A ja dzisiaj byłam w Lublinie, ciekawe czy przy którejś z takich wizyt mogłabym zobaczyć kociaka?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moha pisze:Dzieciaku, wierzę w ciebie, jeszcze nas wszystkich zadziwisz!![]()
![]()
a co z oczopląsem? Aż boję się pytać, chociaż mam cichą nadzieję, że zniknął dziad bez śladu...)
Moha pisze:A to mnie zastrzeliłaś... ciekawe, skąd te plamy i czy o czymś świadczą diagnostycznie?
liszyca pisze:A ja dzisiaj byłam w Lublinie, ciekawe czy przy którejś z takich wizyt mogłabym zobaczyć kociaka?
...Niestety, często tych sił mi już brakuje ...Moha pisze:skąd Ty dziewczyno siły na to bierzesz?
katarzyna1207 pisze:A co do plam na tęczówce - to nie uroda Pokerka - na 100 % nie miał ich przed tą chorobą... Parę znajomych osób mocno się dziwiło, że aż tak znam jego ślepka ...
katarzyna1207 pisze:liszyca pisze:A ja dzisiaj byłam w Lublinie, ciekawe czy przy którejś z takich wizyt mogłabym zobaczyć kociaka?
Zapraszam, o ile nie przeszkadza Ci totalnie zabałaganione mieszkanie...usiłowałam dzisiaj trochę odgruzować, ale bez większych efektów (przez ostatni miesiąc nie miałam siły i czasu sprzątać)... Zagwarantować, że Pokerka zobaczysz, nie mogę, bo przed tą chorobą często włączała mu się opcja "znikotka"
Ale Miszcza Kropencjusza to na pewno obejrzysz ...
felin pisze:A jak z jego wątrobą? Bo coś mi chodzi po glowie, że kiedyś gdzieś zdarzylo mi się przeczytać, że u kotów to wlaśnie zaburzenia wątroby mogą powodować takie plamki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 120 gości