Irlandzka Myszka pisze:Kociara82 pisze:czyli Maniek moglby to brac?...
Myślę, że spokojnie. Troczuś jest FiVkiem i miał problemy z rzadkimi qpalami oraz z dziąsełkami. Odkąd zaczęłam mu podawać srebro qpale w końcu w miarę ładne, sierść cudna - jak jedwab oraz dużo ładniejsze dziąsełka. Lampka, która nie jest FIVkiem ale musi dostawać to samo co Troczek (wymieniają się w połowie jedzenia miskami) po dwóch tygodniach podawania srebra zaczęła skakać - wcześniej nie była w stanie wskoczyć na nic wyższego niż krzesło.
Gibutkowa - piszesz o dwóch miesiącach podawania i paru tygodniach przerwy, trochę mnie zaniepokoiłaś i muszę poszukać na ten temat. Ja znalazłam informację o trzech miesiącach i miesiącu przerwy, a nie chciałabym przedobrzyć.
hmm... Maniek raczej to typowy lew kanapowy hehe

Ale ogolnie nie brak mu energii, jak na FIV-ka ma sie znakomicie, co nawet potwierdzaja jego weci

Zabawy? Bardzo chetnie, zwlaszcza "pomoc" przy scieleniu lozka...

Wlazi pod narzute, przescieradlo i spod tego zaczepia do zabawy, lapie lapeczkami, pazurkami, gryzie... Ale to tylko dla zabawy, nic zlosliwosci w tym nie ma

Wedka z myszka? Jest duper! Goni za nia az sie zdyszy

Skoki? Jak raz zeskoczyl z drapaka, to zlamal najnizsza polke

Tak wiec energii mu nie brak, tylko ostatnio zlapal jakas paskudna infekcje, z ktorej dlugo wychodzil. Obecnie jest lepiej, choc jeszcze nie jest idealnie. Z qpalami nie ma problemow, najbardziej dokucza mu kregoslup. Kiedys byly to okolice tylnich lapek, lub od pasa w dol, obecnie boli go caly kregoslup. Nie da sie nawet lekko dotknac. Poza infekcjami tylko to najbardziej mu doskwiera. Gdy zlapal KK natychmiastowe leczenie szybko przynioslo poprawe, bo juz po pierwszych objawach dostal leki.
Edyta, mysle, ze ten temat warto przedyskutowac tez z innymi, ktorzy tego uzywali i z wetami