Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro cze 01, 2011 13:01 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Basia, to przeslij zdjęcia Marleya jak masz na mailu, a ja wstawię.

Poprawię zaraz roliczenie na wątku Szczytna na 0 zł.
po_prostu_kaska

Post » Śro cze 01, 2011 13:37 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

tajfunek śliczny i aż dziwże nikt nie pyta.Moze tytuł ogłoszenia zmienić.
Cypisek (umaszczony jak Tajfunek) poszedł po zmainie tytułu na biało-rude cudo,które przyniesie do domu szczęście (czy jakoś tak)
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro cze 01, 2011 14:24 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Kasiu zdjęcia są przesyłane telefonicznie ,mogę Ci przesłać ale kiedyś już miałyśmy problem z wstawieniem na forum ,czy cos pomyliłam.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro cze 01, 2011 19:08 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

podrzucę kociaste !
Obrazek

ASK@

Post » Śro cze 01, 2011 19:26 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Tajfun taki biedniutki jest bo żaden kot nie niańczy go jak wcześniej niańczyli maluchy,za dużo towarzystwa i zestresowane.Jedynie moja sunia się z nim bawi ,tylko on czasami za mocno wyciąga pazurki. :ok:

horacy 7

Post » Śro cze 01, 2011 20:11 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

horacy 7 pisze:Kasiu zdjęcia są przesyłane telefonicznie ,mogę Ci przesłać ale kiedyś już miałyśmy problem z wstawieniem na forum ,czy cos pomyliłam.

Z telefonu nie dam rady :( Mój komputer nie reaguje na podpięty tel. To znaczy widzi go, ale wszystkie pliki są wg. niego puste... Nie potrafię nic z tym zrobić :roll:
po_prostu_kaska

Post » Czw cze 02, 2011 5:48 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

:1luvu: :1luvu:

horacy 7

Post » Czw cze 02, 2011 8:37 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Jestem ze wszystkimi szczytnieńskimi kosmaczami.
Kocie smutki nie pozwalają spać.
Ale starać się trzeba :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 02, 2011 17:23 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

meksykanka pisze:Jestem ze wszystkimi szczytnieńskimi kosmaczami.
Kocie smutki nie pozwalają spać.
Ale starać się trzeba :ok:
Zosiu spać trzeba by móc dalej działać.Dzisiaj zważyłam Zosię widziałam ,że kluska się z niej zrobiła u mnie i mój syn orzekł ,ze jest najcięższym kotem.Całe szczęście ,ze nie jest najcięższa lecz przybrała na wadze ponad kilogram ,ważyła 3,5 kg teraz 4,6kg.Do dużych kotów nie należy więc muszę na pannę uważać bo brzunio będzie ciągać po ziemi.Mój Niuniek waży 5,4 a jest dość duży tylko szczupły. :lol:

horacy 7

Post » Czw cze 02, 2011 20:59 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

O... to grubych kotów nie widziałaś chyba.... 4,6 kg to gruby kot... :?:
Ona pewnie lubi jeść tak jak ja :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 02, 2011 21:19 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

meksykanka pisze:O... to grubych kotów nie widziałaś chyba.... 4,6 kg to gruby kot... :?:
Ona pewnie lubi jeść tak jak ja :oops:
Lubi jeść i zawsze tylko po niej zostaje czysta miseczka,wczesniej budziła mnie o 3 lub 4 rano bo była głodna.Waga niby niewielka ale Zosia należy raczej do drobnych kotek i dość szybko jej ten kilogram przybył ,ma niezły woreczek pod brzuszkiem taka piłeczka się z niej zrobiła.

horacy 7

Post » Czw cze 02, 2011 21:33 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Zosiu, TY kluseczko nasza kochana :1luvu: Szukaj kotko swojego szczęścia :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt cze 03, 2011 7:57 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

po_prostu_kaska pisze:Zosiu, TY kluseczko nasza kochana :1luvu: Szukaj kotko swojego szczęścia :ok:
Zosia i kochana ,he,he ,he. :1luvu: Kasiu wypożyczę Ci tę Zołzę jak ją teraz nazywam na kilka nocy to miłość minie.Dzisiaj panienka razem z Tajfunem inaczej zwanym dziadostwem urządziły o 24 takie polowanie ,że śpię w pracy teraz bo przy takich słoniach ganiających po chałpie spanie nie jest możliwe. :roll: :lol: :lol:

horacy 7

Post » Pt cze 03, 2011 8:30 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Dzień dobry!

Napiszę jak wyglądają liczby odwiedzin kotów :)

Zosia na Allegro miała jak dotąd 511 odwiedzin. Tajfun 609 i ma dwóch obserwatorów. Falusia 212 i ma obserwatora. Na Gumtree Tajfun także ma najwięcej - 145, potem Bryś 68, Zosia 66 i Falusia 46.

Bryś ma nową aukcję w celu poszukiwania domu na Allegro:

http://allegro.pl/brys-przytulasny-bura ... 88760.html

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pt cze 03, 2011 8:34 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

teraz taki sezon martwy.Po "swoich" ogłoszeniach widzę,ze spadłoz ainteresowanie nawet tymi super czytatymi.
Będzie ok. Czasu tylko trzeba.Choć wiem,że czas goni mocno.Ale właściwy domek wreszcie przeczyta. :ok:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]