Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:nie narzekaj na nudę, bo zaraz Ci zrobią mega hałaśliwą niespodziankę![]()
![]()
pozytywka pisze:Erin pisze:Cześć Słonka!
Pozytywka, Ty masz zdrowie o takiej godzinie posty pisać
![]()
To ja wam teraz powiem, czemu o takiej godzinie post napisałam(ale będą brzydkie słowa)
Bo ten wredny, sierściaty stwór wy...ł mi z szafy drewnianą szufladę
Szuflada spadła z wysokości półtora metra, waląc o aluminiową drabinę, a następnie podłogę i rozsypując zawartość, którą wczoraj pieczołowicie w niej umieszczałam
Ta szuflada zresztą jest z komody i specjalnie włożyłam ją do szafy, żeby ta mała wydra, nie wywlekła jej zawartości, jak o poranku bawi się w demolition woman
W rezultacie całą zawartość szuflady mam rozsypaną po pokoju, wśród innych rzeczy wywalonych na podłogę przez tę gwiazdę włochatego intelektu
Możecie sobie wyobrazić zachwyt moich sąsiadów o świcie w niedzielę, kiedy najpierw słyszą odgłos wybuchajacego granatu, a potem mój do tego komentarz![]()
Nieustająco usiłuję sprzątnąć ślady działalności Miss Demolki i co mi się uda poskładać w jednym kącie, to ona w drugim robi mi kipisz.
W tygodniu, to już się nawet nie schylam po nic, tylko przemieszczam slalomem od drzwi do łóżka
Ale dziś to już przegięła![]()
Została objęta zakazem stadionowym i wypowiedziałam jej moje łóżko.
Do tego gryzie mojego pierworodnego i spieprza jak królik, jak usiłuję jej posmarować rankę, w efekcie latam jak głupia, w kółko - mamy kuchnię łączoną z dużym pokojem - świetnie się ćwiczy biegi dookolne
Po tych porannych przeżyciach musiałam zrobić sobie kawę i zrelaksować się jakąś głupią gierką internetową, gdzie się wyłapuje małe, krótkonogie kotecki, o krótkich ogonkach przypominająch wycior do butelek i pakuje do wielkiej woliery, gdzie nie ma absolutnie nic, co można rozsypać, rozwlec, zrzucić, podrzeć, stłuc, rozwłóczyć i zepsuć![]()
Mówicie, że nie ma takich gierek? No to trzeba je napisać!!!!!
Howgh!
a w ogóle, to wcale nie było tak wcześnie, tylko na forum czas nie został zmieniony na letni
Conchita pisze::ryk:
A co krzyczał TZ, chciałabym wiedzieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 19 gości