WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 29, 2011 21:36 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..leczymy,oswajamy..fotki str.27

Ale czy to nie przejściowe? Po prostu kojarzysz jej się teraz z wizytą u weta :roll: Przejdzie :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie maja 29, 2011 21:41 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..leczymy,oswajamy..fotki str.27

po_prostu_kaska pisze:Ale czy to nie przejściowe? Po prostu kojarzysz jej się teraz z wizytą u weta :roll: Przejdzie :ok:

na to liczę... ale się zmartwiłam okrutnie... i przykro mi że tak musiało być...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon maja 30, 2011 7:25 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..leczymy,oswajamy..fotki str.27

Ja to i tak podziwiam proces oswajania.
Ja to tylko potrafię wychowywać same kocie potwory.
Ja kotki, która jest u nas od ponad 3 lat nie potrafię szczotką ani mopem zagarnąć do transporterka...

Ktoś musi umieć, żeby nie umieć mógł ktoś.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon maja 30, 2011 22:34 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..leczymy,oswajamy..fotki str.27

Dziś rozpoczęlam zbieranie qpki kotuni do badania.. :mrgreen:
właściwie to nie wiem, czy jest się czym chwalić... :oops: :oops: :oops: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon maja 30, 2011 23:53 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..leczymy,oswajamy..fotki str.27

jeśli chodzi o moje Szczytniaki-wszystkie miały badane koopki-wszystkie nie mają lokatorów,wszystkie nie mają jeszcze idealnych koopek.

wg.weta świadczy to o tym że żołądeczki jeszcze nie przystosowały się do zmiany jedzenia na lepsze...
dostawały taki totalny syf że zwykła karma jest ponad siły dla ich żołądeczków,póki co... :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon maja 30, 2011 23:55 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..leczymy,oswajamy..fotki str.27

No pewnie i tak jest z Miką - poza tym wetka wczoraj mi powiedziała, że swoje robi stres oraz antybiotykoterapia. Ale badanie zrobię, aby mieć jakąś pewność.

Marzenia11

Post » Wto maja 31, 2011 9:52 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..leczymy,oswajamy..fotki str.27

Dzisiaj był POSTĘP :D Obudziło mnie pomiaukiwanie Noteczki więc ją zawołałam do łóżka na głaskanie - i za chwile wskoczyła za nią i usiadła w nogach.... Mika. Szczerze mówiąc nie przypuszczałam ze to ona, myslałam, ze Nuteczka, ale nie dała się pogłaskać robiąc łepkiem unik więc się przyjrzałam ze zdziwieniem , co to za kot.
Widziałam też, że zaczęła się bawić sznurkiem sizalowym zwisającym z drapaka oraz.. po raz p[ierwszy, bardzo pomału - ma problemy z błędnikiem - weszła po pieńku na parapet i kilka minut siedziała w oknie.

Marzenia11

Post » Wto maja 31, 2011 9:58 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..leczymy,oswajamy..fotki str.27

:ok: powodzenia i dalszych postępów życzę :kotek: :kotek: :) :kotek:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Wto maja 31, 2011 10:12 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

Nooo... coco jumbo i do przodu :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 31, 2011 22:15 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

Cały czas czuwam i mocne kciuki :ok:

I :ok: za kupkę Mili i całej reszty szczytniaków :wink: Wiem jak może cieszyć ... kupa u kota :roll:
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 31, 2011 23:24 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

Dzisiaj Mika zrobiła kilka rzeczy po raz pierwszy - i chyba faktycznie pierwszy (a nie że ja wczesniej nie widziałam) zazywszy na ostrożność z jaką je robiła.
Pierwszy raz widziałam (rano, bo teraz był drugi raz) jak ostrożnie, bardzo powoli weszła z drapaka na pieniek, z niego na cieniutki parapet po to, aby zasiąść w oknie. Teraz, przed chwilą odwazyła się wejść na parapet i właśnie tam siedzi :D
Drapała słupek sizalowy, wdrapywała po nim na górę i bawiła się zwisającym sznurkiem :D
Wspięla się na wiklinową szafkę, na samą góre do miseczki z chrupkami.

Czepnęłam się - oby słusznie, a nie tylkio życzeniowo - jak rzep psiego ogona myśli, że moze ten guzek to ma jednak charakter zapalny i może się zmniejsza i stąd jej lepsze działanie błędnika v :?: :roll: nie wiem czy to ma sens, ale jakoś chcę trakrtraktować te sygnały jako r(również) oznakę zdrowienia, nie tylko oswajania się.. :ok:

Marzenia11

Post » Śro cze 01, 2011 8:15 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

Mikusiu, tak trzymaj :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 01, 2011 19:00 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

:ok: :ok:
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Śro cze 01, 2011 20:15 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

Ej, no to dobre wieści. I takich założeń, że to jednak nic poważniejszego się trzymajmy.
Melduję, że jestem i czuwam :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro cze 01, 2011 22:42 Re: WARSZAWA-Mika-pełnia wdzięku..BAZARKI NA LECZENIE post1

Dzisiaj Mice było gorącoooooo.....

Obrazek

baaardzo gorącooooooooooo........

Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]