Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:
do biura poproszę. I dziękuję za uzupełnienie
Przyłączam się do prośby: zaległe umowy i info potrzebne do rejestracji zaczipowanych kotów proszę przesłać właśnie do Etiopii
No to dalej szukam szalek dla bejbików
queen_ink pisze:Ale czipowane które? Kocimiaki? Czy tylko wyadoptowane? Bo mam książeczki Gila i Katki.
Etiopia pisze:Tweety pisze:
do biura poproszę. I dziękuję za uzupełnienie
Przyłączam się do prośby: zaległe umowy i info potrzebne do rejestracji zaczipowanych kotów proszę przesłać właśnie do Etiopii
No to dalej szukam szalek dla bejbików
Ok przywlekę do biura pod warunkiem że dostane kawę - mogę sobie sama zrobić ......![]()
Baza uzupełniona na płytce bo za chiny nie chciało mi przez email przejść.
Tweety pisze:Ma ktoś zebrane do kupki fotki naszych maluchów? chciałabym poogłaszać to tałatajstwo, które jest do ogłaszania już. A u Kingi został jeszcze jakiś malec? byłam na etapie 2 czarnych ale to może już być fakt historyczny, daj Boże.
No i namiętnie przypominam się z prośbą o pomoc w znalezieniu bezpieczniejszego niż mój DT dla burej trójeczki. Maluchy są zdrowe i niech tak zostanie, nie tylko pp ale choćby zwykły koci katar im grozi czy inna chlamydia
queen_ink pisze:Tweety pisze:Ma ktoś zebrane do kupki fotki naszych maluchów? chciałabym poogłaszać to tałatajstwo, które jest do ogłaszania już. A u Kingi został jeszcze jakiś malec? byłam na etapie 2 czarnych ale to może już być fakt historyczny, daj Boże.
No i namiętnie przypominam się z prośbą o pomoc w znalezieniu bezpieczniejszego niż mój DT dla burej trójeczki. Maluchy są zdrowe i niech tak zostanie, nie tylko pp ale choćby zwykły koci katar im grozi czy inna chlamydia
Fotki krasnali są tu: https://picasaweb.google.com/glowacka5/ ... Queen_ink#, ale to tylko Kinga wie, które dwa z tych czarnych zostały.
A ja się dołączam z prośbą o tymczas dla Katii.
Kinga Warmijska pisze:U mnie nadal szukają domu dwa czarne krasnale, https://picasaweb.google.com/glowacka5/ ... Queen_ink#, wszystkie trzy czarnulki wyglądały praktycznie tak samo, więc wszystkie zdjęcia pasują. Lutra też mówiła o wspólnym ogłoszeniu, ale ja zastanawiam się,czy nie zrobić im też osobno. Hmmm ...?
Kinga Warmijska pisze:wildhoney pisze:Czy ktoś mógłby mi dać numer do Toszy?
wysłałam pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 79 gości