Moderator: Estraven
seidhee pisze:Naprawdę nie każdy człowiek zasługuje na kota. Jeśli kiedyś nastąpi złota epoka, w której by zdobyć kota trzeba będzie zapisać się w kolejce i pozytywnie przejść rekrutację, z rozkoszą złożę broń.
pwpw pisze:Neigh
Ale wszytko jest w pierwszym poście Pg39a. Cała ta dyskusja powstała "od słowa do słowa", ja nawet nie zamierzam szukać czyjegoOceniam sytuacja po tym, co Pg39a robi i po tym, że nie byłoby tego wątku, gdyby trafiła na normalnego Weta
![]()
Nie wiem po co ta nieprzyjemna atmosfera i potrzeba przekonywania![]()
Pomyliła się co do Weta i własnych możliwości z izolacją, błąd, co jasno opisała w pierwszym poście![]()
EoT.
Neigh pisze:Ja ciągle mam nadzieję trafić z tym kagankiem oświaty........tu i ówdzie. Ale chyba masz rację, że to bezcelowe.
rysiowaasia pisze:Panie misjonarki, jak juz chcecie być takie aktywne, odwiedzajcie wiejskie podwórka, meliny i patologiczne rodziny, a nie wyzywajcie się na normalnej osobie, u której urodziły sie kotki - zadbane i kochane...seidhee pisze:Dziewczyno
Poker71 pisze:rysiowaasia napisał(a):
seidhee napisał(a):
Dziewczyno
Dziewczyno?
eee? chłopie?

Duża von Focha pisze:rysiowaasia pisze:Panie misjonarki, jak juz chcecie być takie aktywne, odwiedzajcie wiejskie podwórka, meliny i patologiczne rodziny, a nie wyzywajcie się na normalnej osobie, u której urodziły sie kotki - zadbane i kochane...seidhee pisze:Dziewczyno
Jeżeli nie zdążyłaś zauważyć, to tym się właśnie dziewczyny zajmują
Kiedy inni wstawiają aniołki i serduszka
pwpw pisze:Neigh
Czytam od początku, choć z braku czasu, raczej "pakietami".
Zdanie nie zmieniłam...
Traktujmy innych, tak, jak w danej sytuacji, sami chcielibyśmy być potraktowani![]()
Neigh pisze:Cóż Twoje prawo. Ja mojego też nie. I moje prawo.
rysiowaasia pisze:Duża von Focha pisze:rysiowaasia pisze:Panie misjonarki, jak juz chcecie być takie aktywne, odwiedzajcie wiejskie podwórka, meliny i patologiczne rodziny, a nie wyzywajcie się na normalnej osobie, u której urodziły sie kotki - zadbane i kochane...seidhee pisze:Dziewczyno
Jeżeli nie zdążyłaś zauważyć, to tym się właśnie dziewczyny zajmują
Kiedy inni wstawiają aniołki i serduszka
Jak zdążyłam zauważyć zajmują się tez nagonką na wszystkich, u których urodziły sie kociaki, nawet jesli maja zapewnioną opiekę, a ich własciciele są świadomymi i odpowiedzialnymi osobami. Dowodem na tę nagonkę jest właśnie ten wątek...
Duża von Focha pisze:
Słoneczko, świadoma i odpowiedzialna osoba nie dopuszcza do rozmnażania. Tyle w temacie.
Neigh pisze: Sorki, ale ja jakoś nie mogę uwierzyć, by w cywilizowanym świecie istniał lekarz, który twierdzi, że 7 letni kocur jest za stary na kastrację...A jeśli tak twierdzi, to się powinno to jego przełożonym zgłosić. Bo oznacza to, że dyplom sobie na niemieckim bazarze kupił. Tym bardziej, że wygląda na to, ze nic mądrego powiedzieć mu się ( z całym szacunkiem) nie udało.
Neigh pisze:
A uświadomiona o tym, że kotka karmiąc jedne może być w ciaży z kolejnym miotem - przyjmuje to do wiadomości i bierze sobie do serca, by wiecej takiego błędu nie popełnić. Tu zaś była kolejna negacja "to niemożliwe" - ależ możliwe, jak najbardziej możliwe!
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88 i 47 gości