BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 27, 2011 21:38 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

W przeciwieństwie do "nie standardowej" reakcji Kotkowa :lol:
Przelew zwrotny poszedł, w poniedziałek będziecie miały 5 dych więcej na usypianie kociaków i wywalanie kotek pod blok.

Jasdorku, myślę że gadka dziada z obrazem przyniosłaby większe efekty 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt maja 27, 2011 21:40 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

pinokio_ pisze:Załozyłam watek i mam nadzieje, ze odezwie sie ktos z Bialegostoku, bo ja mieszkam na wsi 50 km od miasta. NIE moge ich zabrac, bo mam w domu koty z kk.
Bede musiala je tak zostawic. Takie piekne te kociaczki, ze na pewno poszłyby szybko do adopcji. Są malenkie i maja szanse na oswojenie. Za dwa, trzy tygodnie nawet jak uda im sie jakos przezyc, to beda dzikie i juz wtedy nie uda im sie w ogole pomoc... Ciotki z Białegostoku, proszę, pomóżcie.
jasdor pisze:Co by nie napisać i co by nie powiedzieć - jedno jest w tej całej sytuacji pewne. Gdyby sobie Pinokio sama ja złapała nie iformując o tym nikogo - pewnie już by mieszkała z innymi kotami i może nawet spała w pościeli...

Jak widzisz pinokio_ nie bardzo chciała je(kociaki) łapać. A o łapaniu kotki to nawet nie myślała. Póżniej zaoferowała tymczas kotce, aczkolwiek niechętnie, bo:
pinokio_ pisze:Nie pcham sie do posiadania kolejnego kota, bo mam ich troche i bywa, ze potrzebuje dla nich pomocy. Chcialam tylko pomoc przede wszystkim kotce, a i odwdzieczyc sie choc w taki sposób za pomoc jaka otrzymalam od kotkowa, kiedy jej bardzo potrzebowałam.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pt maja 27, 2011 21:41 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:Bo aga&2 tak twierdzi?
No cóż, aga&2 w przeszłości twierdziła różne rzeczy .. nie koniecznie mające pokrycie w rzeczywistości.

No śmiało - zaczyna się robić ciekawie. Na przykład??? Bo tak sobie pisać to w sumie można... Jakieś konkrety?

Erin pisze:A jeszcze bardziej ciekawe jest, że kociak z Felv pod waszą opieką przeżył.
Bo jakiś czas temu słyszałam od jednego z wetów, że miałyście dodatnią kotkę i chcecie ją uśpić.

No niestety kotka nie została uśpiona. Karmicielka zafundowała jej długą i bolesną agonię pomimo sugestii że należy kotce skrócić cierpienie.

Erin pisze:No coś podanego - radzę sobie odświeżyć pamięć.
Bo ja pamiętam jeszcze przynajmniej trzy sytuacje, w których miałam tę wątpliwą przyjemność widzieć się z aga&2.
Raz pod lecznicą na Wesołej, kiedy to aga@2 udała, że mnie nie widzi. Drugi raz w tejże lecznicy, kiedy to aga@2 pytała niejaką Bożenkę T., dlaczego Erin nie chce z aga@2 rozmawiać (to było po przejęciu prze Erin Plamusi). I trzeci raz w ubiegłym roku - kiedy aga@2 na wystawie kotów udawała, że Erin nie zna, ale działaczki Kotkowa bardzo skwapliwie nagabywały Erin o datek na rzecz ww. :twisted:

No dobrze. Rozmawiałam raz w życiu. Jeśli nie rozmawiałam potem - hm... może nie mam po prostu takiego obowiązku? lub chęci? lub po prostu nie zauważyłam? Poza tym jak sama piszesz że "to Erin nie chce z aga@2 rozmawiać" :D
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt maja 27, 2011 21:43 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Wiecie co, a może by tak coś o kotach? przecież to one są bohaterami tego wątku :roll: Taki przerywnik w ramach rozładowania atmosfery :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt maja 27, 2011 21:47 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

aga&2 pisze:No niestety kotka nie została uśpiona. Karmicielka zafundowała jej długą i bolesną agonię pomimo sugestii że należy kotce skrócić cierpienie.

W przeciwieństwie do Kotkowa, które skraca cierpienie szybko i bezboleśnie.
Nawet kotom zdrowym i nie wymagającym tego typu interwencji.

aga&2 pisze:
Erin pisze:No coś podanego - radzę sobie odświeżyć pamięć.
Bo ja pamiętam jeszcze przynajmniej trzy sytuacje, w których miałam tę wątpliwą przyjemność widzieć się z aga&2.
Raz pod lecznicą na Wesołej, kiedy to aga@2 udała, że mnie nie widzi. Drugi raz w tejże lecznicy, kiedy to aga@2 pytała niejaką Bożenkę T., dlaczego Erin nie chce z aga@2 rozmawiać (to było po przejęciu prze Erin Plamusi). I trzeci raz w ubiegłym roku - kiedy aga@2 na wystawie kotów udawała, że Erin nie zna, ale działaczki Kotkowa bardzo skwapliwie nagabywały Erin o datek na rzecz ww. :twisted:

No dobrze. Rozmawiałam raz w życiu. Jeśli nie rozmawiałam potem - hm... może nie mam po prostu takiego obowiązku? lub chęci? lub po prostu nie zauważyłam? Poza tym jak sama piszesz że "to Erin nie chce z aga@2 rozmawiać" :D

Jednak pamięć wybitnie szwankuje. Albo to klasyczny efekt wyparcia.
Niestety, na to niewiele zwykły śmiertelnik poradzi.
Ostatnio edytowano Pt maja 27, 2011 21:52 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Pt maja 27, 2011 21:48 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

jasdor pisze:Wiecie co, a może by tak coś o kotach? przecież to one są bohaterami tego wątku :roll: Taki przerywnik w ramach rozładowania atmosfery :mrgreen:

Hehe, Jasdorku :D
Chcesz coś o kotach tu przeczytać? :lol:

Erin

Post » Pt maja 27, 2011 21:48 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Myślę,że Erin dość długo czekała na wywołanie tej awantury.
Od początku czepiała się do wszystkiego.Ale nie zrobiła nic,aby pomóc kotu.
Jedyne co jej wychodzi najlepiej to plucie jadem.
A i jeszcze umie to :1luvu: i to :ok: i to :evil:
Usatysfakcjonowana jesteś?Czy jeszcze Ci mało?

No i gdzie mogę poczytać o Twoich cudownych dokonaniach?(pytanie nie jest chyba trudne,dla tych bardziej douczonych)

fasolus

Od: Czw maja 06, 2010 16:33

Post » Pt maja 27, 2011 21:50 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:
jasdor pisze:Wiecie co, a może by tak coś o kotach? przecież to one są bohaterami tego wątku :roll: Taki przerywnik w ramach rozładowania atmosfery :mrgreen:

Chciałabym

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt maja 27, 2011 21:51 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Dobre Fasous, dobre :ok;
Grunt to wazelinka :ok:

A kto chce, moje dokonania pozna.
Choć niektórym one solą w oku 8)

Erin

Post » Pt maja 27, 2011 21:52 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

jasdor pisze:
Erin pisze:

Chciałabym

Kochana, ja bym chciała pokoju na świecie. I co?
Ano nic :lol:

Erin

Post » Pt maja 27, 2011 21:57 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:Dobre Fasous, dobre :ok;
Grunt to wazelinka :ok:

Ty coś często o tej wazelince :roll:
Potrzebujesz? 8)
Brak seksu odbija się na Twoim racjonalnym myśleniu.Witaminka H przydałaby się do tej wazelinki :mrgreen:

fasolus

Post » Pt maja 27, 2011 21:58 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin proszę podeślij linki do wątków gdzie opisujesz swoje czyny, a nie tylko bezsensownie klikasz w klawiaturę.

I mam jeszcze jedno pytanie czy zastanowiłaś się choć raz, że możesz kogoś bardzo krzywdzić swoim słowem pisanym. Jesteś osobą bezduszną!

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Pt maja 27, 2011 22:01 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Czarnulka21 pisze:Erin proszę podeślij linki do wątków gdzie opisujesz swoje czyny, a nie tylko bezsensownie klikasz w klawiaturę.

I mam jeszcze jedno pytanie czy zastanowiłaś się choć raz, że możesz kogoś bardzo krzywdzić swoim słowem pisanym. Jesteś osobą bezduszną!

Nie podeśle,bo nie ma.
Ripostuje tylko głupio

fasolus

Post » Pt maja 27, 2011 22:03 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

fasolus pisze:A i jeszcze umie to :1luvu: i to :ok: i to :evil:

:)
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Pt maja 27, 2011 22:04 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:A kto chce, moje dokonania pozna.
Choć niektórym one solą w oku 8)

no śmiało - na przykład ja bym chciała poznać. Gdzie mogę poczytać?

Erin pisze:W przeciwieństwie do Kotkowa, które skraca cierpienie szybko i bezboleśnie.
Nawet kotom zdrowym i nie wymagającym tego typu interwencji.

Konkrety proszę. Tak sobie pisać to możesz...jakiś przypadek kiedy został u nas uśpiony kot bez wskazań ku temu?
( i nie chodzi mi tu o usypianie ślepych miotów - nie wiem czy zauważyłaś, ale bezdomnych i nieszczęśliwych kotów jest zatrzęsienie. Dlatego uważam, że usypianie ślepych miotów to mniejsze zło. Ale wątek na ten temat już istnieje więc prosiłabym o nie podejmowanie awantury nt usypiania ślepych miotów tu)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

[poprzednia][następna]