Chyba bardziej rozumiem koty i psy ,niż niektórych ludzi.meksykanka pisze:Niestety... ludzi się po prostu nie da zrozumieć![]()
Ale i koty trudno
Zresztą jak każdy kot.

horacy 7 pisze:Wiem ,że w schronisku jest kilka maluchów.

horacy 7 pisze:Wiem ,że w schronisku jest kilka maluchów.
Maluchów było więcej i jakieś poszły do domów czyli wydają.Ja na razie nie mogę nic wyciągnąć bo mam ze schroniska trzy koty.Może ktoś inny mógłby teraz coś zabrać.Marzenia11 pisze:horacy 7 pisze:Wiem ,że w schronisku jest kilka maluchów.
a wydają juz koty do adopcji?

horacy 7 pisze:Już mnie Zosia nie zadziwia bo niestety mały oberwał i koniec przyjaźni.Niestety Zosia toleruje go wtedy jak chce biegać po mieszkaniu i potrzebny jej kompan.
Przyznam szczerze ,że nie wiem czy to coś zmieni .Wiem ,ze był mail z zapytaniem o Tajfunka do Asi lecz ten ktoś tylko spytał czy wymagamy podpisania umowy.Po napisaniu ,że wymagamy umowy ,wizyty cisza oczywiście.Nie wiem czy ostatnio mam pecha ale same głupie maile i telefony otrzymuje.Niedługo zacznę się bać odbierać telefon.po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Już mnie Zosia nie zadziwia bo niestety mały oberwał i koniec przyjaźni.Niestety Zosia toleruje go wtedy jak chce biegać po mieszkaniu i potrzebny jej kompan.
Egoistka jedna![]()
Basia, wiem, że jest kilka wątków do ogarnięcia, ale tak myślę czy nie warto założyć Tajfunowi osobnego. Jest jeszcze malutki, ma "chodliwy" kolor futerka, aż dziw, że cały czas cisza. Może nawet tutaj na forum ginie w tym naszym wspólnym wątku, a tak miałby większą szansę
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 6 gości