Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt cze 03, 2011 9:01 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Poczekamy spokojnie tylko szkoda kotów bo po dwóch tygodniach pobytu one uznają ,że są już w swoim domu.Żal mi ,że muszą być narażone na stres.Nie rozumiem też ludzi którzy piszą ,ze się w kocie zakochali a jak zadam kilka podstawowych pytań to milczą i nawet nie napiszą,że rezygnują.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt cze 03, 2011 9:12 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Niestety... ludzi się po prostu nie da zrozumieć :|
Ale i koty trudno :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 03, 2011 9:23 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

meksykanka pisze:Niestety... ludzi się po prostu nie da zrozumieć :|
Ale i koty trudno :roll:
Chyba bardziej rozumiem koty i psy ,niż niektórych ludzi.

horacy 7

Post » Pt cze 03, 2011 9:34 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Tajfunik u ciebie Basiu czeka na DS?Śliczny jest :1luvu: Zresztą jak każdy kot.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt cze 03, 2011 10:55 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Tak Tajfunek,Zosia,Falusia i Bryś czekają na DS.Chociaż nie wiem jak to będzie z oddaniem jednego z nich.W ogóle to się nie nadaję na DT bo ryczę prawie po każdym wadoptowanym kocie który jest u mnie dłużej niż kilka dni.I ciągle mi przybywa rezydentów.Śnieżynka i Niuniek miały też iść do adopcji dla Niuńka nie było odpowiedniego domu bo to taki duży nieśmiały ,nieporadny kot,Śnieżynka to jego mamusia która sama adoptowała się do mnie zabrana z podwórka w pracy.Niestety ma kobieta charakter i uznałam ,że pewnie nie będzie takiego domu który ją zechce.Nie jest piękna do tego nie lubi innych kotów i bije je,człowieka też umie potraktować jak coś jest nie po jej myśli.Więc została.

horacy 7

Post » Pt cze 03, 2011 11:21 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Też mam taką Biankę.Nawet miałam pytania o nią .Ona jest niełapalna nawet w domu.Dzikunek pierwszej wody.Nie osowiła się.Karmicielka mnie wycyckała.Tylko moją córkę uznaje.Jakbym ją w łapkę złapała (w chałupie :mrgreen: ) ,wyadoptowała to nie wróciłaby do mnie :wink: Bo nikt by jej nie zaczepił i nie uchwycił. :lol: Bisek z uszkodzoną krtania...ciągle diagnozowany.Kto zechce ? Pikuś wielki dzikun co to sie oswoił ,swoje przeszedł i na starośc zostanie u nas.Miał wrócić na podwórko, ew stajnia...+4 nasze+5 tymczasów.W tym 2 maluszki co to ma w nosie oswajanie.Basiu ryczę przy każdym oddawanym kocie!Jakem blondina ryczę wpierw,że DS nie widać a potem,że sie zgłosiły.Babie nie dogodzisz.
Obrazek

ASK@

Post » Pt cze 03, 2011 11:56 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Oj tak babie nie dogodzisz. :lol: :lol: :lol: Mam identycznie. :lol:Wiem ,że w schronisku jest kilka maluchów. :(

horacy 7

Post » Pt cze 03, 2011 12:20 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

horacy 7 pisze:Wiem ,że w schronisku jest kilka maluchów. :(

:!: :!: :!:
Obrazek

ASK@

Post » Pt cze 03, 2011 12:21 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

a wydają juz koty do adopcji?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt cze 03, 2011 16:46 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Marzenia11 pisze:

a wydają juz koty do adopcji?
Maluchów było więcej i jakieś poszły do domów czyli wydają.Ja na razie nie mogę nic wyciągnąć bo mam ze schroniska trzy koty.Może ktoś inny mógłby teraz coś zabrać.

horacy 7

Post » Pt cze 03, 2011 19:20 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Tajfun z Zosią biją rekordy w pchaniu się na kolana.Tajfunek biedny ssie bluzki ,nakrycia był za wcześnie odstawiony od mamy bo przecież jest u mnie miesiąc a teraz ma z 8 tygodni pewnie.Powoli zaprzyjaźnia się z Zosią i tym zadziwia mnie Zosia. :1luvu:

horacy 7

Post » Pt cze 03, 2011 20:15 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Już mnie Zosia nie zadziwia bo niestety mały oberwał i koniec przyjaźni.Niestety Zosia toleruje go wtedy jak chce biegać po mieszkaniu i potrzebny jej kompan. :lol:

horacy 7

Post » Pt cze 03, 2011 20:54 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

horacy 7 pisze:Już mnie Zosia nie zadziwia bo niestety mały oberwał i koniec przyjaźni.Niestety Zosia toleruje go wtedy jak chce biegać po mieszkaniu i potrzebny jej kompan. :lol:

Egoistka jedna :wink:

Basia, wiem, że jest kilka wątków do ogarnięcia, ale tak myślę czy nie warto założyć Tajfunowi osobnego. Jest jeszcze malutki, ma "chodliwy" kolor futerka, aż dziw, że cały czas cisza. Może nawet tutaj na forum ginie w tym naszym wspólnym wątku, a tak miałby większą szansę :roll:
po_prostu_kaska

Post » Pt cze 03, 2011 21:04 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Już mnie Zosia nie zadziwia bo niestety mały oberwał i koniec przyjaźni.Niestety Zosia toleruje go wtedy jak chce biegać po mieszkaniu i potrzebny jej kompan. :lol:

Egoistka jedna :wink:

Basia, wiem, że jest kilka wątków do ogarnięcia, ale tak myślę czy nie warto założyć Tajfunowi osobnego. Jest jeszcze malutki, ma "chodliwy" kolor futerka, aż dziw, że cały czas cisza. Może nawet tutaj na forum ginie w tym naszym wspólnym wątku, a tak miałby większą szansę :roll:
Przyznam szczerze ,że nie wiem czy to coś zmieni .Wiem ,ze był mail z zapytaniem o Tajfunka do Asi lecz ten ktoś tylko spytał czy wymagamy podpisania umowy.Po napisaniu ,że wymagamy umowy ,wizyty cisza oczywiście.Nie wiem czy ostatnio mam pecha ale same głupie maile i telefony otrzymuje.Niedługo zacznę się bać odbierać telefon.

horacy 7

Post » Sob cze 04, 2011 7:24 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Dzień dobry!

Mam dobrą wiadomość: pewna pani z Bydgoszczy zgłosiła się na Allegro po Tajfuna. Będzie dziś dzwonić do horacy 7. Przesłałem Basi namiary na PW.

Trzymajcie kciuki, żeby okazał się to dobry dom. W krótkiej korespondencji ze mną wyglądało to poważnie.

Skończyły się aukcje Zosi i Falusi, przedłużę je dzisiaj.

Pozdrawiam wszystkich!

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]