KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 03, 2011 9:36 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Okazało się, że stara, zrzędliwa kotka Mery ma nerki w nie najlepszym stanie i powinna być na karmie dla nerkowców i suchej i mokrej oraz ok. raz na miesiąc jeździć na przepłukiwania kroplówkami. Teraz to już nikt jej nie weźmie :cry: :cry: :cry: a ponadto mnie nie stać na utrzymywanie jej. Jedyny pozytyw to to, że grzyb jej minął....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt cze 03, 2011 10:42 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mara S pisze:Okazało się, że stara, zrzędliwa kotka Mery ma nerki w nie najlepszym stanie i powinna być na karmie dla nerkowców i suchej i mokrej oraz ok. raz na miesiąc jeździć na przepłukiwania kroplówkami. Teraz to już nikt jej nie weźmie :cry: :cry: :cry: a ponadto mnie nie stać na utrzymywanie jej. Jedyny pozytyw to to, że grzyb jej minął....

Mara - starość nie radość - wypróbuj suche karmy probki - czy je Renala, czy Hillsa czy jakieś inne jej pasują - jak coś jej podejdzie to kupimy większy worek karmy, Jadzia jest specjalistką w sprawach nerkowych to mądrze Ci doradzi. Kroplówkę też opłacimy jak nie dasz rady.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt cze 03, 2011 10:48 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Filomen pisze:
Mara S pisze:Okazało się, że stara, zrzędliwa kotka Mery ma nerki w nie najlepszym stanie i powinna być na karmie dla nerkowców i suchej i mokrej oraz ok. raz na miesiąc jeździć na przepłukiwania kroplówkami. Teraz to już nikt jej nie weźmie :cry: :cry: :cry: a ponadto mnie nie stać na utrzymywanie jej. Jedyny pozytyw to to, że grzyb jej minął....

Mara - starość nie radość - wypróbuj suche karmy probki - czy je Renala, czy Hillsa czy jakieś inne jej pasują - jak coś jej podejdzie to kupimy większy worek karmy, Jadzia jest specjalistką w sprawach nerkowych to mądrze Ci doradzi. Kroplówkę też opłacimy jak nie dasz rady.

suche próbki Hillsa, które dostajemy w almavecie to je, ale co z mokrymi :(?

Mara S

Post » Pt cze 03, 2011 10:49 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mara S pisze:
*Martynka* pisze:

Jutro czyli w jaki dzień?

sobota 04.06.11
Obrazek

*Martynka*

Od: Wto maja 10, 2011 14:10

Post » Pt cze 03, 2011 11:09 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:To znów ja :mrgreen:
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 06.06.-12.06.2011
06.06. pon. rano brak wie. Teresa
07.06. wt. rano brak wie. brak
08.06. śr. rano Dorotka wie. brak
09.06. czw.rano Asia,Bogusiawie. Teresa
10.06. piat rano Bona44 wie. brak
11.06. sob. rano brak wie. Bona
12.06. niedz. Dorotka wie. Cookie

Tereniu ,proszę wpisz nas z Wiesią na 6 w poniedziałek rano . Ja niestety muszę potem iść do pracy ale myślę, że jak będziemy wspólnie to najważniejsze rzeczy uda nam się zrobić

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt cze 03, 2011 11:12 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

Gosiu i Wiesiu dziękuję :)
06.06. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Teresa
08.06. śr. rano Dorotka wie. MaraS.
Ostatnio edytowano Pt cze 03, 2011 11:18 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt cze 03, 2011 11:14 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

a mnie na środe wieczór
Ostatnio edytowano Pt cze 03, 2011 11:15 przez Mara S, łącznie edytowano 1 raz

Mara S

Post » Pt cze 03, 2011 11:14 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mara S pisze: Teraz to już nikt jej nie weźmie :cry: :cry: :cry: a ponadto mnie nie stać na utrzymywanie jej. Jedyny pozytyw to to, że grzyb jej minął....

Mara czy ktokolwiek wie że Mery do wzięcia :wink: chyba tylko Ty i my :wink: może jakieś ogłoszenia trzeba dla niej, na stronie jej nie ma też, a to że stara, chora i skrzeczy to nie znaczy, że nikt jej nie będzie chciał :wink: trzeba dać jej szansę :D

Mara S pisze:a mnie na wtorek wieczór

Dziękuję już wpisuję :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt cze 03, 2011 15:36 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Relacja z dyżuru: Klimek zwymiotował po podaniu leków rano !!! Jest info w chatce. A potem ponoć było z nim ok. Relacja mamy. Z resztą wszystko ok. Do kociarni pojechało 5 saszetek Hilsa dla Klimka i paczka różności papu dla kociaków (może się przyda całość do jakiegoś DT) I moje mama z własna aprowizacją puszkową pojechała :D
Ale myślę, że najważniejsze info to WYMIOTY KLIMKA !!!
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Pt cze 03, 2011 18:54 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:Gosiu i Wiesiu dziękuję :)
06.06. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Teresa
08.06. śr. rano Dorotka wie. MaraS.

Piątek wieczór poproszę :smokin:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt cze 03, 2011 19:02 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

asiek_i_boguś pisze:Relacja z dyżuru: Klimek zwymiotował po podaniu leków rano !!! Jest info w chatce. A potem ponoć było z nim ok. Relacja mamy. Z resztą wszystko ok. Do kociarni pojechało 5 saszetek Hilsa dla Klimka i paczka różności papu dla kociaków (może się przyda całość do jakiegoś DT) I moje mama z własna aprowizacją puszkową pojechała :D
Ale myślę, że najważniejsze info to WYMIOTY KLIMKA !!!

Asiek, Boguś o Klimka się nie martwcie :roll:
Ja właśnie wracam z dyżuru, Klimek w szaleństwach po wypuszczeniu z boksu dorównywał dzisiaj Krejzolce :smiech3:

Poza tym, w/w Krejzolka jest w podwójnym boksie razem ze Smerfami :mrgreen: takie małe "przemeblowanie" a co :wink: Nie będzie juz taka samotna i spragniona towarzystwa.

Nosek terroryzuje kochaną Wiki! I za to stracił w moich oczach :wink: Maleńka siedzi na szafie i ani myśli schodzić (dałam Jej tak karmę) Najpierw Józiu, terez Nosek...ach Ci faceci :evil:

Smołę również wypuściłam co by się dziewczyna rozruszała :dance:

Zdrowa kociarnia jak zawszę głodna i pozytywnie postrzelona :spin2:

Cookie1706

Post » Pt cze 03, 2011 19:10 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Poza tym był dzisiaj pan Wojtek (znowu :? ), to ten pan, który szuka czarnego kocura, którego dokarmiał.
Chce go złapać i zabrać ze sobą.
Podobno był widziany w okolicach KCh i tu gorąca prośba do WSZYSTKICH dyżurujących:
jeżeli kocurek sie pojawi a będzie dał się złapać (podobno ktoś od Nas juz go nawet dokarmiał :catmilk: ) proszę dajcie go do transportera i zadzwońcie do pana Wojtka (telefon przypięłam z Jadzią na tablicy) on przyjedzie w 30 minut i zabierze kocurka.

Cookie1706

Post » Pt cze 03, 2011 19:17 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mamusia z maluszkiem, których przywiezienie do mnie Piotr okupił przeziębieniem (tylko, prawda, Ewo?) mają się dobrze. Ona rąbie równo suche i mokre (choć woli mokre) i woli głaski od człowieka od opieki nad małym :roll: . W poniedziałek niestety u sąsiadki nade mną prute będą rury więc kicia migruje z klatką do kuchni - łatwiej mi tam ją odgrodzić od reszty kociarstwa. Wszyscy zdrowi i radośni a żwirek wymieniony na ligninę - jak się skończy, dokupię lub dam ręczniki papierowe. :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 03, 2011 19:34 Re: forum

Mialam wlaśnie tel. od pani ktora wziela od nas czarna Inez :( Niestety pomimo uplywu czasu Inez nadal zasikujd dom i teraz dolaczyl stacjonarny. Nadal miedzy kotami chlodna wojna. Pani z zalem ale musi oddac Inez :cry: Nie moze w tygodniu(proponowalam srode rano bo wtedy mam dyzur) wiec Terenia lub Alienor beda sie musialy umowic :?
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt cze 03, 2011 19:37 Re: forum

Dorota Wojciechowska pisze:Mialam wlaśnie tel. od pani ktora wziela od nas czarna Inez :( Niestety pomimo uplywu czasu Inez nadal zasikujd dom i teraz dolaczyl stacjonarny. Nadal miedzy kotami chlodna wojna. Pani z zalem ale musi oddac Inez :cry: Nie moze w tygodniu(proponowalam srode rano bo wtedy mam dyzur) wiec Terenia lub Alienor beda sie musialy umowic :?

Uuuu...szkoda :cry:

Cookie1706

[poprzednia][następna]