Jest już kilka.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:UWAGADo odwołania nie mogę chodzić do schroniska bo dzisiaj nieoczekiwanie dorobiłam się kociej rodzinki w łazience (kotka kicha a maluszki już mają mały wysięk ropny z oczek - na szczęście wg wetki by ma tragedii )
(kotki ktoś się pozbył z domu, koteczka urodziła w jakiejś stodole i koleżanka z pracy ją dokarmiała, ale w piątek powiedziała ze maluszki mają wysięk z oczek więc zabrałyśmy dzisiaj rodzinkę do weta no a że trzeba maluchom oczy przemywać kilka razy dziennie to nie miałam innego wyjścia jak zabrać ich ze sobą bo niestety znajoma ma możliwość chodzić do nich tylko raz dziennie, na szczęście domki tymczasowe udało się jakiś czas temu znaleźć a mamusia najprawdopodobniej trafi do tej znajomej po wykarmieniu )
Także gdyby ktoś mógł zaglądać chociaż co drugi tydzień byłoby super.
ogonia pisze:tym bardziej ze mam zainteresownego na szylkretke (wiek plec nie maja znaczenie) tyle tylko, ze dom bylby raczej wychodzacy - państwo maja spory ogrod
JaEwka pisze:Kochana koteńko brykaj sobie szczęśliwa [*]Chociaż w swoich ostatnich chwilach byłaś szczęśliwa i poznałaś co to prawdziwa miłość...
Jeżeli będziesz miał jeszcze okazje z nimi porozmawiać to podziękuj od nas za wspaniałą opiekę nad Jamajką - oby takich osób przychodziło więcej do schroniska...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 65 gości