GDAŃSK. Piątka pieczarek. Maczek-Majeczka znalazła domek.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt cze 03, 2011 19:12 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Super! Ale się cieszę! :D Wszystkie Pieczarki w domkach, oprócz Niewidzialnego Kotka, Którego Może W Ogóle Nie Ma.
Dziewczyny, jak Wy te domki znajdujecie?
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pt cze 03, 2011 22:01 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

oprócz Niewidzialnego Kotka, Którego Może W Ogóle Nie Ma.

no, cóż.... :ryk:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 08, 2011 16:31 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

No, więc wicie, rozumicie, pan po Maczka nie przyjechał. Nadal mieszkamy sobie w trójkę + ludziska. Zrobiłam nowe ogłoszenia- zero odzewu. Małż się lekutko martwi. A ja sobie spokojnie choruje :ryk:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro cze 08, 2011 18:34 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Tak po prostu 'nie przyjechał' czy coś powiedział? Może przyjedzie jeszcze ? :?
Nie choruj - nie ma czasu. Pieczarki rosną.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 08, 2011 20:01 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

nieeee... no chorować latem, znaczy się wiosną?? Fanszeta, no co Ty? Jak mówi mój Tata (były wojskowy): chorować nie było rozkazu! :)
widocznie ten domek Makusia po prostu nie był TYM domkiem... :roll: tylko co małż sobie myśli...
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Pt cze 10, 2011 10:42 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Chorować w czasie upałów nie było fajnie, za oknem upał, w domu upał, a moja temperatura nie chciała spadać. Już od wczoraj jest dużo lepiej.
Pan od Maczka wcale się nie odezwał. No i .... Niech każdy sobie dokończy, jak uważa :ryk:
Mam na jutro obiecane ogłoszenie w gazecie. Może siła prasy zadziała. Trzymajcie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Sob cze 11, 2011 6:43 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Trzymam kciuki za media w takim razie!
Moja tymczaska Kropka znalazła domek przez ogłoszenie w gazecie właśnie. :roll:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Sob cze 11, 2011 9:41 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Ogłoszenie nie wyszło. Będzie może w poniedziałek. Lepiej byłoby przed weekendem, ale siła wyższa. Nie znalazło się dość miejsca w całej dużej gazecie na jedną małą pieczarkę :( :( :(

Fanszeta

Post » Wto cze 14, 2011 6:43 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Podobno ogłoszenie ukazało się w piątek, ale zero odzewu. Dlaczego niikt nie chce kochanego Maczka :(.
Pieczarek znalazł sobie idola, jest tak zapatrzony w Szczurusia, że boki zrywać. Albo się z nim bawi, albo daje się wylizywać, albo chodzi za nim krok w krok, z ogonkiem jak antenka. Już coraz mniej przesiaduje pod łóżkiem, choć czasem zwiewa przede mną, co sił w nożynach. A poza tym rooooośnie.

Fanszeta

Post » Wto cze 14, 2011 17:27 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

:(
a Makuś takie cudeńko...
dobrze, że Małż cierpliwość ma :roll:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Wto cze 14, 2011 18:41 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Jak już takie kociątka-cudeńka nie mają brania, to ja już nie wiem... :?
To mój dorosły Melon nie ma żadnych szans z tymi swoimi wymaganiami.. :(

Za to ten Wasz wspólny miziato-transportowy cudak mi się tu rządzi - żre, sika co chwilę, lata jak głupi i nie ma żadnych cech nieśmiałego bojaczka :roll:

Obrazek

morelowa

Post » Wto cze 14, 2011 19:33 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

znaczy się Smoczuś?? 8O
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Wto cze 14, 2011 19:42 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Znaczy tak. Smok=Migdał=Miguś itd, generalnie Młody :mrgreen:
Kotika uparcie twierdzi, że nie został zamieniony po drodze :lol: , ale może mu sie zamienił charkter w związku z poznawaniem świata... :?

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 15, 2011 9:09 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Maczek to prawdziwe cudeńko! Wczoraj o godz. 12 w nocy urządził sobie polowane na Szczurusia. A Szczuruś grzecznie leżał w nogach łóżka. Całe nasze łoże małżeńskie (1,9mx1,9m) zostało uznane przez Pieczarka za świetny teren do biegów, szybkich zwrotów i podskoków. A że pod kołdrami spoczywała dwójka dużych, to jeszcze fajniej, bo teren polowań zrobił się urozmaicony, górki i doliny :mrgreen: Na szczęście TŻ chrapał pierwszym mocnym snem, ja za to dostałam drgawek ze śmiechu.
A brania żadnego nadal nie ma, choć podobno następne ogłoszenie w gazecie poszło :mrgreen:

Co do Smoczka, to skąd Kotika może być pewna, że go nie podmieniono :wink: Różne rzeczy się na tym świecie zdarzają. Moje dziecko na pewno podmieniono mi w szpitalu :mrgreen: , a kochać trzeba jak własne.
A zresztą zmiana imienia mogła mu się na psychice odcisnąć. Całe życie był Smokiem, a teraz został Migusiem :ryk: No to śmiga-miga. Podróże też zmieniają pogląd na świat :D

Fanszeta

Post » Śro cze 15, 2011 10:13 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

No, to poszło w drugą stronę - bywa Migusiem, bo mi miga przed oczami.. tak mu sie zrobiło jak wyszedł z łazienki :lol:
Jakoś w nocy jest spokuj [tfu, tfu, tfu....] żedne mnie nie budzi; coś tam bladym świtem łazi ale daję radę :P
Ja tam nie wiem, ale może przyzwyczajaj sie [i małża 8O ] do zamieszkania na stałe z Maczkiem?
Zdjęcie może??

Co zrobimy jak się okaże , że "rynek jest nasycony" i żadne koty się nie wyadoptują? :conf:
Melon ma kilkadziesiąt ogłoszeń, allegra i inne śmoje-boje i ani jednego telefonu nie miałam :evil:

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]