Julka - KsiĄżniczka na włościach:-).

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 29, 2011 18:36 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

A dokad Julka ma jechac? Do Poznania? Mam urlop, moge gdzies jechac :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Nie maja 29, 2011 18:40 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

OOOOOOOOOOOOOOOOOOO nooooooooo do Poznania - transport bardzo potrzebny.

No więc tak - zjadła i jednak sie pod łożkiem zbunkrowała. Szczególnie jej się nie dziwię, ja też bym miała dość wrażeń i atrakcji. Idealnie to z nią pewnie nie jest......ale 2 tygodnie i będzie kot jak nowy.

Jedyne co - KONIECZNIE trzeba jej zęby wyczyścić ( zresztą jak wszystkim ze strychu ) - co tu będę w bawełnę owijać........śmierdzi jej z pychola koszmarnie;-). Ale tak samo miała Heksa i Iwan - także norma....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie maja 29, 2011 18:53 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Nooo dobra odsapnę chwilę - Poprasuję i list do nowego domu Julki napiszę.....

Cynamona dziś widziałam.......Romusiowi mimo usilnych prób nie udało się zrobić zdjęć, czubek ogona nam tylko mignął. A sytuacja jest poważna, bo Romuś jakimś cudem wydostaje się ze strychu.......no i szanse są ogromne, ze w końcu to życiem przypłaci.

Pani Małgosia bardzo apelowała o jakiś chociaż tymczas............no ale skąd wziąć dom dla zwykłego, dorosłego czarno - białego kota? Ech

udało nam się za to zrobić zdjęcia nowego podrzutka. Podrzutek jest sunią po wypadku, juz wyleczona, troszkę kuleje na tylną nogę ( moze już tak zostać ). Jest wielkości kota, czekoladowa - lizus straszny i niesamowicie posłuszna. Aaaa już po sterylce też dziewczyna. Mało to takie, kotowate, grzeczne. Idealne dla jakieś starszej pani na kolanka. Nie macie kogoś chętnego? Tam zapsienie osiąga zenit.......stan na dziś 19 psów do oddania!!!Pani Małgosia mówi, że już nie ma siły.......dopiero idą wakacje......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie maja 29, 2011 22:40 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Noo to wysłałam Szalonemu Kotu zdjęcia Małej Paskudy. Pewnie jej wątek osobny założę. Ale nie dziś......padam na twarz i odmeldowuję się niniejszym.

Obrazek

Neigh

Post » Pon maja 30, 2011 10:20 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Szalony Kot pisze:To Szalony poczeka na wątek ze wstawianiem :ok:

Ja to miałam zdjęcia Bagera dostać :twisted:

I dostałaś.....dwa maile do Ciebie poszły:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon maja 30, 2011 19:34 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

jak się ma Julka?
potrzebna kasa? myślałam, żeby wystawić bazarek dla Julki i Plamka viewtopic.php?f=1&t=128147
zrobię to jak już będę miała stałe łącze 8) czyli najwcześniej w środę, najpóźniej planuję do piątku, może być?
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon maja 30, 2011 19:35 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Neigh pisze:
Szalony Kot pisze:To Szalony poczeka na wątek ze wstawianiem :ok:

Ja to miałam zdjęcia Bagera dostać :twisted:

I dostałaś.....dwa maile do Ciebie poszły:-)

a gdzie je można zobaczyć? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon maja 30, 2011 19:52 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Jak chcesz Shira to Ci nawet mailem mogę wysłać, bo jak Szalony Koty nie może, to może Ty wstawisz?

Właśnie wróciłam z rady pedagogicznej - dowiedziałam się min. że nie wolno stawiać jedynek.......spełniony sen idioty.

Idę założyć wątek Paskudzie........a potem na kanapę - miałam dziś szerokie plany na wieczór, ale nie mam już na nie siły.....

Obrazek

Neigh

Post » Pon maja 30, 2011 20:00 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Daj :) I koniecznie zajrzyj do nas - niespodzianka jest ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon maja 30, 2011 20:06 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

viewtopic.php?f=21&t=128402

Tu jest wątek psicy........Zajrzyjcie

Zdjęcia CI zaraz wyślę Shira, to moze wkleisz......jak kurcze sobie Twój mail przypomnę - bo równie on dziwny jak mój;.-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon maja 30, 2011 20:21 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Na razie się można z kasą wstrzymać, bo:
a. Pan Julkowy się sam oferował
b. zostało mi 140 zł po Gerardzie i dziewczyny mi pozwalają poszaleć z innym kotem:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon maja 30, 2011 21:42 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

Julka się nadal ukrywa, wyraźnie boi się Fiodora, także jutro przeprowadzamy małą roszadę. Je mało, ale to akurat jej nie zaszkodzi.
Jak tylko znajdę czas pojadę z nią do weta. Nie jest z tym u mnie najlepiej, ale postaram się słowo......

Obrazek

Neigh

Post » Pon maja 30, 2011 21:46 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....pojawiła się szansa....

viewtopic.php?f=13&t=121962

Wątek Bagera aktualnie Bazyla.....też stryszak:-)

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]