mam jeszcze część pieniędzy które dziewczyny wpłaciły na kocięta ( m.in. taizu, jej siostra, mawin) , babazgaga napisz jak Ci je przekazać
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:potrzebny też dom tymczasowy lub tymczasowy dom na okres 3 tygodni dla trzech kociaków z piwnicy ,
to rodzeństwo moich diabełków i ostatni z Olinek bardzo prosimy - kontakt do mnie lub edu
babazgaga pisze:Kociaki ze studzienki rewizyjnej sa już u mnie, można zmienić tytuł
Są ogólnie w stanie nie bardzo, szczególnie ten z biała kropką - maja wodnistą żółtą biegunkę której nie kontrolują, to znaczy starają się załatwić do kuwety, ale im potem cieknie po łapkach. Co one dostawały do jedzenia? Bo to taka sraczka jak po mleku jak dla mnie.
Sraczkę muszę mieć już od jakiegoś czasu, bo Biała kropka ma sporą nadżerkę kołu dupki nad ogonem, ewidentnie od biegunki. Ma też wyrwany jeden pazur z tylnej łapki i krwawą masę zamiast palca, i mocno poranioną poduszkę w tej łapce przy palcach - do pieca dał też żwirek betonitowy, bo się mu tam nawbijał tak, że dobre 10 minut odmaczałam. Dlatego na razie nie mają w kuwecie żwirku, tylko wyłożyłam im ręcznikiem papierowym, bo nie chcę zeby mu sie znowu nawbijało.
Dostały nifuroksazyd na sraczkę, wieczorem dam im pyrantelum, we wtorek idę do weta
babazgaga pisze:One już nie są takie małe, raczej paszteciaki a nie mleczaki. Ale miksola jakby co mam. Tego z Warmii nie dostały na bank, bo w reklamówce dostałam je nie ruszone, czyli to nie od żarcia, jak już to od robali albo bakterii jakiejś
jessi74 pisze:potrzebna pomoc w dniu jutrzejszym w zawiezieniu trzech kociaków na szczepienie z Powstańców Śląskich do Doranu ( Legnicka) i z powrotem
bardzo prosimy !
Gibutkowa pisze:Tak się zastanawiam... ten nifuroksazyd to jak lakcid? Może by im do jedzenia dawać teraz papkę kurczakowo-marchewkową? Marchew naturalnie hamuje biegunkę, a takie "ciapki rosołowe" maluchy bardzo ładnie jedzą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 35 gości