Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Okazało się, że stara, zrzędliwa kotka Mery ma nerki w nie najlepszym stanie i powinna być na karmie dla nerkowców i suchej i mokrej oraz ok. raz na miesiąc jeździć na przepłukiwania kroplówkami. Teraz to już nikt jej nie weźmie![]()
![]()
a ponadto mnie nie stać na utrzymywanie jej. Jedyny pozytyw to to, że grzyb jej minął....
Filomen pisze:Mara S pisze:Okazało się, że stara, zrzędliwa kotka Mery ma nerki w nie najlepszym stanie i powinna być na karmie dla nerkowców i suchej i mokrej oraz ok. raz na miesiąc jeździć na przepłukiwania kroplówkami. Teraz to już nikt jej nie weźmie![]()
![]()
a ponadto mnie nie stać na utrzymywanie jej. Jedyny pozytyw to to, że grzyb jej minął....
Mara - starość nie radość - wypróbuj suche karmy probki - czy je Renala, czy Hillsa czy jakieś inne jej pasują - jak coś jej podejdzie to kupimy większy worek karmy, Jadzia jest specjalistką w sprawach nerkowych to mądrze Ci doradzi. Kroplówkę też opłacimy jak nie dasz rady.
terenia1 pisze:To znów ja![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 06.06.-12.06.2011
06.06. pon. rano brak wie. Teresa
07.06. wt. rano brak wie. brak
08.06. śr. rano Dorotka wie. brak
09.06. czw.rano Asia,Bogusiawie. Teresa
10.06. piat rano Bona44 wie. brak
11.06. sob. rano brak wie. Bona
12.06. niedz. Dorotka wie. Cookie
Mara S pisze: Teraz to już nikt jej nie weźmie![]()
![]()
Mara S pisze:a mnie na wtorek wieczór
terenia1 pisze:Gosiu i Wiesiu dziękuję![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 06.06.-12.06.2011
06.06. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Teresa
07.06. wt. rano brak wie. brak
08.06. śr. rano Dorotka wie. MaraS.
09.06. czw.rano Asia,Bogusiawie. Teresa
10.06. piat rano Bona44 wie. brak
11.06. sob. rano brak wie. Bona
12.06. niedz. Dorotka wie. Cookie
asiek_i_boguś pisze:Relacja z dyżuru: Klimek zwymiotował po podaniu leków rano !!! Jest info w chatce. A potem ponoć było z nim ok. Relacja mamy. Z resztą wszystko ok. Do kociarni pojechało 5 saszetek Hilsa dla Klimka i paczka różności papu dla kociaków (może się przyda całość do jakiegoś DT) I moje mama z własna aprowizacją puszkową pojechała![]()
Ale myślę, że najważniejsze info to WYMIOTY KLIMKA !!!
Dorota Wojciechowska pisze:Mialam wlaśnie tel. od pani ktora wziela od nas czarna InezNiestety pomimo uplywu czasu Inez nadal zasikujd dom i teraz dolaczyl stacjonarny. Nadal miedzy kotami chlodna wojna. Pani z zalem ale musi oddac Inez
Nie moze w tygodniu(proponowalam srode rano bo wtedy mam dyzur) wiec Terenia lub Alienor beda sie musialy umowic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 433 gości