Czesio, Jożik, Miś i Polcia.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2011 15:30 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Ależ byka strzeliłam. O matko! Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, poza potężnym bólem głowy.
Idę się schować do pufy i wyjdę jak na miau zmieni się cała ekipa forumowiczów. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Dziękuję Komuś Miłemu za zwrócenie uwagi. :1luvu:

Żegnajcie. :oops:
Aniada

Post » Sob maja 28, 2011 15:39 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Gdzie byk? Jaki byk? Chcę byyyka! :crying: Wyłaź!
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob maja 28, 2011 16:32 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Pokasz nam fszystkim!!!
Tesz hcem BYKA!! :D

Fifi się myje sama tylko miejscami.
Powiem coś strasznego: ona nie myje się nooo...pod ogonem!!Od tego ma mnie. Jakby się jakiś urobek przykleił to można ostatecznie posaneczkować po kanapie. Pierwszy raz zrobiła to przy moim synu ,który nie zrozumiał DLACZEGO i pół godziny umierał ze śmiechu (no, wyglądała bosko, oczka półprzymknięte i...jaaazzzdaa...!).A pote mpowąchał kanapę (śpi na niej) i umarł .Prał ją -pedant jakiś:)-pół dnia.
To są jednak straszne "alieny" te persy!
Całkiem inne niż reszta kotów!
Mała wstaje kikanaście razy w nocy a to pojeść ,a to pokuwetować ,a to ot tak żeby nudno nie było. I tak co trzeci-czwarty raz zapomina gdzie śpimy. Jej co teraz!ZAGINIONA!! Uderza w płacz. No i MAMA musi wstać i w półśnie wszcząć poszukiwnia. Znajduje zaginioną najczęśćiej tuż przy drzwiach sypialni.Ma lekko nieprzytomny wyraz pyszczka, ja (bo mama to ja!) pewnie też.
Feliś pierwsze dwa-trzy razy wstaje z nią (pilnuje żony!),potem odpada:).Otwiera tylko jedno oko i zasypia głębiej.
Rano wstaje, przeciaga się na drapaku i udaje się ...zasypać w kuwecie.
Wychodzi z kuwety,wraca i dopiero sam kuwetuje.
A panna coraz to ładniejsza jest.
Nawet mój mąż uważa ,że ślicznieje:)

Ona nie jest głupia.Jest ...INNA!
Dzieci Misia i Fiony...persy wsokiego ryzyka!

Ciekawe jakie narowy będzie miał mój nowy adopcyjny perski synek...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob maja 28, 2011 16:48 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Wracaj mi natentychmiast :evil: Nooo...
Tak w ogóle to trzeba było cichcem poprawić byka i się nie przyznawać :roll: Teraz Ci żyć nie dadzą :P
Przecież wszystkim się zdarza spotkać byka. I niech nie mówią, że nie :evil:
A jak bardzo chcą to mogę pokazać BYKA
Obrazek
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob maja 28, 2011 17:25 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Na spotkanie z takim bykiem to ja na pewno nie wyjdę. :lol:

Kotkins, bystrą żeś żonę Felisiowi skombinowała, no nie powiem... :ryk:
Dzieciaczki Fionki i Misia byłyby najrozkoszniejsze pod słońcem. Człowiek by toto musiał w kieszeni nosić, bo by się zgubiło między miseczką z jedzonkiem i miseczką z wodą.
Kocham takie pierdusińskie koty. Uwielbiam.

Żeby troszkę zrehabilitować persi ród (bo nam się tu przedziwny obraz wyłania), pragnę podkreślić, że Pola jest piekielnie inteligentna. Chociaż plaskata.
BARDZO. Sprzedałaby towarzystwo i kupiła pięć razy.
Aniada

Post » Sob maja 28, 2011 17:27 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Pienkny jezd, ma rug.A nawet dwa.Rugi!:)

Aniada!Wychodź z pufa!Bo podpalimy,wredne jędze.pl!!!

kotkins

Post » Sob maja 28, 2011 17:31 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Przeca wyszłam. 8O
Aniada

Post » Sob maja 28, 2011 17:49 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

No Fifi też jest inteligentna.
Inaczej...

Głupia całkiem być nie może bo by nie przetrwała w tej klatce (pan żywił odpadkami z rzeźni a ona nie umie zjeść większej kulki z suchego)!
Kocham ją i jak o tym myślę to mam ochotę pana podpalić!!!!

Dzieci Fionki i Misia (Fimisie albo Mifisie)byłyby ładne i dużo by siedziały przed lusterkiem.Ponadto byłyby tłuste.
Ale nawet gdyby ci państwo MOGLI je mieć to czy oni by wiedzieli JAK!?!
Pewnie woleliby spać albo jeść.
Miś by gonił muchy a Fifi siedziała w swojej budce (dostałą budkę i spędza w niej ranki, Feliś pilnuje siedząc na szfce powyżej).
Bo "mądrzy ludzie siedzą w budzie"!:)

Moje koty są ...dziwne.
Jak tak czytam o innych kotach to się troszkę martwię.
A biorę jeszcze mega-dziwaka...

Zaczytałam się na "wnerwionych", boskie to! :D

kotkins

Post » Sob maja 28, 2011 20:28 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Wiesz Aniado tego o inteligencji Poli nie trzeba pisać...wystarczy popatrzeć na zdjęcia pod Twoim wpisem:)
Widać tam,że Miś słodki jest a Pola inteligentna.Popatrz OBIEKTYWNIE!! :D
Choć oczywiście najinteligentniej wygląda Cześ.("...zorganizował wyjazd chóru do Barcelony...")
Tak wygląda mój Mel.
Jakby właśnie czytał opracowanie naukowe n/t prehistorycznych jamników albo pisał dzieło o jamnikach-podróżnikach.
Piesio dziś pracował z mężem (nędzny mieli utarg w księgarni), panie z sąsiadującej apteki kupiły mu polędwiczkę wołową!!I go napasły!Bo"śliczny i taki madry".I "niech przychodzi codziennie".Jasne i niech pęknie z przejedzenia!
Sama utuczę mojego psa, zazdrosna jestem ,o!
Męża też pasą ciastkami ale żeby psinkę!?
SKANDAL!
Będę interweniowała bo o mojego Długiego jestem baaardzo zazdrosna.

A!Mamy rodzinę WRONÓW w ogrodzie.
Dwa dorosłe i chyba małe.
Drą się.I jedzą -wyobraźcie sobie- piersi z kurczaka!!!

kotkins

Post » Wto maja 31, 2011 17:02 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Halo :!: Co słychać :?:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Wto maja 31, 2011 19:55 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Siedzi w pufie?
Jej chyba nie zjadła TAM ogórka!?!!!

Aniado?

kotkins

Post » Pt cze 03, 2011 13:33 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Aniu, hop, hop! Jak tam oczy? Gdzie jesteś, jeszcze w zatrutym Reichu czy już na Ojczyzny łonie? :kotek:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie cze 05, 2011 17:08 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Aniada zniknęła 8O
Nie wiadomo czy zjadła Misia czy siedzi w pufie... 8O
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Wto cze 07, 2011 22:55 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

Przepraszam Was bardzo, bardzo za milczenie, ale:
1. Mam chore oko. Od prawie dwóch tygodni zatkane kanały łzowe. Aż do wczoraj czułam się tak, jakby mi ktoś wpakował kulkę w łeb i kazał z nią wędrować po świecie. Ból przy każdym mrugnięciu, łzawienie i uczucie, że czaszkę za chwilę rozsadzi.
Choć kanał już przetkany (igiełką, a jakże :twisted: ) wciąż nie powinnam siedzieć przy kompie.
2. Wpadam na forum na chwilę, by sprawdzić privy i wątek o poszukiwaniu pracy. Niestety, z reguły nawet nie odpisuję.

3. Jestem w domku :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zjadam obłędne ilości pizzy. Ogórków nie ruszałam. :mrgreen:
4. Bezustannie piorę. Czesławek zalał mi dokumentnie calutką walizę, ciuchy, dywany, śpiwór, gdy tylko wkroczyłam do mieszkania. Mam wrażenie, że nie sikał od dwóch miesięcy, tyle tego było.

5. Mzimu tym razem się NIE obraziło.
6. Misia nie ma. Zjedzony. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aniada

Post » Wto cze 07, 2011 22:58 Re: Czesio, Jożik, Miś i Polcia - wielka akcja masowania stópek!

fiszka13 pisze:Aniada zniknęła 8O
Nie wiadomo czy zjadła Misia czy siedzi w pufie... 8O

W sumie jedno drugiemu nie przeszkadza. W pufie ciemno. To dobrze dla chorego oka. Mogłam sobie spokojnie zjeść Misia.

kotkins pisze:Siedzi w pufie?
Jej chyba nie zjadła TAM ogórka!?!!!

Nie, no, wprawdzie jestem zdesperowana brakiem pracy, ale nie zamierzam jeszcze przenosić się z tego padołu na lepszy! Głupio by było, gdybym pożarła ogórka a następnego dnia zadzwoniliby z ofertą. Ponadto, jak już ginąć to na swojskiej ziemi. Czemu miałabym się truć po niemiecku?? No nie pojmuję!

Hańka pisze:Aniu, hop, hop! Jak tam oczy? Gdzie jesteś, jeszcze w zatrutym Reichu czy już na Ojczyzny łonie? :kotek:

Na łonie, na łonie. Calkiem nawet obszernym, bo mężowskim. :mrgreen:
Aniada

[poprzednia][następna]