AgaPap pisze:Witaj,
Możesz mi podać jakieś namiary na przelew? Bo masz przyznane dofinansowanie od Klubu Ślepaczków na tego buraska bez oczka i chciałam Ci je przelać.
Piracik jest u Ciebie więc Tobie się należy dofinansowanie dla niego.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:Witaj,
Możesz mi podać jakieś namiary na przelew? Bo masz przyznane dofinansowanie od Klubu Ślepaczków na tego buraska bez oczka i chciałam Ci je przelać.
kasia86 pisze:Basiu dostałam taką wiadomość na pwAgaPap pisze:Witaj,
Piracik jest u Ciebie więc Tobie się należy dofinansowanie dla niego.
delfinka pisze: Zareagował na parę nazw, ale najlepiej na ENTER. Serotoninko, naruszyłam Twoje prawa autorskie, ale dzięki temu teraz kocik przybiega na KAŻDE ZAWOŁANIE
![]()
MalgosiaZ pisze:Czy są jakieś wieści o Ksenie-Palusi ? Czy te jej zapaści minęły czy nadal się powtarzają.
Pls napiszcie coś o Mici ,Puni, małych-czarnych no i jak tam Enter z nowym imieniem.
kasia86 pisze:MalgosiaZ pisze:Czy są jakieś wieści o Ksenie-Palusi ? Czy te jej zapaści minęły czy nadal się powtarzają.
Pls napiszcie coś o Mici ,Puni, małych-czarnych no i jak tam Enter z nowym imieniem.
Podczepię się pod pytania.
W poniedziałek przywiozę Ci Palusię / Ksenę
Maluchy miały w nocy atak, podobny to tego, jaki miała Palusia-Ksena.
Hehe tylko nie wołaj za głośno, bo mój Enter też świetnie na to imię reaguje, a jest przeciez dość blisko Już wiem, czemu wczoraj tak na oknie przesiadywał i wypatrywał czegoś w Al. Niepodległości
AnielkaG pisze:W poniedziałek przywiozę Ci Palusię / Ksenę
jest środa, nie wiem gdzie jest kotka, a z Basią nie ma żadnego kontaktu
boję się o nią i o kocięta, bo nie wiem czy wiecie, aleMaluchy miały w nocy atak, podobny to tego, jaki miała Palusia-Ksena.Hehe tylko nie wołaj za głośno, bo mój Enter też świetnie na to imię reaguje, a jest przeciez dość blisko Już wiem, czemu wczoraj tak na oknie przesiadywał i wypatrywał czegoś w Al. Niepodległości
Serotoninko, Pirat/ Enter od prawie miesiąca jest poza Warszawą, na działce, raczej nie słychać stamtąd wołania
kasia86 pisze:Piękności malutkie![]()
![]()
![]()
A co z Palusią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 26 gości