Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 27, 2011 23:19 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

No, no - jako ze głownym narzędziem pracy weterynarza jest on sam pan doktór miał dziś umówiony zabieg sterylizacji narzędzi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 27, 2011 23:21 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

kurde :ryk: :ryk: :ryk: czytam trzy razy i nic nie rozumiem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: za dużo wina :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

to wszystko przez dziewczyny i mojego T Ż-ta :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 27, 2011 23:24 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

poszedł się odkazić wewnętrznie - czyli podobnie jak Ty winem uzył substanji być może innej, ale działającej identycznie, do odkażania głownego narzedzia w swojej pracy, czyli siebie samego. No, rozumiesz? Bo jak nie to kara za winkowanie dziś beze mnie :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt maja 27, 2011 23:35 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

no słusznie!!

mówił że dziś będzie miał okazję się napić!!!

to dobrze Joluś że dałas mu "podkład' :1luvu: bo niezdrowo tak pić na pusty żołądek...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob maja 28, 2011 12:40 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Jestem zauroczona skromnością pana doktora. Serio.
ale ten rower jest mmmmm

oczywiście Iwonko dziękuję za pomoc i współpracę
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob maja 28, 2011 12:59 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Buri zjadła tabletkę?

Marzenia11

Post » Sob maja 28, 2011 13:16 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

noo,masz rację-Pan doktor to takie miłe dziecię...
moja Mama też jest zauroczona bo nie dość że ładnie,jak człowiek,się przedstawił to jeszcze buch-cmoka w ręke a i obiecał "jak bedzie miał czas to chodnik czasem zamieść"-prawie niespotykana w dzisiejszych czasach uprzejmość młodego człowieka...

a i Sz.Kotem jest Mama też zauroczona-"ze taka piękna i taka inteligentna i przemiła dziewczynka"

cieszę się bo przynajmniej nie ma problemów że lokatorzy Mamę denerwują-tego bym nie zniosła :mrgreen:

smarti

Post » Sob maja 28, 2011 20:36 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Buri nie lubi proszkóf :evil:
Po tabletki pojechałam na Powstańców bo niestety wet koło mnie nie miał...
miał tylko zastrzyki i powiedział że codziennie, tzn 2x dziennie mogę przychodzić na zastrzyk...
bez komentarza
Oczywiście nie obyło się bez przygód. Czekając na technika który wyda mi lekarstwa przyszła pani z umierającym królisiem :cry: a mąż pani trzymał pudełko. Pomyślałam że trzeba działać i zagadać panią, a nóż jest inne wyjście.
Pocieszałam panią ktora strasznie płakała i jako że była moja kolejka ustąpiłam pierwszeństwa królisiowi mówiąc pani technik że tam czeka umierający maluszek. Pani technik szybciutko zabrała królisia do inkubatorka i powiedziała że można ratować tylko że maluch jest wychłodzony, no i wiem że nie chciał ostatnio jeść.
Wygoniłam pana z pudełkiem i kazałam wyrzucić :oops:
Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy a ja po raz kolejny w życiu zobaczyłam jak zwierzęta zbliżają do siebie ludzi.

Wracając do Burańki to mam wrażenie że antybiotyk pomaga, jest ruchliwsza, psoci i nygusuje jak nigdy.
O dzięki Wecie i Smarti.
Tito wczoraj spokojniejszy po szczepieniu, dziś nie miała tradycyjnej pobudki o 5 8O
Poza tym wszystko ok u nas.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob maja 28, 2011 21:58 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

cieszę się że u was wszystko ok :D

tak sobie myślę że chyba powinnam zdjęcie weta wstawić sobie do tymczasów,no nie? :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Sob maja 28, 2011 22:00 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Też to rozważałam wczoraj... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Sob maja 28, 2011 22:25 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Ja myślę że pan dr zasługuje na poważniejsze miano :roll:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob maja 28, 2011 22:31 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Jolu mam nadzieję, że się nie obrazisz za wtrącenie - zapraszam na nowy bazarek dla Miziaka:

viewtopic.php?f=20&t=128313&p=7526774#p7526774
magdajedral

Post » Sob maja 28, 2011 22:47 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

:1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto maja 31, 2011 19:10 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

i jak tam-Kamil był?
bo po Tobie i po ang. ma przyjechać do mnie a mnie się nic już dziś nie chce...

smarti

Post » Wto maja 31, 2011 21:51 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Nie Iwonko, będzie u nas w przyszłym tygodniu i prawdopodobnie będzie już można zaszczepić Buri bo bardzo ładnie reaguje na leczenie. Dziś niestety musiałam zmienić plany i iść do pracy.
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]