TYMCZASY U JOPOP V - zagadka kryminalna s.98 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 03, 2011 8:23 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Najmniejszy kocurek już nie żyje. Jedna z kotek jest kiepska.

Doba w blaszanym kontenerze na śmieci na upalnym placu nie zrobiła im najlepiej.

Rzadko klnę na piśmie. Ale tym razem nie zdzierżę, najwyżej mnie Aleba zmoderuje. Jakim sukinsynem trzeba być?

:cry:

Ja bym proponowała raczej "sk...syna", sukinsynem to jest mój Sasza... A on by kota nie skrzywdził w odróżnieniu od tamtego gnoja.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt cze 03, 2011 13:19 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

ciemniejsza mała nieźle, biała słabo, ciężko ją nakarmić. ale kotka podjęła opiekę, kochana Mamuśka.

Czeremszaki dziś świetnie.

Dewianci też, ale chyba ich znów upiorę, bo opanowały obecnie dość upiorną technikę konsumpcji. Polega ona na położeniu się "rejtanem" (czyli na brzuchu, z wyciągniętymi szeroko łapkami) na misce z jedzeniem i zasysaniu znajdującego się tam pokarmu. Co jakiś czas któryś podczas tej czynności zasypia. W efekcie po posiłku mam problem z odróżnieniem czarnego od burego :roll:

Rogatek podżera jedzenie Dalmie, a ona mu wypija mleko. Wyżliczka się tak obżera, że brzuch jej przeszkadza w chodzeniu.

Nowe grzybne - przerażone, na razie muszą się trochę podleczyć zanim je zacznę miętosić, nie chcę mieć grzyba wszędzie...

reszta OK

ja tylko padam na ryj
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt cze 03, 2011 13:22 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Mamuśka :1luvu:
Niezawodna!
Za do Dziaboły oszalały i teraz usiłują szukać cycków u wszystkich kotek - reszta ferajny zachwycona :twisted:
Tatuś za to przerażony :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt cze 03, 2011 13:32 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Dewianci też, ale chyba ich znów upiorę, bo opanowały obecnie dość upiorną technikę konsumpcji. Polega ona na położeniu się "rejtanem" (czyli na brzuchu, z wyciągniętymi szeroko łapkami) na misce z jedzeniem i zasysaniu znajdującego się tam pokarmu.

:lol:
To był ulubiony manewr malutkich Prażanek. Dodatkowo jeszcze ta aktualnie leżąca w misce zagarniała łapkami jedzenie pod swój brzuch i warczała na siostry :lol:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt cze 03, 2011 14:59 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Przepraszam, wiem, że sytuacja nie jest zabawna, ale :ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt cze 03, 2011 15:35 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Biegające luzem Przysłówek, Przenośnia i Alumn OK, tylko Przenośnia mi sra w kącie :twisted:

Ale za to jaka radość, jeśli kupa zdrowa i udana... :1luvu:
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt cze 03, 2011 22:24 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

No dobra. W przerwach między karmieniami udało mi się zrobić sesję foto.

Oto stan na dziś:

Migotka:
Obrazek

Inar:
Obrazek

Łapek:
Obrazek
Obrazek

Uterus:
Obrazek

Iveco i Isuzu:
Obrazek

Pingłin:
Obrazek

Przenośnia:
Obrazek Obrazek

Przysłówek:
Obrazek

Alumn:
Obrazek Obrazek

Wyżliczka:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Rogatek:
Obrazek Obrazek Obrazek

Dalma:
Obrazek Obrazek Obrazek

Mamuśka i małe:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mała biała:
Obrazek Obrazek Obrazek

mała ciemna:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Czeremcha:
Obrazek

Cyprys:
Obrazek Obrazek Obrazek

Cis:
Obrazek Obrazek

Czereśnia:
Obrazek Obrazek Obrazek

Debilka:
Obrazek

Debil:
Obrazek

Dureń:
Obrazek Obrazek

Celnik z bratem:
Obrazek

I w gratisie trochę fot z ostatnich dni:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A. Dziś jestem zła tylko na siebie. Czereśnia miała kłopot ze zrobieniem kupy, postanowiłam jej pomóc. I wystrzeliłam sobie zawartość jej gruczołów okołoodbytowych prosto na twarz :roll:

TAKIEJ BUTELKI (A RACZEJ TAKIEGO SMOCZKA) SZUKAM. niegdyś były takie w każdym mixolu, teraz większość ma na końcu taką wielką bańkę. Ktokolwiek ma - bardzo proszę o podesłanie!
Obrazek
Obrazek

jopop

Post » Pt cze 03, 2011 22:32 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-NOWE FOTO s.24!

Cudeńka :1luvu: ale Ty chyba wyglądasz już ja hinduskie bóstwo z 8 parami rąk ...
Ekhem, jak rozumiem, zbawienne działanie na cerę zawartości kocich gruczołów okołoodbytowych okazało się przereklamowane ...?

alix76

Post » Pt cze 03, 2011 22:54 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-NOWE FOTO s.24!

Ależ śliczne słodziaki :1luvu:

Jopop Opiekujesz się kotami a przy okazji spa masz za friko :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Pt cze 03, 2011 23:07 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-NOWE FOTO s.24!

Mi mój tymczas barankując rozsmarował swojego zielonego gila na policzku - myślałam, że już gorzej być nie może. Okazuje się że może ;) Asiu wyślę Ci zaraz MMS ze smoczkiem jaki mam. Jakoś nie mogę na Twoim zdjęciu dostrzec czy to taki sam.

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Pt cze 03, 2011 23:09 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Obrazek

Kuleczka z nóżkami :1luvu:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt cze 03, 2011 23:43 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-NOWE FOTO s.24!

ano kuleczka. jak się nażre to się obrócić nie może ;)
Obrazek

jopop

Post » Sob cze 04, 2011 1:22 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-NOWE FOTO s.24!

alix76 pisze:Cudeńka :1luvu: ale Ty chyba wyglądasz już ja hinduskie bóstwo z 8 parami rąk ...
Ekhem, jak rozumiem, zbawienne działanie na cerę zawartości kocich gruczołów okołoodbytowych okazało się przereklamowane ...?

a w każdej ręce kociak.
Wyżliczka cudna
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Sob cze 04, 2011 7:22 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-NOWE FOTO s.24!

Trochę poprawimy atrybuty i logo jak znalazł :twisted:

Obrazek

Mnie Gołąbka obkichuje glutem - piiiikuuuuś

alix76

Post » Sob cze 04, 2011 9:29 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Rogatek:
Obrazek Obrazek Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Idę zaraz go pomiętosić :1luvu:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

[poprzednia][następna]