Biedronki, myszki i inne stworki -

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob maja 21, 2011 22:19 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

jasdor pisze:No dobra w pakiecie trzech zabawek - jedna dla TŻtów gratis do wyboru :mrgreen:

jasdor,a co tam,niech też mają :lol: :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob maja 21, 2011 22:25 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

TŻ też człowiek i należy mu sie troche uciechy :wink:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob maja 21, 2011 22:30 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

jasdor pisze:TŻ też człowiek i należy mu sie troche uciechy :wink:

Jasne :mrgreen: jak kot pozwoli i się podzieli to nie ma sprawy :lol: :piwa:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto maja 24, 2011 23:24 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

Ktoś chętny na biedronkę ? myszkę? albo inną zabaweczkę?

jasdor

Post » Śro maja 25, 2011 11:50 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

jasdor pisze:Ktoś chętny na biedronkę ? myszkę? albo inną zabaweczkę?

JA chętna jestem bardzo. Proszę o info jakie zabawki zostały :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro maja 25, 2011 12:08 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

Nic nie zostało :mrgreen: Jeśli coś chcesz - to sobie wybierz i jeszcze dziś jest gotowe :ok:
Myszki, biedronki, ośmiorniczki, grzechoczące bombadełka też. Do wyboru, do koloru.
(Ja pamiętam o AFN - tylko cos słabo mi idzie ostatnio działalność charytatywna, ale idzie. Wszystko przez koty, oczywiście, ale pamiętam i dostarczę, bo Wasze biedy pewnie po zalaniu nawet czym bawić sie nie mają :( )

jasdor

Post » Śro maja 25, 2011 12:11 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

jasdor pisze:Nic nie zostało :mrgreen: Jeśli coś chcesz - to sobie wybierz i jeszcze dziś jest gotowe :ok:
Myszki, biedronki, ośmiorniczki, grzechoczące bombadełka też. Do wyboru, do koloru.
(Ja pamiętam o AFN - tylko cos słabo mi idzie ostatnio działalność charytatywna, ale idzie. Wszystko przez koty, oczywiście, ale pamiętam i dostarczę, bo Wasze biedy pewnie po zalaniu nawet czym bawić sie nie mają :( )

A czy to takie coś wiszące, an zdjęciu pomiędzy grupą myszek a pojedynczą żółtą myszką też można by prosić??
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Śro maja 25, 2011 12:16 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

jasdor pisze:Nic nie zostało :mrgreen: Jeśli coś chcesz - to sobie wybierz i jeszcze dziś jest gotowe :ok:

jasdor :oops: :oops: nie wiem co napisać bo głupio mi że przez Bejbi inne koty są poszkodowane :(
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 25, 2011 12:38 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

katgral pisze:A czy to takie coś wiszące, an zdjęciu pomiędzy grupą myszek a pojedynczą żółtą myszką też można by prosić??

Jasne, że można :)
To takie kółeczka na sznureczku, moje koty je lubią przywiązane do drapaka. Wybierz tonacje i działamy.
vailet pisze:jasdor :oops: :oops: nie wiem co napisać bo głupio mi że przez Bejbi inne koty są poszkodowane :(

Żadne koty nie są poszkodowane ! Para myszek, czy biedronek nie robi różnicy. Naprawdę :)

jasdor

Post » Śro maja 25, 2011 12:42 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

Dzięki jasdor,trochę mnie pocieszyłaś,ale to dziwne uczucie nie mija.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 25, 2011 13:08 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

jasdor pisze:
katgral pisze:A czy to takie coś wiszące, an zdjęciu pomiędzy grupą myszek a pojedynczą żółtą myszką też można by prosić??

Jasne, że można :)
To takie kółeczka na sznureczku, moje koty je lubią przywiązane do drapaka. Wybierz tonacje i działamy.
[quote="vailet"]

To ja poproszę:
1. Myszka 1 szt,
2. biedronka 1 szt,
3. ośmiorniczka 1 szt,
4. grzechoczące bombadełko 1 szt
5. wiszące coś 1 szt

Kolorystyka zupełnie dowolna

Proszę o prw z kwotą do zapłaty i kontem :)
Obrazek

katgral

Post » Śro maja 25, 2011 13:19 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

Bardzo dziękuję - postaram sie, żeby na jutro były gotowe . Zapłać dopiero po otrzymaniu, bo mam złe doświadczenia z krakowską pocztą.

jasdor

Post » Pt maja 27, 2011 8:46 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

Katgral - przepraszam, ale nie udało mi sie wczoraj wysłać zabaweczek :( a pieniążki już doszły na moje konto.
A wszystkiemu winna jest ona :(
Obrazek
BLETKA - stanęła mi wczoraj na drodze :(

jasdor

Post » Pt maja 27, 2011 12:27 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

jasdor,skąd masz takie ładne kociątko :D Tu koło szpitala lata i szaleje dzikusek z mamą :D :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 27, 2011 12:29 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - zrobię, jak ktoś chce ;-)

Znalazłam wczoraj na parkingu :placz: Nie mogłam zabrać, ale jest u koleżanki. Może tam być też tylko trochę :( Potem? Nie wiem :(

jasdor

[poprzednia][następna]