Sheepy, masz możliwość doprowadzenia kota do porządku w odizolowaniu od reszty zwierząt?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Żmijka pisze:Mnie gradobicie w nocy obudziło. Koty się pochowały.
Żmijka pisze:Ja dziś kotlety z kury robiłam i wszystkie 3 siedziały mi pod nogami, ale ja mam opory przed dawaniem kotu surowego mięsa. Coma czasem dostanie, młode jeszcze nie. Masz Sulfuria szeleczki dla mnie?
Żmijka pisze:Ja dziś kotlety z kury robiłam i wszystkie 3 siedziały mi pod nogami, ale ja mam opory przed dawaniem kotu surowego mięsa. Coma czasem dostanie, młode jeszcze nie. Masz Sulfuria szeleczki dla mnie?
Mała1 pisze:dzień dobry![]()
zajrzę tu czasem, przyznaję, że przede wszystkim poczytać o będzińskiej Myszce
Sulfuria mnie tu ściągnęła
Żmijka pisze:Cześć Ka_towiczanka! My w gorąc to mniej kawowi jesteśmy jednak, a jeśli już kawka to polecam bardziej schłodzoną aniżeli parującą. Chyba że tylko Warszafka taka gorąca![]()
Sheepy, masz możliwość doprowadzenia kota do porządku w odizolowaniu od reszty zwierząt?
Sulfuria pisze:Żmijka pisze:Mnie gradobicie w nocy obudziło. Koty się pochowały.
Moja Mysza nie bała się błysków tyle co walenia piorunów. Biedna nie wiedziała gdzie ma się schować! W nagrodę za męstwogotuję jej rosołek. Może pierwszy w jej kocim życiu, na pewno pierwszy u mnie. Czy Wasze kociaste też mogłyby nogę Właściciela odgryźć za kawałek kury?? Myszeńka ma ślinotok i bredzi nieprzytomnie gdy się domaga mięska
kotx2 pisze:Żmijka pisze:Ja dziś kotlety z kury robiłam i wszystkie 3 siedziały mi pod nogami, ale ja mam opory przed dawaniem kotu surowego mięsa. Coma czasem dostanie, młode jeszcze nie. Masz Sulfuria szeleczki dla mnie?
niepotrzebnie,mięsko trzeba przemrozić i można dodatkowo sparzyć wrzątkiem,oczywiście łeptowinki * nie podajemy
*czyt.wieprzowinki
ka_towiczanka pisze:Witam z moim Dallmayerkiem /letnim/
MMMMM serca drobiowe, surowe, przemrożone i nawet nie krojone, miażdżone w pięciu wygłodniałych paszczach MMMMMM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 408 gości