jasdor pisze:No dobra w pakiecie trzech zabawek - jedna dla TŻtów gratis do wyboru
jasdor,a co tam,niech też mają

Moderator: Moderatorzy
jasdor pisze:No dobra w pakiecie trzech zabawek - jedna dla TŻtów gratis do wyboru
jasdor pisze:TŻ też człowiek i należy mu sie troche uciechy
jasdor pisze:Ktoś chętny na biedronkę ? myszkę? albo inną zabaweczkę?
jasdor pisze:Nic nie zostałoJeśli coś chcesz - to sobie wybierz i jeszcze dziś jest gotowe
![]()
Myszki, biedronki, ośmiorniczki, grzechoczące bombadełka też. Do wyboru, do koloru.
(Ja pamiętam o AFN - tylko cos słabo mi idzie ostatnio działalność charytatywna, ale idzie. Wszystko przez koty, oczywiście, ale pamiętam i dostarczę, bo Wasze biedy pewnie po zalaniu nawet czym bawić sie nie mają)
jasdor pisze:Nic nie zostałoJeśli coś chcesz - to sobie wybierz i jeszcze dziś jest gotowe
![]()
Myszki, biedronki, ośmiorniczki, grzechoczące bombadełka też. Do wyboru, do koloru.
(Ja pamiętam o AFN - tylko cos słabo mi idzie ostatnio działalność charytatywna, ale idzie. Wszystko przez koty, oczywiście, ale pamiętam i dostarczę, bo Wasze biedy pewnie po zalaniu nawet czym bawić sie nie mają)
katgral pisze:A czy to takie coś wiszące, an zdjęciu pomiędzy grupą myszek a pojedynczą żółtą myszką też można by prosić??
vailet pisze:jasdor![]()
nie wiem co napisać bo głupio mi że przez Bejbi inne koty są poszkodowane
jasdor pisze:katgral pisze:A czy to takie coś wiszące, an zdjęciu pomiędzy grupą myszek a pojedynczą żółtą myszką też można by prosić??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość