Bezdomniaczki Idzie Zima.Budki robótki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 29, 2011 19:25 Re: Wolno-żyjace koty.Potrzebne DT dla całego białego roczniaka

Cudo na pewno, tylko Gosia chyba nie ma czasu... :( , co się przekłada na to, iz my nic nie wiemy :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon maja 30, 2011 11:23 Re: Wolno-żyjace koty.Biały roczniak już we własnym domu :)

Jestem tylko z doskoku na forum, ale jak coś zawsze można pw napisać :)
Trochę mi się sprawy zwaliły na głowę dlatego mało sie udzielam

U wolno-żyjących albo uczulenie na skoszoną trawę, albo kk(kk zostało wykluczone, w tamtym tyg skosili trawę i prawdopodobnie ma on uczulenie) Jeden kot to ma oczy :( takie, że szok, z daleka wygląda jakby ich nie miał wcale. Z bliska w okół oczu czerwone, dzisiaj jakaś żółta wydzielina jest. Była wizyta w sobotę u weta dostał jakiś zastrzyk, mam mu krople podawać i tabletki na uczulenie oraz antybiotyk. A ponieważ nie mam go gdzie przetrzymać, musiałam go z powrotem wypuścić, i tak dosłownie CO DZIENNIE łapanka, a że to typowo niedobry kot bo gryzie i drapie to zazwyczaj trwa na niego polowanie w grubych rękawicach i tak czekam na niego jakąś godzinę aż się pojawi łaskawca do jedzenia, a potem mam tylko jedną szanse na złapanie go.

Jeżeli czasami nie odpiszę od razu na pw to przepraszam, ale nie mam siły po prostu :(
zrobiło się ciepło i kociaste mi chorują także całe dnie spędzam przy nich.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon maja 30, 2011 13:36 Re: Wolno-żyjace koty.Biały roczniak już we własnym domu :)

No to za Gosię :ok: :ok: :ok: żeby dała radę.

W tytule jest super wiadomość! Drugi kamień z serca dzisiaj :D .
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt cze 03, 2011 12:35 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

Tak jak w tytule "Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!" trafi zaraz do mnie i zacznie drzeć mordkę :roll:
Jeszcze nic nie wiem o nim(ale to on ponoć), wiem tylko, że szybko muszę mu domu poszukać, zostać nie może długo u mnie.

CatAngel

Post » Pt cze 03, 2011 21:58 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

Oj, oj.. małe i bure i ma mordkę... :kotek:

Ale to Ty jesteś specjalistka od domków :D :D :D

Obrazek

morelowa

Post » Pt cze 03, 2011 23:16 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

Ta dam :D

Szukam domu :) albo chociaż DT :) jestem bardzo kochany, nawet już wiem co to kuweta :lol:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

CatAngel

Post » Pt cze 03, 2011 23:18 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

Piękny jest :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob cze 04, 2011 19:43 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

Fajny ten ON. Może jakieś imię :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob cze 04, 2011 20:15 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

Ma uuuuuuuszy i jest słodki maluszek :kotek:

Obrazek

morelowa

Post » Sob cze 04, 2011 22:25 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

olafen pisze:Fajny ten ON. Może jakieś imię :)

Ma dwa imiona Kitek i Tajfun zobaczymy które wybierze :D Chłopak ma jakieś 4miesiące bo ma jeszcze pierwsze ząbki :)

CatAngel

Post » Sob cze 04, 2011 22:35 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

Na pewno jest rewelacyjny. Ja osobiście najbardziej lubię takie rozrabiaki w tym wieku. Same srebro, a może złoto :)

olafen

Post » Sob cze 04, 2011 23:04 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

olafen pisze:Na pewno jest rewelacyjny. Ja osobiście najbardziej lubię takie rozrabiaki w tym wieku. Same srebro, a może złoto :)

Taki rewelacyjny, że mi koty po kątach ustawia :lol: Jeden kot się wyprowadził do innego pokoju, inny kompletnie nie zwraca na niego uwagi, tylko Lula waleczna i w łepek mu daje za wszystkich :ryk:
Ale w poniedziałek idzie do innego DT ze względu na to, że koty mi się stresują,a tam jest jeden kot więc będzie dobrze :)

CatAngel

Post » Sob cze 04, 2011 23:16 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

No proszę, jak szybko sobie poradziłaś :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

olafen

Post » Pon cze 06, 2011 11:30 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

Dzisiaj czekają mnie dwie wizyty u weta z małym na podstawowe badania i z wolnożyjącym który od dwóch dni kuleje na przednią łapkę, w ogóle na niej nie staje i ma napuchniętą. Ciekawe co wet powie i ile kasy sobie weźmie za wizyty :roll: oby u czarnuszka nie była złapana :(

Zdjecia z wczoraj.

Mały ma nowy dom :D kartonowy :)
Obrazek Obrazek

Młody z Lulą :D
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon cze 06, 2011 11:37 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Pon cze 06, 2011 11:37 Re: Wolno-żyjace koty.Małe Bure na tymczasie szuka domu Śląsk!!!

A chude to i niedożywione :roll: nawet chyba z kilo waży :roll: albo i nie :? Jego czarny nosek dodaje mu urody :) zazwyczaj znam bure koty z różowymi noskami , a tu czorny 8)
Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

[poprzednia][następna]