Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.III

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 29, 2011 19:29 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Ale zgrywają twardzieli; szczególnie na ulicy :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon maja 30, 2011 6:35 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

jak noc minęła?Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon maja 30, 2011 7:01 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Oj, nie zazdroszczę doznań :roll:
Szczególnie, że sama znam je z autopsji.
Kiedyś otworzyli mi drzwiczki szafki pod zlewem i wybebeszyli wszystko, łącznie ze śmieciami :twisted:
A łomot też potrafią robić nieziemski - kiedyś Pyśka w środku nocy zwaliła z szafki pod sufitem prodiż, rower też kilka razy bęcnął w środku nocy, a jest dość ciężki i hałas robi spory.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 30, 2011 7:21 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Nocka minęła spokojnie :mrgreen:
Sowa, mimo zaproszenia bezpośredniego, nie skorzystała z noclegu.
Nie wiem gdzie spała, ale nad ranem przyszła rozmruczana na mizianki po brzuszku i po gardziołku.
Choćby człowiek nie wiem jaki był zaspany, to na takie dictum rękę miziającą uruchomi i wygłaszcze mruczacza :mrgreen:
Nic dzis z nikąd nie spadło, bo większość została schowana i zamknięta
Generalnie - straszna nuda narracyjna :mrgreen:

pozytywka

Post » Pon maja 30, 2011 7:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

nie narzekaj na nudę, bo zaraz Ci zrobią mega hałaśliwą niespodziankę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon maja 30, 2011 8:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

dzień dobry :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon maja 30, 2011 9:05 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Obrazek

pozytywka

Post » Pon maja 30, 2011 19:29 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

magdaradek pisze:nie narzekaj na nudę, bo zaraz Ci zrobią mega hałaśliwą niespodziankę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Też bym nie ryzykowała :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto maja 31, 2011 6:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Witajcie łobuzy :twisted: jak to dobrze, że ni tylko u nas takie niespodzianki się pojawiają. Ja dziś musiałam odgruzować mieszkanie bo taki burdel kotecki zrobiły :evil:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto maja 31, 2011 7:27 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Ach, te nasze kotforki :wink:
Witajcie Słoneczka! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 31, 2011 7:33 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

moje koty są grzeczniutkie Obrazek tylko Caillou roznosi i rozkłada po domu swoje zabawki i gryzaczki

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto maja 31, 2011 8:31 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

pozytywka pisze:
Erin pisze:Cześć Słonka!
Pozytywka, Ty masz zdrowie o takiej godzinie posty pisać :wink:

:evil:
To ja wam teraz powiem, czemu o takiej godzinie post napisałam :evil: (ale będą brzydkie słowa)
Bo ten wredny, sierściaty stwór wy...ł mi z szafy drewnianą szufladę
Szuflada spadła z wysokości półtora metra, waląc o aluminiową drabinę, a następnie podłogę i rozsypując zawartość, którą wczoraj pieczołowicie w niej umieszczałam
Ta szuflada zresztą jest z komody i specjalnie włożyłam ją do szafy, żeby ta mała wydra, nie wywlekła jej zawartości, jak o poranku bawi się w demolition woman
W rezultacie całą zawartość szuflady mam rozsypaną po pokoju, wśród innych rzeczy wywalonych na podłogę przez tę gwiazdę włochatego intelektu
Możecie sobie wyobrazić zachwyt moich sąsiadów o świcie w niedzielę, kiedy najpierw słyszą odgłos wybuchajacego granatu, a potem mój do tego komentarz :roll:
Nieustająco usiłuję sprzątnąć ślady działalności Miss Demolki i co mi się uda poskładać w jednym kącie, to ona w drugim robi mi kipisz.
W tygodniu, to już się nawet nie schylam po nic, tylko przemieszczam slalomem od drzwi do łóżka
Ale dziś to już przegięła :evil:
Została objęta zakazem stadionowym i wypowiedziałam jej moje łóżko.
Do tego gryzie mojego pierworodnego i spieprza jak królik, jak usiłuję jej posmarować rankę, w efekcie latam jak głupia, w kółko - mamy kuchnię łączoną z dużym pokojem - świetnie się ćwiczy biegi dookolne
Po tych porannych przeżyciach musiałam zrobić sobie kawę i zrelaksować się jakąś głupią gierką internetową, gdzie się wyłapuje małe, krótkonogie kotecki, o krótkich ogonkach przypominająch wycior do butelek i pakuje do wielkiej woliery, gdzie nie ma absolutnie nic, co można rozsypać, rozwlec, zrzucić, podrzeć, stłuc, rozwłóczyć i zepsuć :twisted:
Mówicie, że nie ma takich gierek? No to trzeba je napisać!!!!!
Howgh!
a w ogóle, to wcale nie było tak wcześnie, tylko na forum czas nie został zmieniony na letni

Uhuhuhu to diablica narozrabiała. Kurcze, ma coś z Karolinowym Sylwusiem wspólnego, on jak u nas był, też próbował mi robić porządki w szufladach w środku nocy :twisted:

Dorota, powinnam wyrazić chociaż minimum współczucia dla Twoich przeżyć, ale zamiast tego zrywam boki ze śmiechu - napisz kobieto jakąś książkę, marnujesz talent!!!!!!!!!!!!!!
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto maja 31, 2011 9:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

tia,
śmichy, chichy
człowiek na ostatnich nogach, nosem się podpiera, gości nie przyjmuje, bo się wstydzi wyglądu chaupy, a one się chichrają :wink:

Koty to jedno, a TŻ - drugie
Powinien być ustawowy zakaz dla TŻtów wyjeżdżania do Warszawy pociągiem o 5.57
Najpierw koty o 4-tej rano biegają po porcelanie, znacząco postukując sztućcami, następnie, wzmocniwszy swe wątłe i zabiedzone ciałka poranną porcją chrupek, zaczynają poranne gonitwy wokół mieszkania, galopując kopytami po parkiecie i z łoskotem hamując na drzwiach szafy.
W ramach relaksu gonią własny ogon w kartonowym pudle na balkonie, szurając po kafelkach i brzęcząc na drutach suszarki.
A kiedy człowiek myśli, że może już się zmęczyły, słyszy mrożący krew w żyłach okrzyk TŻ, któremu koty przebiegły galopem po twarzy.
zaraz potem TŻ zwleka swe boskie wdzięki i idzie hałasować w łazience
A wszystko to jeszcze przed w pół do piątej rano

No, czy to jest opowieść do śmichu?
Siedzę w pracy i nie wiem, jak się nazywam
Ostatnio edytowano Wto maja 31, 2011 13:12 przez pozytywka, łącznie edytowano 1 raz

pozytywka

Post » Wto maja 31, 2011 9:30 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

:ryk:
A co krzyczał TZ, chciałabym wiedzieć 8)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto maja 31, 2011 9:31 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Conchita pisze::ryk:
A co krzyczał TZ, chciałabym wiedzieć 8)

Aaaaaaaaaargh!
:mrgreen:

pozytywka

[poprzednia][następna]