 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Spokojnej nocki, moja koteczka już przysypia to i na mnie czas, co by mi się nie rozłożyła na całym łóżku :ryk: nie mam sumienia jej zganiać a jak już to się zdarzy to obraza majestatu do rana i prześpi zdala od naszej poduchowej miejscówki :kotek:
Dobranoc intuicyjne kobietki :D
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Pt cze 03, 2011 22:59 Re: Mała Bejbi od początku choruje

milena88 pisze:Spokojnej nocki, moja koteczka już przysypia to i na mnie czas, co by mi się nie rozłożyła na całym łóżku :ryk: nie mam sumienia jej zganiać a jak już to się zdarzy to obraza majestatu do rana i prześpi zdala od naszej poduchowej miejscówki :kotek:
Dobranoc intuicyjne kobietki :D

milenko dobrej nocki :P niestety to pora zabawy Bejbi :wink: i jeszczę muszę posiedzieć,ale jak pójdzie spać to na TŻ-a :lol: :lol: :lol: bo ja za chuda :ryk: i śpię na boku :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt cze 03, 2011 23:05 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Spokojnej nocki, moja koteczka już przysypia to i na mnie czas, co by mi się nie rozłożyła na całym łóżku :ryk:

O, to mi sie przypomnialo, jak pewnego razu siedzialam przy laptopie dosc dlugo, koty sie krecily przy mnie z mina "Wylacz babo te maszyne, idziemy spac..." no i po jakims czasie, o godzinie juz prawie rannej a nie nocnej ;) kompa wylaczylam i powiedzialam na glos "No koty, idziemy spac !" odwrocilam sie jeszcze po cos i jak spojrzalam na lozko to co zobaczylam ?

Jeden kot zwiniety w klebek na samym srodku poduszki, drugi rozciagniety wzdluz lozka... Tak, jakos sie wpakowalam miedzy nie... chociaz niewygodnie bylo jak jasna cholera... a wtedy byly male, mialy jakies 4 miesiace... Gdyby teraz tak zechcialy sie uwalic to na tym moim pojedynczym lozeczku moglabym sie ewentualnie sprobowac w precel zwinac i tak zasnac :lol:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt cze 03, 2011 23:09 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Fenia na początku jak przybyła.. też nocą wariowała ale na roczek się uspokoiła i teraz na poduszce przy mnie śpi najczęściej , choć inne leżanki też oblega :kotek: nad ranem czy po jedzeniu grasuje_np już wczoraj" :ryk: po krawędzi akwarium chodziła i filtr z gąbki opróżniła do zabawy gdy tylko załapała jaj ja włókninę do czyszczenia wyciągam..mam zdjęcia ale tp jutro :kotek: :twisted:
paa :wink:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Pt cze 03, 2011 23:10 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Agor-ia pisze:
Spokojnej nocki, moja koteczka już przysypia to i na mnie czas, co by mi się nie rozłożyła na całym łóżku :ryk:

O, to mi sie przypomnialo, jak pewnego razu siedzialam przy laptopie dosc dlugo, koty sie krecily przy mnie z mina "Wylacz babo te maszyne, idziemy spac..." no i po jakims czasie, o godzinie juz prawie rannej a nie nocnej ;) kompa wylaczylam i powiedzialam na glos "No koty, idziemy spac !" odwrocilam sie jeszcze po cos i jak spojrzalam na lozko to co zobaczylam ?

Jeden kot zwiniety w klebek na samym srodku poduszki, drugi rozciagniety wzdluz lozka... Tak, jakos sie wpakowalam miedzy nie... chociaz niewygodnie bylo jak jasna cholera... a wtedy byly male, mialy jakies 4 miesiace... Gdyby teraz tak zechcialy sie uwalic to na tym moim pojedynczym lozeczku moglabym sie ewentualnie sprobowac w precel zwinac i tak zasnac :lol:

:ryk: :ryk: :lol: niedługo przywłaszczą sobie łóżko :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt cze 03, 2011 23:12 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Agor-ia pisze:

O, to mi sie przypomnialo,...
ewentualnie sprobowac w precel zwinac i tak zasnac :lol:

oj \tak niezbyt pozycja ale i tak zdarza się..pamiętam -miałam tak :evil: :1luvu: :kotek: :1luvu: :twisted: :ryk:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Pt cze 03, 2011 23:15 Re: Mała Bejbi od początku choruje

milena88 pisze:Fenia na początku jak przybyła.. też nocą wariowała ale na roczek się uspokoiła i teraz na poduszce przy mnie śpi najczęściej , choć inne leżanki też oblega :kotek: nad ranem czy po jedzeniu grasuje_np już wczoraj" :ryk: po krawędzi akwarium chodziła i filtr z gąbki opróżniła do zabawy gdy tylko załapała jaj ja włókninę do czyszczenia wyciągam..mam zdjęcia ale tp jutro :kotek: :twisted:
paa :wink:

Koniecznie muszę zobaczyć jutro :D Bejbi kradnie wszystkie gąbki i szmatki :lol:tylko że głupol je poobgryza :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob cze 04, 2011 7:37 Re: Mała Bejbi od początku choruje

=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Sob cze 04, 2011 10:00 Re: Mała Bejbi od początku choruje

No z Feni naprawdę akrobatka :lol: :lol: Bejbi zwaliła by się do akwarium :wink: Czemu ona nie jest sprawna jak inne koty?Ma strasznie ciężkie podwozie i trzeba ją podnosić jedną ręką za klatę,a drugą pod brzuszkiem.Inne wystarczy pod pachy,a Bejbi ma ciężki tyłek (dół brzuszka).W nocy zasneła mi na kolanach,potem w budce drapaka,potem warowała na dywaniku
koło mnie i cały czas na mnie patrzyła (jak się położyłam) na koniec weszła na hamaczek i tam długo spała :D Bejbi nawet nigdy do wanny nie wskoczyła :( 8O TŻ jednak zauważył że znowu mniej je.Dał świeżą saszetkę,jeden spory widelec i nawet połowy nie zjadła.Przed kupą bolał ją brzuszek,było widać troszkę narzekała.Coś muszę wyszukać na bazarek,bo boję się że nie wystarczy na oba badania i teraz będę wklejać paragony.Z wczoraj za karmę też wkleję,ale na nich pisze zawsze"Usługa weterynaryjna" są małe bardzo.Raz pytałam o faktury i nie tylko ja,to nie bardzo chcą wystawiać :( Głupio mi nadwyrężać weta cierpliwość bo też naprawdę stara się pomóc.Wczoraj wieczorem jak byliśmy po karmę,pytał jak u nas i Bejbi :kotek: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob cze 04, 2011 10:18 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Hej a właśnie, pieniążki dotarły z bazarku?W pn były wysyłane...
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Sob cze 04, 2011 10:49 Re: Mała Bejbi od początku choruje

milena88 pisze:Hej a właśnie, pieniążki dotarły z bazarku?W pn były wysyłane...

milenka,wczoraj nie sprawdzałam bo nie miałam jak.Ostatnio sprawdzałam 27maja i wtedy ostatni przelew był od cynamon i wanilia z bazarku Bejbi 22zł. i 23maja 20zł. od Eli (nie piszę nazwiska bo może sobie nie życzy :wink: ).Mam nadzieję że będzie w poniedziałek jak sprawdzę bo muszę na Bejbi wydać 220zł. na oba badania :roll: To bardzo dużo nie?Jedno i drugie czeka się 10 dni na wynik.Jak zabraknie :oops: może wet zgodzi się o niewielką kwotę poczekać dwa lub trzy dni.Wcześniej wpływ z biedronek 10+10zł od jasdor.Zresztą większość było od jasdor i będzie jeszcze 10zł. z biedronek :D :ok: jasdor biedna odcisków dostanie,oby nie bo teraz dużego wyzwania się podjeła dla Plamka :kotek: :ok: :ok: :ok: milenka nadal nie mogę wyjść z podziwu :P bazarku od Ciebie dla tymczasów ewar i Bejbi,naprawdę :ok: :ok: :ok: expresowo :D
Obrazek ,

vailet

Post » Sob cze 04, 2011 10:56 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Eh. :kotek: Miejmy nadzieję że pod koniec lipca po obronie d._ coś wystawie tym razem dla moich na pchlim bo zbliża się czas szczepień_porządki planuję to i może innym koteczkom też coś skapnie :wink:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Sob cze 04, 2011 11:17 Re: Mała Bejbi od początku choruje

milena88 pisze:Eh. :kotek: Miejmy nadzieję że pod koniec lipca po obronie d._ coś wystawie tym razem dla moich na pchlim bo zbliża się czas szczepień_porządki planuję to i może innym koteczkom też coś skapnie :wink:

:kotek: :ok: :ok: :ok: myślę że jest na koncie od Ciebie bo to tak długo nie idzie :D a ta obrona d. :?: to napisz choć na pw czego bo ja z ciekawości umieram :D Sama nie mam wykształcenia :oops: :oops: z powodu właśnie matematyki :oops: :oops: Ja będę ciągle w strachu,bo Bejbi nie można szczepić.Ciągle buty ściągamy przed drzwiami i najpierw mycie rąk,a wtedy dopiero możemy Bejbiśkę pogłaskać :( Kiedyś pisałam że przy naszej klatce mieszka chory kot i koci katar wyleczyliśmy,ale wygląda jak stary kot,a podobno ma 2 lub 3 lata.Przez sąsiada go leczyłam.Wetowi wspomniałam o tym kocie i wypisał receptę i to tyle było z mojej strony bo bałam się o Bejbi :( milenka,jak będę miała wydruk z banku bo w bankomacie mojego banku nie da się sprawdzić ostatnich wpływów,tylko całość :x to oczywiście
napiszę na wątku :D :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]