Miki i gumka do wlosow

bylam dzis u mrusiow, bawilam sie z Mikim ta gumka

widok naprawde cudny

mala rzecz a cieszy hehehehe
Matyldzia biedna obolala pewnie, spala caly czas w transporterku. Okazalo sie dopiero na stole operacyjnym, ze ona musiala byc juz kiedys sterylizowana, bo doktor nie znalazl macicy

Ech... szkoda, ze nikt nie wiedzial o tym wczesniej, bo by sie kotusi stresu oszczedzilo

Maniek troszke sie pomizial ze mna, ale jest jakis dziwny... dziwnie cichy, za spokojny, nie chce sie bawic, ani prawie jesc... kregoslup ma nadal bolesny, lekko go smyrnelam po pleckach to zaraz miauknal, ze boli. Musi to mu bardzo dokuczac. Moze nie tyle sama sila bolu, ale to, jak dlugo juz to tra, to moze byc najbardziej meczace. Chociaz podobno po moim wyjsciu bawil sie sznurkiem. Ale widac po zachowaniu, ze cos mu doskwiera bardzo. Nawet Lussi nie gonil, tylko patrzyl na nia wymownie.
Lussi bardzo kicha, zaczela troszke jesc, niewiele, ale zawsze cos skubnie

Bardzo sie dzis miziala do mnie

Jest taka sliczna

Czorcio ma sie lepiej, ladnie wszystko porasta sierscia

Tygrys... to dowod na to, ze po raz kolejny milosc zdzialala cuda! Kiedys Diabelek, pamietacie dymnego, pieknego kocurka, ktory nie dal sie dotknac, byl pelen agresji a potem... zaczal sie miziac, garnac do ludzi... Dokladnie tak samo jest z Tygrysem

Coraz bardziej miziasty jest, nie sadzilam, ze kiedykolwiek bede mogla go tak tulic jak dzis

Po raz pierwszy odkad go znam sam wszedl mi na kolana

Widzialam juz dawno, ze ma na to ochote ale i ja nie bylam go pewna, czy mnie nie obsika, i on nie byl pewny, czy moze... A dzis

Po raz pierwszy wszedl mi na kolana

Ozzi... ech... usnelabym przy nim o maly wlos

Siedzialam sobie na kanapie, Ozzinek obok mnie wtulony we mnie, zwiniety w klebek spal slodko

ja go delikatnie glaskalam... i zrobilo mi sie tak blogo...

ze jeszcze chwila i bym moze usnela

Eustachy...

wymiziany i wycalowany calutenki

Szlapcio sie troszke drapie i wylizuje znow z powodu alergii, ale poza tym ma sie dobrze

Fibi po ogoleniu wyglada o wiele piekniej ale zmienil sie nie do poznania

wczesniej to byla z niego tylko wielka kulka siersci na krotkich lapkach a teraz odmlodnial znacznie

Wyglada tak, jakby zrzucil sporo kg

bo przez ta siersc wygladal na bardzo grubego, a teraz wyglada znacznie szczuplej

Wyladnial moim zdaniem