Nasza kochana znajdka ma nowy domek. Przemaglowałam nowych właścicieli kotki wypytując o wszystko Obiecali zdawać relacje co jakiś czas. Pierwsze wieści są optymistyczne, mała grzecznie przespała noc, biega po nowym domku, szaleje i mruczy na kolankach nowych właścicieli. A my z jednej strony cieszymy się z drugiej smutno, bo pokochaliśmy naszą znajdkę (ja ryczałam jak głupia ). Na szczęście Aisha już spokojniejsza.
początkowo hamak nie cieszył się zainteresowaniem ale z czasem stał się ulubionym miejscem na leniuchowanie można i tak spać słodki pysio romantycznie popołudniowa drzemka z przyjaciółmi
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Drogie Ciotki! 25 maja o 11:45 przyszła na świat nasza córeczka Hania
Hania wymaga duuużo uwagi przez co nie mam czasu nawet odpisać na smsa, za co Kociarę przepraszam Aisha troszkę jest zdezorientowana nowym członkiem rodziny, ale mamy nadzieję, że się przyzwyczai. To na razie tyle lecę karmić, bo Hania ma ogromny apetyt i bardzo lubi po jedzonku poleżeć przy mamusi
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
wow, ale sliczne ja niestety nie znalazlam nic stosownego... Olka, nie przepraszaj, nie masz za co dzidzia absorbuje bardzo, to oczywiste Dolaczam sie do gratulacji