Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Ja tez lubię siedzieć na rancie wanny jak Duża się kapie.
Często też zamaczam końcówkę ogonka i koniecznie piję wodę.
Duża nie lubi jak piję wodę z wanny, co innego jak piję bezpośrednio z kranu.
Haker
MalgWroclaw pisze:Duża odkryła nasikane poza kuwetą. Strasznie długo sprzątała i wyrzucała różne rzeczy. Powiedziała, że to już szczyt, żeby sikać na jej różową parasolkę. Zabrała z kuchni kosz, wymyła go i postawiła na balkonie, żeby wysechł, bo też był zasikany. To ja szybko wskoczyłam do wanny i narobiłam bardzo dużo śladów łapek
![]()
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Duża odkryła nasikane poza kuwetą. Strasznie długo sprzątała i wyrzucała różne rzeczy. Powiedziała, że to już szczyt, żeby sikać na jej różową parasolkę. Zabrała z kuchni kosz, wymyła go i postawiła na balkonie, żeby wysechł, bo też był zasikany. To ja szybko wskoczyłam do wanny i narobiłam bardzo dużo śladów łapek
![]()
Fasolka
iwcia pisze:Fasolko nie przejmuj się, ja na taką parasolkę tez bym nasikał, co to za kolor dla parasolki![]()
Ptachu
Kociara82 pisze:Fasolciu, podejrzewasz, ze ktoś z tym sikaniem usiluje Cie wrobic?
MalgWroclaw pisze:Kociara82 pisze:Fasolciu, podejrzewasz, ze ktoś z tym sikaniem usiluje Cie wrobic?
To jest możliwe, Ciociu. Nie powiem, kto mi źle życzy, ale ona ma czarno-białe łatki. Na szczęście duża gniewa się tylko za bójki, za sikanie nie, tylko mi jest przykro, bo jest smutna i ma dużo roboty ze sprzątaniem.
Na razie zjadłam śniadanko i czekam na rozwój wypadków. Florka i Pralcia jadą do gabinetu, ale to później. Acha, byłam też już dzisiaj w wannie, zostawić troszkę śladów.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 43 gości