kalair pisze:Buziaczki dla Bejbuni!
A jak Ty?
Dzięki kalair,przekażę przez Skypa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Buziaczki dla Bejbuni!
A jak Ty?
jasdor pisze:Wracaj szybko do domu i ukochaj Bejbisie, moje strasznie sie cieszą, jak wracam nawet po 1 dniu nieobecności, ale Kośka najpierw tak na wszelki wypadek na 5 minut się obraża
jasdor pisze:Nie ma mnie u Was, bo se znowu kota znalazłam na parkinguNie mogę zabrac do domu - zakaz na koty już mam. Ale wcisnęłam koleżance na D bardzo tymczasowy.
vailet - Twoje zdjęcia są dużych rozmiarów. Dlatego to może tak długo trwać. Polecam do wstawiania zdjęć wstaw.org (wpisz w wyszukiwarke i znajdzie) Tam jest wszystko krótko węzłowato i szybciutko przesyła.
A skoro o kupach mowa - to moja Malutka robi ją stając wszystkimi czterema łapami na brzegu kuwetyJak żyję jeszcze takie pozycji do sr...a nie widziałam
izka53 pisze:Vailet, co się dzieje, ze tak mało piszesz? I ani słowa o sobie, a przecież Twoje zdrowie też leży mi na sercu, martwię się.Agor-ia pisze:izka53 wyrazy uznania, ze w ogole probujesz ogarnac facebook'a. Ja sie nawet nie zarejestrowalam - wystarczylo mi spojrzec na profil kolezanki... Czarna magia !
A mam 20 lat i teoretycznie powinnam smigac w te klockiAle portale spolecznosciowe to nie moja bajka, stanowczo nie
Jak się ma troje dzieci i dwie wnuczki na fejsie, to nie ma innego wyjścia.Teraz uczę się robic wydarzenia, moze choc tym uda mi się pomóc komuś na forum, bo z kasą to więcej niz krucho
![]()
A tak nawiasem - to miau też jest w pewnym sensie portalem społecznościowym, skupia określoną część społeczeństwa - kocich miłośników, fanów
i / niestety / fanatyków
jasdor pisze: praca, w ktorej zamiast pracować to zajmuje sie kotami na miaujasdor pisze: bo ja kochana jestem...urzędnikiem
A potem biedny petent dziwi się , że załatwienie czegoś w urzędzie trwa tak długo![]()
![]()
![]()
![]()
Ale czego nie robi się dla futer![]()
![]()
![]()
vailet pisze:jasdor,jak ta lekarka by kiedyś przyszła do urzędu czy do Ciebie lub koleżanek,to cały dzień przeciągajcie sprawęza to że zmarnowałaś czas
izka53 pisze:vailet pisze:jasdor,jak ta lekarka by kiedyś przyszła do urzędu czy do Ciebie lub koleżanek,to cały dzień przeciągajcie sprawęza to że zmarnowałaś czas
no nie , kara zawsze musi byc dłuuuuuuga i uciążliwa
Vailet, Ty teraz nie patrz na inne koty,tylko zdrowiej, żeby jak najszybciej wrócic do Bejbuni.
A TŻtowi sie nie dziw - te typy tak mają![]()
![]()
Do nich trzeba specjalnej instrukcji obsługi, a co najgorsze - nie mają gwarancji i nie mozna reklamacji złożyc
![]()
![]()
![]()
milena88 pisze:Tak trzymać![]()
![]()
koteczki to jak takie nasze malutkie dzieciaczki"drogie kocie mamy
i nawet zrzucenie doniczki z gruboszem na głowę z rana na pobudkę się wybacza z prędkością światła
pozdrawiam w słoneczny poranek.
wszystko fajnie wchodzę i dalej brnę, znalazłam a gdzie tam jest coś z oddawaniem głosów??bo znalazłam tylko blog autorki
Tola pisze:Na dole strony jest lista prac, trzeba kropeczka zaznaczyć Lone wolf (teraz 3 miejsce) i potwierdzić swój głos przyciskiem VOTE (głosuj). Ja też nie znam angielskiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Iza KaeR, Nul i 328 gości