TYMCZASY U JOPOP V - zagadka kryminalna s.98 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 19:24 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

zaznaczam sobie, potraciłam wątki, jak się nazywały te, na które miałam zwrócić uwagę? zaraz przejrzę wątek :)
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Wto maja 31, 2011 19:30 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:u Kasi.

a ja mam nowe 4 kociaki, stąd: viewtopic.php?f=1&t=128330

rudy kiepski dziś.

Rudy, czyli kotka z tego miotu?
Czy też piszesz o Rogatku?
Kołowacizny dostaję :roll:

Idę uzupełniać mój ulubiony spis :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto maja 31, 2011 19:48 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Ile mają te nowe małe? 2, 3 tygodnie?
Mogę je ponazywać? :twisted:
Alfons Allais

Aleba

Post » Wto maja 31, 2011 22:39 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Byli poloniści to teraz może coś z nauk ścisłych?

matematycznie: całka, cosinus, cięciwa i ciąg?

o matko, biedne koty ;) Asiu, jesteś fantastyczna, że je wzięłaś... Jak wyadoptuje to co mam na stanie, a te kocięta zaczną jeść same, zobowiązuję się przejąć parkę i znaleźć im wspólny dom.

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Wto maja 31, 2011 23:25 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

kiepski rogatek

imiona matematyczne w porządku ;)

zdycham

u mnie zostali do adopcji: Ambona, Alba, Adwent i Akolita, nie wiem co z Przysłówkiem jeszcze

rosną i tuczą się: Dewianci (3 sztuki), Dalma + Wyżliczka, Rogatek i 4 nowe matematyczne i 5 dorosłych tymczasów

poprzerzucałam dziś miedzy klatkami

idę zdychać
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro cze 01, 2011 5:58 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Aleba pisze:Ile mają te nowe małe? 2, 3 tygodnie?
Mogę je ponazywać? :twisted:

Aleba, kocięta mają imiona, mam nadzieję że to uszanujecie. A ich wspólną nazwą mogą być podlasiacy np. (przyjechały z Czeremchy niedaleko Puszczy Białowieskiej)
Padliśmy z mężem wczoraj na twarz a synek zrobił nam prezent na dzień dziecka i pierwszy raz w życiu przespał całą noc (albo byliśmy tak wykończeni, że nie słyszeliśmy jak nas wzywa...)

asiaplasun

Od: Czw maja 10, 2007 15:50

Post » Śro cze 01, 2011 6:37 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

(Wczoraj wieczorem dostałam telefon od osoby chętnej na jednego kociaka. Porozmawiam, wypytam o znajomość tematu życia z kotem. Dam znać wkrótce)

asiaplasun

Post » Śro cze 01, 2011 7:51 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:kiepski rogatek

:(
Rogatku, nie wygłupiaj się maluchu! :ok:

Jopop, też się nie wygłupiaj i nie zdychaj, nie chcę po Tobie dziedziczyć tego stada ;)
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro cze 01, 2011 9:07 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

I jak dzisiaj? Upał daje się już Wam we znaki?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro cze 01, 2011 17:05 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

asiaplasun pisze:Aleba, kocięta mają imiona, mam nadzieję że to uszanujecie.

ja nie uszanuję, bo imiona w jednym miocie muszą być na 1 literę i tematycznie, inaczej dostanę pierdolca ;) mogą być zbiorczo Czeremszaki, pasuje do tych matematycznych na C ;)

generalnie są OK, pomijając fakt, że o 4 rano odkryłam na czarnym dość potężny ropień. aż się dziwię, że go nie wyczułam wcześniej. czyścimy, antybiotyki itp.

rogatek lepszy trochę
Obrazek

jopop

Post » Śro cze 01, 2011 22:59 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

widzę, że moje lakoniczne odpowiedzi nie zachęcają do debat ;)

przepraszam Was, po prostu ledwo żyję, mój świat jakoś podejrzanie przyśpieszył ostatnimi czasy.

Jutro może odeśpię trochę w ciągu dnia.

Jutro Przymiotnik idzie do nowego domu, jednak sam. Przenośnia i Alumn przeprowadzają się w sobotę, mam też nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu przeniesie się też Apostoł.

Renatab przejmuje jutro resztę Ateistów (4 sztuki), czyli u mnie z dużych zostanie tylko lekko zagrzybiony Przysłówek.

Dewianci nie rosną, ogólnie mocno mnie martwią. Cały czas spędzają na ssaniu sobie genitaliów.

Rogatek taki niewyraźny nadal.

Wyżliczka ciut przykatarzona, ale ciągnie jak smok. Dalma kicha.

Czeremszaki z apetytem, ciut pokichują, więc być może trzeba będzie wejść z antybiotykiem u wszystkich...
Obrazek

jopop

Post » Czw cze 02, 2011 7:16 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Czeremszaki z apetytem, ciut pokichują, więc być może trzeba będzie wejść z antybiotykiem u wszystkich...

jopop, a może inhalację im zrobić z tymianku? Zawsze staram się unikać antybiotyków zarówno u nas jak i naszych kotów. Bura dziewczynka i czarny chłopiec byli słabsi jak je znalazłam. Prawie nie zauważyłam czarnuszka bo leżał cichutko. Gdyby nie Rudzia to bym ich w ogóle nie znalazła

asiaplasun

Post » Czw cze 02, 2011 8:40 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Asiu, ja leczenie ustalam z wetem. Mamy w tym duże doświadczenie.

Dostałam kolejne 4 gnoje, maleńkie. Ich szanse oceniam na dość mikre, nie jadły minimum dobę i trafiły do nas wyziębione i mokre. Ale ruszają się, wrzeszczą i żrą.
Obrazek

jopop

[poprzednia][następna]