urwiniu pisze:ja tak jestem pochłonięty sytuacją w domu, tą opieką nad Dużą, Blondynem i Bolkiem teraz, że mi się wszystko kicia.
Jak Ci idzie, TygRyszardku? To okropnie trudne jest.
Fasolka współczująca
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
urwiniu pisze:ja tak jestem pochłonięty sytuacją w domu, tą opieką nad Dużą, Blondynem i Bolkiem teraz, że mi się wszystko kicia.
urwiniu pisze:Generalnie doopka, że tak powiem. Duża wróciła z pracy i od razu poszła do Bolka i jak zaczęła go miziać to jej się takie słowo wyrwało, że nie napiszę. Potem zapakowała Bolka w transporterek, Gusto ubrała i poszliśmy do weterynarza jak się okazało. No i wyszła już tylko z Gustem, bo Bolus podobno poważnie odwodniony ma gorączkę wysoką i Duża pluje sobie w brodę, że nie oglądała go wczoraj za bardzo, żeby go nie stresować. Teraz Bolek już w domu po kroplówce, próbował głupek jeść żwirek i teraz ma takie podkłady jak Blondyn miał jak był na kwarantannie i sobie na nie ciągle sika. A nam z Gusto nie wolno do niego chodzić, żeby odpoczywał a nie "ciekawskie mordy oglądał". No jutro Bolek też jedzie na kroplówkę i mam nadzieję, że będzie lepiej po niej, no bo to mój kumpel z piwnicy nie?
TygRyszard Reporter Inaczej
Gibutkowa pisze:Ależ się u Was narobiłoA my mieliśmy imprezę bo Duśka skończyła 3 lata, a ja dopiero we wrześniu 2. I wczoraj na Dzień Dziecka dostaliśmy kocie kabanosy i Duży się ze mną dwa razy bawił.
Trzymamy kciuki za Kumpla, niech się tam zdrowjii.![]()
Mieczysław Naczelnik
MalgWroclaw pisze:No, nasza duża właśnie dzisiaj wieczorem odkryła miejsce, gdzie KTOŚ sikał. Sprząta teraz, z przerwami na pisanie. I jest zła, ale jeszcze nie wie, na którą z nas, chociaż mówi, że ma swoje podejrzenia![]()
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 12 gości