A co do intuicji to sie zgodze. Tez jestem wyczulona na punkcie swoich kotow. Bo kto je zna lepiej ode mnie ?
Zwlaszcza, ze mam je od maluszkow. A Saye to na wlasnym cycku wychowalam, jest jak moje pierworodne dziecko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milena88 pisze:Oj tam. Kobitki mają swoją intuicję w małym palcu i już![]()
![]()
milena88 pisze:Spokojnej nocki, moja koteczka już przysypia to i na mnie czas, co by mi się nie rozłożyła na całym łóżkunie mam sumienia jej zganiać a jak już to się zdarzy to obraza majestatu do rana i prześpi zdala od naszej poduchowej miejscówki
![]()
Dobranoc intuicyjne kobietki
Spokojnej nocki, moja koteczka już przysypia to i na mnie czas, co by mi się nie rozłożyła na całym łóżku
Agor-ia pisze:Spokojnej nocki, moja koteczka już przysypia to i na mnie czas, co by mi się nie rozłożyła na całym łóżku
O, to mi sie przypomnialo, jak pewnego razu siedzialam przy laptopie dosc dlugo, koty sie krecily przy mnie z mina "Wylacz babo te maszyne, idziemy spac..." no i po jakims czasie, o godzinie juz prawie rannej a nie nocnejkompa wylaczylam i powiedzialam na glos "No koty, idziemy spac !" odwrocilam sie jeszcze po cos i jak spojrzalam na lozko to co zobaczylam ?
Jeden kot zwiniety w klebek na samym srodku poduszki, drugi rozciagniety wzdluz lozka... Tak, jakos sie wpakowalam miedzy nie... chociaz niewygodnie bylo jak jasna cholera... a wtedy byly male, mialy jakies 4 miesiace... Gdyby teraz tak zechcialy sie uwalic to na tym moim pojedynczym lozeczku moglabym sie ewentualnie sprobowac w precel zwinac i tak zasnac
Agor-ia pisze:Spokojnej nocki, moja koteczka już przysypia to i na mnie czas, co by mi się nie rozłożyła na całym łóżku
O, to mi sie przypomnialo,...
ewentualnie sprobowac w precel zwinac i tak zasnac
milena88 pisze:Fenia na początku jak przybyła.. też nocą wariowała ale na roczek się uspokoiła i teraz na poduszce przy mnie śpi najczęściej , choć inne leżanki też obleganad ranem czy po jedzeniu grasuje_np już wczoraj"
po krawędzi akwarium chodziła i filtr z gąbki opróżniła do zabawy gdy tylko załapała jaj ja włókninę do czyszczenia wyciągam..mam zdjęcia ale tp jutro
![]()
![]()
paa
milena88 pisze:Hej a właśnie, pieniążki dotarły z bazarku?W pn były wysyłane...
milena88 pisze:Eh.Miejmy nadzieję że pod koniec lipca po obronie d._ coś wystawie tym razem dla moich na pchlim bo zbliża się czas szczepień_porządki planuję to i może innym koteczkom też coś skapnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 221 gości