cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 29, 2011 11:57 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kicia_Kluska pisze:Basia, nie wiem co narobiłaś, ale jak przyszłam na dyżur to P.Ewa była, bo ja podobno nie mogłam 8O Wszystko już zrobione było, wyniosłam śmieci tylko. Ta czarna kota w boksie jest miziasta i kochana. Zakochałam się!!!!!! Taka maciupka kochaniutka i drze ryjka żeby ją miziać. Słodkości!

Oppsss............coś pokręciłam. Przepraszam.

Co do czarnej damy - ehhh...taka ślicznotka się przyplatała. Ma na imię Czika. :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie maja 29, 2011 13:33 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kicia_Kluska pisze:Basia, nie wiem co narobiłaś, ale jak przyszłam na dyżur to P.Ewa była, bo ja podobno nie mogłam 8O Wszystko już zrobione było, wyniosłam śmieci tylko. Ta czarna kota w boksie jest miziasta i kochana. Zakochałam się!!!!!! Taka maciupka kochaniutka i drze ryjka żeby ją miziać. Słodkości!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: hmmm... nie wiem czy wytrzymam, a jak nie wytrzymam... to w ktorys weekend bede zmuszona was odwiedzic :lol: co jeden kocio to slodszy :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie maja 29, 2011 15:35 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

A po Karoli i p.Ewie jeszcze ja wpadłam na chwilke .Zostawiłam otwartą kociarnię zeby wpadło trochę świerzego powietrza.Dyżur wieczorny prosze o zamknięcie.

Na kociarni sennie i czyściutko jak w pudełeczku:)
Kocur po kastracji
Obrazek
I Czika mala ulicznica.Miała wrócić na ulice ale szkoda takiej koteczki.Szukamy jej domu
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie maja 29, 2011 15:40 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

To ja może przypomne grafik
30.05. /pon/ R:EwaW: .....
31.05. /wt/ R: ..... W: Kicia_kluska
01.06. /śr/ R:..... W: hidi
02.06. /czw/ R:..... W: Kicia_kluska
03.06. /pt/ R: ..... W:Bona44
04.06. /sob/ R: Martyss W:ewa
05.06. /ndz/ R:Bona44 W:hidi

Herzpl wziełam umowę do schroniska
Basia podoba mi się zdjęcie to pierwsze z serii czterech :ok:

mar_tika

Post » Nie maja 29, 2011 15:40 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

A ten pierwszy to Węgielek. Ulubieniec mojego Ojca :mrgreen: A zarazem "mąż" Blanki :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie maja 29, 2011 15:42 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

MIKUŚ pisze:A ten pierwszy to Węgielek. Ulubieniec mojego Ojca :mrgreen: A zarazem "mąż" Blanki :ryk:

Cholerka jak wegielek to myślałam ze czarny a tu masz 8O A on idzie na wolność?bo to dzikusek chyba?

mar_tika

Post » Nie maja 29, 2011 15:42 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

mar_tika pisze:.....Herzpl wziełam umowę do schroniska
Basia podoba mi się zdjęcie to pierwsze z serii czterech :ok:

Oki. Dzięki za pomoc :wink:
MIKUŚ

Post » Nie maja 29, 2011 15:46 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

mar_tika pisze:
MIKUŚ pisze:A ten pierwszy to Węgielek. Ulubieniec mojego Ojca :mrgreen: A zarazem "mąż" Blanki :ryk:

Cholerka jak wegielek to myślałam ze czarny a tu masz 8O A on idzie na wolność?bo to dzikusek chyba?

Nienie....On jest taki jak Blanka. Po prostu się boi. Mam nadzieję że zostanie do adopcji. No chyba żeby się nie przystosował - wtedy go puszczę pod blokiem. Wolałabym jednak zostawić go do adopcji. Niech Węgielek wybierze :wink:

Póki co daje się głaskać i robić koło siebie porządki. Dostał tabletkę na odrobaczenie bo ma tasiemca. NIe było z nim żadnych problemów. Więc spróbujemy go wyadoptować :ok:
MIKUŚ

Post » Nie maja 29, 2011 16:00 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

mar_tika pisze:A po Karoli i p.Ewie jeszcze ja wpadłam na chwilke .Zostawiłam otwartą kociarnię zeby wpadło trochę świerzego powietrza.Dyżur wieczorny prosze o zamknięcie.

Na kociarni sennie i czyściutko jak w pudełeczku:)
Kocur po kastracji
Obrazek
I Czika mala ulicznica.Miała wrócić na ulice ale szkoda takiej koteczki.Szukamy jej domu
Obrazek

ten kocurro ma spojrzenie pelne wyrzutu pt: "dlaczego ja! Jak mogliscie mi to zrobic, jakim prawem!" :ryk:
a czarnula jest przesliczna, przecudna :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Nie maja 29, 2011 16:44 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Czika jest słodka!!!!! Uwielbiam ją!! Jaki ona ma status tzn odrobaczona, zaszczepiona itp.? Bardzo ładnie jej w tym kubraczku, ale dzisiaj go lizała już jej chyba nie wygodnie. Żaden z moich kotów nie chciał w tym za cholerę siedzieć!
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Nie maja 29, 2011 17:45 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

ja wprost nie moge oczu oderwac od tego slicznego czarniusiego pysia :1luvu: slodziutka :1luvu:

Kociara82

Post » Nie maja 29, 2011 21:03 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kicia_Kluska pisze:Czika jest słodka!!!!! Uwielbiam ją!! Jaki ona ma status tzn odrobaczona, zaszczepiona itp.? Bardzo ładnie jej w tym kubraczku, ale dzisiaj go lizała już jej chyba nie wygodnie. Żaden z moich kotów nie chciał w tym za cholerę siedzieć!

Koteczka jest z łapanki.Wstępnie na sterylke miała jechac kotka rujkowa od "mojej" karmicielki ale poszła w tango.Więc Baska na klatę złapała Czikę.O dziwo Czika tak jak Łatka okazały się kotkami które miały kontakt z człowiekiem więc szkoda je wypuszczac na ulice .
Czika dostała ostatnia dawke antybiotyku i leków przeciwbólowych.Później odrobaczenie i szczepienie i szukamy domku:)

mar_tika

Post » Nie maja 29, 2011 21:11 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

mar_tika pisze:Koteczka jest z łapanki.Wstępnie na sterylke miała jechac kotka rujkowa od "mojej" karmicielki ale poszła w tango.Więc Baska na klatę złapała Czikę.O dziwo Czika tak jak Łatka okazały się kotkami które miały kontakt z człowiekiem więc szkoda je wypuszczac na ulice .
Czika dostała ostatnia dawke antybiotyku i leków przeciwbólowych.Później odrobaczenie i szczepienie i szukamy domku:)

Dokładnie tak. Czikę i Węgielka jutro odrobaczę, a za parę dni zaszczepimy.
MIKUŚ

Post » Nie maja 29, 2011 21:20 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Zuzia się załatwiła dziś do kuwetki. Ma niby lepszy apetyt choć wciąż je jak "ptaszek".
Muszę jej podsuwać jedzonko. Karmię ją recovery na siłę. Niestety nie chce niczego jeść. Ugotowałam jej mięso z kurczaka - nie chciała, po czym dałam mięso z obiadu ojca (ojciec gotował)- nie zjadła, próbowałam gourmeta, feliksa, animondę, babyca.....no wszystko pootwierałam co w domu było i nie :(
Martwię się że może byc to spowodowane brakiem kupy :?
Jest ze mna od czwartku i tylko siku było. Na RTG wyszło że ma pełne jelita. Muszę jej chyba dać soku z buraków lub oleju by coś ruszyło. Może ma po prostu zatwardzenie :roll:
Cholera....
MIKUŚ

Post » Nie maja 29, 2011 21:26 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Myślałam żeby Czikę wziąć na tymczas, ale w weekend wyjeżdżam, a potem (od 17 czerwca) mam urlop tydzień i muszę moją wyekspediować do rodziców....Chyba nie byłoby dobre taka zmiana środowiska co chwila....Poza tym potem mam remont w domu wiec moja Donna idzie znów do rodziców :( Także chyba nie da rady :(

Trzymam kciuki za Zuzię razem z Donią :ok: :ok: :ok: . Walcz dziewczyno!!!, a ty Basia razem z nią!
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

[poprzednia][następna]