Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 27, 2011 23:50 Re: Mała Bejbi od początku choruje

kalair pisze:Buziaczki dla Bejbuni! :1luvu:

A jak Ty?

Dzięki kalair,przekażę przez Skypa :D Ja wprowadziłam wszystkich w błąd :oops: :oops: ta kroplówa to Pentamidyna,a nie Prednizol :oops: Zasnęłam i o 24 się obudziłam.Czyli ten lek nic na toxoplazmozę nie daje :( dali zapobiegawczo bo coś na piersi jest,taka beżowa plama.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt maja 27, 2011 23:55 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Wracaj szybko do domu i ukochaj Bejbisie, moje strasznie sie cieszą, jak wracam nawet po 1 dniu nieobecności, ale Kośka najpierw tak na wszelki wypadek na 5 minut się obraża :mrgreen:

Kośka to matrona :mrgreen: musi się poobrażać to w końcu persica :lol: :lol: Chciałabym Bejbiśkę ukochać,jeszcze jak :!:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 27, 2011 23:59 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Nie ma mnie u Was, bo se znowu kota znalazłam na parkingu :crying: Nie mogę zabrac do domu - zakaz na koty już mam. Ale wcisnęłam koleżance na D bardzo tymczasowy.

vailet - Twoje zdjęcia są dużych rozmiarów. Dlatego to może tak długo trwać. Polecam do wstawiania zdjęć wstaw.org (wpisz w wyszukiwarke i znajdzie) Tam jest wszystko krótko węzłowato i szybciutko przesyła.

A skoro o kupach mowa - to moja Malutka robi ją stając wszystkimi czterema łapami na brzegu kuwety :ryk: Jak żyję jeszcze takie pozycji do sr...a nie widziałam

Spróbuje z tym wstaw.org :ok: :ok:Może Malutka,aż taka czyścioszka i łapek nie chce pobrudzić :?:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 28, 2011 0:12 Re: Mała Bejbi od początku choruje

izka53,dają leki po których zamula :x bo są za silne i po wątrobie dostaję,choć ona nie boli.Dali mi też na salę dziewczynę,która się dusi i ma zapalenie płuc :( Jest duszno i nie mogę nawet okna otworzyć bo roje meszek mam wtedy,nawet teraz łażą po ekranie.Już pisałam,chyba kalair,że pomyliłam się :oops: ta kroplówka to była Pentamidyna.Na toxoplazmozę raczej to nie jest.Dzięki że zauważyłaś,że mało piszę :wink: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 28, 2011 6:31 Re: Mała Bejbi od początku choruje

izka53 pisze:Vailet, co się dzieje, ze tak mało piszesz? I ani słowa o sobie, a przecież Twoje zdrowie też leży mi na sercu, martwię się.

Agor-ia pisze:izka53 wyrazy uznania, ze w ogole probujesz ogarnac facebook'a. Ja sie nawet nie zarejestrowalam - wystarczylo mi spojrzec na profil kolezanki... Czarna magia !
A mam 20 lat i teoretycznie powinnam smigac w te klocki :lol: Ale portale spolecznosciowe to nie moja bajka, stanowczo nie :mrgreen:

Jak się ma troje dzieci i dwie wnuczki na fejsie, to nie ma innego wyjścia. :mrgreen: Teraz uczę się robic wydarzenia, moze choc tym uda mi się pomóc komuś na forum, bo z kasą to więcej niz krucho :evil:
A tak nawiasem - to miau też jest w pewnym sensie portalem społecznościowym, skupia określoną część społeczeństwa - kocich miłośników :1luvu: , fanów :1luvu: i / niestety / fanatyków :evil:

jasdor pisze: praca, w ktorej zamiast pracować to zajmuje sie kotami na miau

jasdor pisze: bo ja kochana jestem...urzędnikiem

A potem biedny petent dziwi się , że załatwienie czegoś w urzędzie trwa tak długo :wink: :ryk: :ryk: :ryk:

Ale czego nie robi się dla futer :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor,jak ta lekarka by kiedyś przyszła do urzędu czy do Ciebie lub koleżanek,to cały dzień przeciągajcie sprawę :mrgreen: za to że zmarnowałaś czas :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 28, 2011 7:41 Re: Mała Bejbi od początku choruje

cynamon i wanilia,doszło z bazarku 22zł. Bardzo dziękuję :D :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 28, 2011 11:49 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Widziałam Bejbinkę dziś,ale TŻ mówił że szalała w nocy na czubku drapaka :ryk: :ryk: podobno świetnie to wygląda.Zrobił komórką zdjęcie,zamiast aparatem :x powiedziałam że aparatem ma to zrobić bo komórka słabiutkie zdjęcia robi.Słaby obraz był i ja nie widziałam,ale TŻ mówił że ma brązowe ropy spore :( Czuję że to nie koniec :( Od tych rop ma brzydkie wżery przy oczach.
ObrazekObrazek
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 28, 2011 19:00 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Bez Bejbi jest mi źle :( TŻ nowych zdjęć nie zrobił,może jutro jakieś zrobi,albo jak na samym czubku drapaka okrakiem siedzi (widziałam na komórce) :ryk: :ryk: Ciągle muszę o wszystkim przypominać TŻ-owi,a jest to trochę męczące w kółko to samo.Bejbi z czubka drapaka skacze na kanapę,ale małpiszon dalej tapety zdziera 8O myślałam że się odczepi od tych tapet,mając taką wieżę.Tu jest pełno dzikich kotów,jak wszędzie przy szpitalu.Większość burych i jedna szylkretka,a ten maluch mocno marmurkowy (grube pręgi) to przy samej ulicy :( Pewnie nie jeden samochód przejechał kota :evil:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie maja 29, 2011 0:15 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet pisze:jasdor,jak ta lekarka by kiedyś przyszła do urzędu czy do Ciebie lub koleżanek,to cały dzień przeciągajcie sprawę :mrgreen: za to że zmarnowałaś czas :mrgreen:

no nie , kara zawsze musi byc dłuuuuuuga i uciążliwa

Vailet, Ty teraz nie patrz na inne koty,tylko zdrowiej, żeby jak najszybciej wrócic do Bejbuni.
A TŻtowi sie nie dziw - te typy tak mają :ryk: :ryk: :ryk: Do nich trzeba specjalnej instrukcji obsługi, a co najgorsze - nie mają gwarancji i nie mozna reklamacji złożyc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie maja 29, 2011 8:04 Re: Mała Bejbi od początku choruje

izka53 pisze:
vailet pisze:jasdor,jak ta lekarka by kiedyś przyszła do urzędu czy do Ciebie lub koleżanek,to cały dzień przeciągajcie sprawę :mrgreen: za to że zmarnowałaś czas :mrgreen:

no nie , kara zawsze musi byc dłuuuuuuga i uciążliwa

Vailet, Ty teraz nie patrz na inne koty,tylko zdrowiej, żeby jak najszybciej wrócic do Bejbuni.
A TŻtowi sie nie dziw - te typy tak mają :ryk: :ryk: :ryk: Do nich trzeba specjalnej instrukcji obsługi, a co najgorsze - nie mają gwarancji i nie mozna reklamacji złożyc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

izka53,fajnie napisałaś :mrgreen: :piwa: Nigdy Bejbuni bym nie zamieniła :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Z nudów chodzę i patrzę na koty :mrgreen: żadnego
z kotów które miałam, choćby nie wiem jak piękne były nie zamieniłabym na innego bo miały świetne charaktery,a po drugie to by było podłe.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie maja 29, 2011 8:07 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Kochani, tak na marginesie mała prośba o pomoc: viewtopic.php?f=8&t=128319 :)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

http://adena.net.pl/
NAJTAŃSZE BIURO RACHUNKOWE W POLSCE
ZDALNA WSPÓŁPRACA
ZADZWOŃ !!! SPRAWDŹ CENĘ DLA SWOJEJ FIRMY

Tola

Od: Pt lis 24, 2006 16:00

Post » Nie maja 29, 2011 8:10 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Tak trzymać :ok: :kotek: :kotek: koteczki to jak takie nasze malutkie dzieciaczki"drogie kocie mamy :kotek: i nawet zrzucenie doniczki z gruboszem na głowę z rana na pobudkę się wybacza z prędkością światła :ryk: pozdrawiam w słoneczny poranek.

Tola pisze:Kochani, tak na marginesie mała prośba o pomoc: viewtopic.php?f=8&t=128319 :)

wszystko fajnie wchodzę i dalej brnę, znalazłam a gdzie tam jest coś z oddawaniem głosów??bo znalazłam tylko blog autorki

edit: na samym dole stronki jest wypisana lista, trzeba oznaczyć nazwę i kliknąć na końcu kwadracik coś na v... :roll: :ok:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Nie maja 29, 2011 8:23 Re: Mała Bejbi od początku choruje

milena88 pisze:Tak trzymać :ok: :kotek: :kotek: koteczki to jak takie nasze malutkie dzieciaczki"drogie kocie mamy :kotek: i nawet zrzucenie doniczki z gruboszem na głowę z rana na pobudkę się wybacza z prędkością światła :ryk: pozdrawiam w słoneczny poranek.

Tola pisze:Kochani, tak na marginesie mała prośba o pomoc: viewtopic.php?f=8&t=128319 :)

wszystko fajnie wchodzę i dalej brnę, znalazłam a gdzie tam jest coś z oddawaniem głosów??bo znalazłam tylko blog autorki

Witaj milenka :D ja byłam na tym blogu i nie wiem co zrobić bo jest po angielsku :? odchaczyłam,ale to chyba za mało i nic nie da :?: Nie znam się na tym :oops:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie maja 29, 2011 8:34 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Na dole strony jest lista prac, trzeba kropeczka zaznaczyć Lone wolf (teraz 3 miejsce) i potwierdzić swój głos przyciskiem VOTE (głosuj). Ja też nie znam angielskiego :P
Obrazek

http://adena.net.pl/
NAJTAŃSZE BIURO RACHUNKOWE W POLSCE
ZDALNA WSPÓŁPRACA
ZADZWOŃ !!! SPRAWDŹ CENĘ DLA SWOJEJ FIRMY

Tola

Od: Pt lis 24, 2006 16:00

Post » Nie maja 29, 2011 11:22 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Tola pisze:Na dole strony jest lista prac, trzeba kropeczka zaznaczyć Lone wolf (teraz 3 miejsce) i potwierdzić swój głos przyciskiem VOTE (głosuj). Ja też nie znam angielskiego :P

o właśnie tak :ok: na bloga nie wchodzić tylko ta sama strona nieco niżej :ok:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

[poprzednia][następna]