K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2011 8:59 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Ale czipowane które? Kocimiaki? Czy tylko wyadoptowane? Bo mam książeczki Gila i Katki.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob maja 28, 2011 9:01 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Tweety pisze:
do biura poproszę. I dziękuję za uzupełnienie :)
Przyłączam się do prośby: zaległe umowy i info potrzebne do rejestracji zaczipowanych kotów proszę przesłać właśnie do Etiopii

No to dalej szukam szalek dla bejbików

Ok przywlekę do biura pod warunkiem że dostane kawę - mogę sobie sama zrobić ...... :mrgreen:
Baza uzupełniona na płytce bo za chiny nie chciało mi przez email przejść.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob maja 28, 2011 9:05 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

queen_ink pisze:Ale czipowane które? Kocimiaki? Czy tylko wyadoptowane? Bo mam książeczki Gila i Katki.

wszystkie, własne, afn-owskie, wyadoptowane itp

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob maja 28, 2011 9:08 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Etiopia pisze:
Tweety pisze:
do biura poproszę. I dziękuję za uzupełnienie :)
Przyłączam się do prośby: zaległe umowy i info potrzebne do rejestracji zaczipowanych kotów proszę przesłać właśnie do Etiopii

No to dalej szukam szalek dla bejbików

Ok przywlekę do biura pod warunkiem że dostane kawę - mogę sobie sama zrobić ...... :mrgreen:
Baza uzupełniona na płytce bo za chiny nie chciało mi przez email przejść.

możliwe, że będziesz nawet musiała, bo u nas horror w kropki.

Ma ktoś zebrane do kupki fotki naszych maluchów? chciałabym poogłaszać to tałatajstwo, które jest do ogłaszania już. A u Kingi został jeszcze jakiś malec? byłam na etapie 2 czarnych ale to może już być fakt historyczny, daj Boże.

No i namiętnie przypominam się z prośbą o pomoc w znalezieniu bezpieczniejszego niż mój DT dla burej trójeczki. Maluchy są zdrowe i niech tak zostanie, nie tylko pp ale choćby zwykły koci katar im grozi czy inna chlamydia

Tweety

Post » Sob maja 28, 2011 9:19 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Sucho? :roll: Uff :kotek:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Sob maja 28, 2011 9:24 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Tweety pisze:Ma ktoś zebrane do kupki fotki naszych maluchów? chciałabym poogłaszać to tałatajstwo, które jest do ogłaszania już. A u Kingi został jeszcze jakiś malec? byłam na etapie 2 czarnych ale to może już być fakt historyczny, daj Boże.

No i namiętnie przypominam się z prośbą o pomoc w znalezieniu bezpieczniejszego niż mój DT dla burej trójeczki. Maluchy są zdrowe i niech tak zostanie, nie tylko pp ale choćby zwykły koci katar im grozi czy inna chlamydia

Fotki krasnali są tu: https://picasaweb.google.com/glowacka5/ ... Queen_ink#, ale to tylko Kinga wie, które dwa z tych czarnych zostały.

A ja się dołączam z prośbą o tymczas dla Katii.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob maja 28, 2011 9:49 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kosma_shiva mówiła w Klinice Zdrowego Chomika o zalanej kociarni i o zbiórce w GK, mam nadzieję, że jakaś, choćby drobna pomoc, nadejdzie i z tej strony.
No i trzymajcie kciuki z ten kwestowy weekend, może jakieś kociaki poszłyby do domu, bo lekki zastój się zrobił.

Tweety

Post » Sob maja 28, 2011 9:53 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

trzymamy, trzymamy :!: :!: :!: :!:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Sob maja 28, 2011 9:54 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

queen_ink pisze:
Tweety pisze:Ma ktoś zebrane do kupki fotki naszych maluchów? chciałabym poogłaszać to tałatajstwo, które jest do ogłaszania już. A u Kingi został jeszcze jakiś malec? byłam na etapie 2 czarnych ale to może już być fakt historyczny, daj Boże.

Fotki krasnali są tu: https://picasaweb.google.com/glowacka5/ ... Queen_ink#, ale to tylko Kinga wie, które dwa z tych czarnych zostały.

A ja się dołączam z prośbą o tymczas dla Katii.

zapytałam panią od Dudzi czy miałaby możliwość odizolowania dziewczyn. Zobaczymy

Tweety

Post » Sob maja 28, 2011 10:43 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

U mnie nadal szukają domu dwa czarne krasnale, https://picasaweb.google.com/glowacka5/ ... Queen_ink#, wszystkie trzy czarnulki wyglądały praktycznie tak samo, więc wszystkie zdjęcia pasują. Lutra też mówiła o wspólnym ogłoszeniu, ale ja zastanawiam się,czy nie zrobić im też osobno. Hmmm ...?
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Sob maja 28, 2011 11:04 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kinga Warmijska pisze:U mnie nadal szukają domu dwa czarne krasnale, https://picasaweb.google.com/glowacka5/ ... Queen_ink#, wszystkie trzy czarnulki wyglądały praktycznie tak samo, więc wszystkie zdjęcia pasują. Lutra też mówiła o wspólnym ogłoszeniu, ale ja zastanawiam się,czy nie zrobić im też osobno. Hmmm ...?

To chłopaki, wiec ja ich zrobię na Allegro, ale podeślij mi tekściki i fotki.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Sob maja 28, 2011 11:42 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Czy ktoś mógłby mi dać numer do Toszy?
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Sob maja 28, 2011 12:08 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

wildhoney pisze:Czy ktoś mógłby mi dać numer do Toszy?

wysłałam pw
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Sob maja 28, 2011 13:25 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Dzięki, już jesteśmy umówione:)
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Sob maja 28, 2011 13:55 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kinga Warmijska pisze:
wildhoney pisze:Czy ktoś mógłby mi dać numer do Toszy?

wysłałam pw

Przepraszam, w GK nie słyszałam sms-a, odpisałam jak wyszłam :oops:
Sake robiła furorę, siedziała spokojniutko na rękach, marudzić zaczęła po 2 godzinach!!!

Dostaliśmy kocyki i zabawki, karmę suchą przeciwkłakową oraz mokrą dla maluchów i mamy obiecany drapak. :D Wszystko zawiozłam do kociarni. Byłam tam godzinę temu i było nadal sucho :ok:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]