Plamka szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 18:55 Re: Dzikie kociaki

trzymam kciuki :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie maja 22, 2011 19:12 Re: Dzikie kociaki

Ja jutro postaram się dowiedzieć co z ciężarówką. Dzisiaj się bzykała z tym czarnym kocurem.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pon maja 23, 2011 12:10 Re: Dzikie kociaki

Na chwilę obecną po mieszkaniu biega pierwszy ze złapanych kociąt, pozostała dwójka się kryje po kątach. Jak wrócę z Fruzią od weta to będzie czyszonko uszków i porcja głasków. Dziś maluchy mi zrobiły pobudkę o 3;30 :)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Czw maja 26, 2011 9:05 Re: Dzikie kociaki

Pomału pokonujemy świerzbowca, czyszczenie uszków odbywa się na raty, maluchy mają tego mnóstwo, a wkońcu uszko małe i delikatne. Na razie na szczęście uszęta są już czyste, więc tylko codziennie czyścimy i zakrapiamy Oridelmylkiem. Muszę im porobić jakieś ładne zdjęcia do ogłoszeń, to i tu wkleję :) Najodważniejszy jest chłopczyk ( pierwszy złapany) nie ucieka i daje się pogłaskać jak pomału się do niego podejdzie :) Spał nawet ze mną dziś w nogach :)

Maluchy na dniach najprawdopodobniej będą zaszepione więc gdyby ktoś chciał wspomóc grosikiem, to się nie obrazimy :oops:

OlaLola

Post » Czw maja 26, 2011 22:09 Re: Dzikie kociaki

Ola ustalam co z ciężarówką, bo podobno jej nie ma i nie wiem czy to ją auto nie zabiło.

dorobella

Post » Pt maja 27, 2011 13:49 Re: Dzikie kociaki

Nie, to nie możliwe... nie teraz gdy pomoc jest tak blisko... mam nadzieję, że to jednak nie ona...

OlaLola

Post » Pt maja 27, 2011 13:54 Re: Dzikie kociaki

OlaLola pisze:Pomału pokonujemy świerzbowca, czyszczenie uszków odbywa się na raty, maluchy mają tego mnóstwo, a wkońcu uszko małe i delikatne. Na razie na szczęście uszęta są już czyste, więc tylko codziennie czyścimy i zakrapiamy Oridelmylkiem. Muszę im porobić jakieś ładne zdjęcia do ogłoszeń, to i tu wkleję :) Najodważniejszy jest chłopczyk ( pierwszy złapany) nie ucieka i daje się pogłaskać jak pomału się do niego podejdzie :) Spał nawet ze mną dziś w nogach :)

Maluchy na dniach najprawdopodobniej będą zaszepione więc gdyby ktoś chciał wspomóc grosikiem, to się nie obrazimy :oops:

postaram się na dniach coś od siebie dać :)
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pt maja 27, 2011 21:43 Re: Dzikie kociaki

OlaLola pisze:Nie, to nie możliwe... nie teraz gdy pomoc jest tak blisko... mam nadzieję, że to jednak nie ona...

Widziałam dzisiaj czarnego kocura, cały i zdrowy. Przy dziurze woda i suche, kotki ani widu. Podobno jej nie widują. Rozpytuję, ale na razie cisza.

dorobella

Post » Sob maja 28, 2011 6:40 Re: Dzikie kociaki

Koszmaria pisze:
OlaLola pisze:Pomału pokonujemy świerzbowca, czyszczenie uszków odbywa się na raty, maluchy mają tego mnóstwo, a wkońcu uszko małe i delikatne. Na razie na szczęście uszęta są już czyste, więc tylko codziennie czyścimy i zakrapiamy Oridelmylkiem. Muszę im porobić jakieś ładne zdjęcia do ogłoszeń, to i tu wkleję :) Najodważniejszy jest chłopczyk ( pierwszy złapany) nie ucieka i daje się pogłaskać jak pomału się do niego podejdzie :) Spał nawet ze mną dziś w nogach :)

postaram się na dniach coś od siebie dać :)

dziękujemy :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: a mnie mam nadzieję, uda się w weekend nowe zdjęcia powstawiać :)
Ja dziś cały dzień w łóżku spędzę jak na złość się rozchorowałam.... :oops:

PS też widziałam wodę i suche u ciężarowki jak byłam kilka dni temu, jej nie....:(

OlaLola

Post » Sob maja 28, 2011 8:02 Re: Dzikie kociaki

Ola dużo zdrowia. Dla kociastych też.

Zobaczę co mi się uda ustalić.

dorobella

Post » Sob maja 28, 2011 9:32 Re: Dzikie kociaki

dorobella pisze:Ola dużo zdrowia. Dla kociastych też.
dzięki wielkie, na pewno się przyda. Z tego wszystkiego sobie aż facebooka założyłam....

No i najnowsze zdjęcia:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

OlaLola

Post » Sob maja 28, 2011 9:45 Re: Dzikie kociaki

Słodkie Kociaki z nich, ciekawe co z ich mamuśką bo jej nie widuje na strzybnicy

maxy

Od: Pon maja 09, 2011 14:38

Post » Nie maja 29, 2011 14:53 Re: Dzikie kociaki

Mam nadzieję, że nic jej się nie stało i po prostu gdzieś się chowa w cieniu krzaczków. Maluchy będą mieć 130 ogłoszeń od CatAngel. CA jest w trakcie robienia. Mam nadzieję, że znajdzie się chętne domku, bo sezon kociakowy można powiedzieć już w pełni i "konkurencja" duża. Na razie niestety nie było ani jednego telefonu, ani maila....

OlaLola

Post » Pon maja 30, 2011 11:56 Re: Dzikie kociaki

Kociaki upolowały dziś biedronkę !! Malutka taka, wypuściłam ją na wolność :) Ale zdromadzenie było przy niej... (oczywiście Muszka też musiał być) :P:P

OlaLola

Post » Sob cze 04, 2011 18:41 Re: Dzikie kociaki

Ciotki i wujkowie wbijajcie i podbijajcie wątek mojej TDT, kicia wierna jak pies, 8 h czekała aż właściciel po nią wróci, bez skutku....

viewtopic.php?f=13&t=128596

PS kociak bez plamki na nosie zarezerwowany i w przyszłym tygodniu pojedzie do nowego domku !! :)

OlaLola

[poprzednia][następna]