Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2011 9:40 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Ależ akcja!!!Dziękuję Wam:*

karolina w-n pisze:szkoda, że takiej akcji nie udało się przeprowadzić z kotami na Kopernika, z Zenobiuszem i Pimpkiem :( bo chyba wciąż tkwią tam

Jakby była możliwa, pewnie zostałaby przeprowadzona. Czasem niektóre rzeczy tylko z boku wydają sie proste i łatwe :roll:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw maja 26, 2011 12:16 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Ależ akcja!!!Dziękuję Wam:*

niestety :? tamte koty już chyba tam zostaną :(

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Czw maja 26, 2011 20:35 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Ależ akcja!!!Dziękuję Wam:*

Ale mam zaległooooooości....Na szczęście lada chwila będzie po egzaminach :D Uprzedzając pytanie: nie uwalałam złośliwie i niepotrzebnie. Nie chce mi sie w wakacje na poprawki dygać :mrgreen:

Kapunia po zabiegu ma się dobrze.

Obrazek

Jutro jedziemy na zdjęcie szwów i będzie można zdjąć ten lampion z głowy.

Dziś na sterylizację pojechała Tepsia. Leży i odpoczywa. Biedna taka, ciężko to zniosła, bo już jest niemłoda.

Tepsiątka- odrobaczone po raz drugi. W poniedziałek jedziemy się zaszczepić i pełną parą zaczynamy szukać Domku.
Tak porosły brzdące kochane.

Obrazek

A to specjalnie dla Cioci magdyradek :mrgreen:

Obrazek

No i prosimy o kciuki. W sobotę zapoznawczą wizytę ma Siwa :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw maja 26, 2011 22:39 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Ależ akcja!!!Dziękuję Wam:*

Kurcze, jak Tepsiaczki wyrosły 8O chyba ze to tylko tak na fotce wygląda :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt maja 27, 2011 8:18 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Ależ akcja!!!Dziękuję Wam:*

Śliczne kropkowańce :1luvu:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt maja 27, 2011 8:22 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Ależ akcja!!!Dziękuję Wam:*

marija pisze:A to specjalnie dla Cioci magdyradek :mrgreen:

Obrazek

śliczne maleństwo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

zresztą wszystkie śliczne :love:

kciuki za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt maja 27, 2011 11:54 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Ależ akcja!!!Dziękuję Wam:*

To niesprawiedliwe.
To nie tak miało być.
Miało być dobrze, pięknie, spokojnie....

Wszystko we mnie płacze :cry: :cry: :cry:

Dziś w nocy odeszła Tepsia (*) (*) (*) (*)

Byliśmy bezradni. Przepraszam.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pt maja 27, 2011 11:57 Re: Spedytorzy&Co. Świat jest niesprawiedliwy.Żegnaj Kochana (*)

O matko :( [']

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt maja 27, 2011 12:00 Re: Spedytorzy&Co. Świat jest niesprawiedliwy.Żegnaj Kochana (*)

ojej :( tak mi przykro ... Tepsiu [*]

zdążyła odkarmić jeszcze swoje dzieci........ :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt maja 27, 2011 12:31 Re: Spedytorzy&Co. Świat jest niesprawiedliwy.Żegnaj Kochana (*)

dla Tepsi [']... :( :cry:

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Pt maja 27, 2011 18:39 Re: Spedytorzy&Co. Świat jest niesprawiedliwy.Żegnaj Kochana (*)

Marija, współczuję :(
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Nie maja 29, 2011 8:40 Re: Spedytorzy&Co. Świat jest niesprawiedliwy.Żegnaj Kochana (*)

Olga, współczuję :cry: Biedna Tepsia :( (*)
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Nie maja 29, 2011 18:52 Re: Spedytorzy&Co. Świat jest niesprawiedliwy.Żegnaj Kochana (*)

O matko! :( Żegnaj Tepsiu ['] śpij spokojnie, Twoje dzieci będą szczęśliwe, Marija już się tym zajmie.

Olga, ściskam...współczuję.

KsieznaJoanna

Od: Pon lut 18, 2008 22:55

Post » Pon maja 30, 2011 14:47 Re: Spedytorzy&Co. Świat jest niesprawiedliwy.Żegnaj Kochana (*)

KsieznaJoanna pisze:Żegnaj Tepsiu ['] śpij spokojnie, Twoje dzieci będą szczęśliwe, Marija już się tym zajmie.

Oczywiście. Jestem to winna kici, której nie byłam w stanie pomóc. Tepsia źle zniosła sterylkę, w nocy dostała drgawek. Wciągnęłam na piżamę bluzę i pognałam do całodobówki. Ja i dyżurujący Pan doktor Tomek nie potrafiliśmy jej utrzymać, tak były silne objawy naeurologiczne. Dostała nootropil i Doktor zamierzał wprowadzić ją w śpiączkę. Nie zdążył. Poszedł po lek i w tym czasie, na moich rękach Tepsia odeszła (*).
Doktor mówił coś do mnie, że- nie pamiętam- zator czy zakrzep, wszystko działo się jakby obok....
Z TŻem zrobiliśmy Tepsi pogański pogrzeb na naszej działce i przyrzekliśmy, że Domki maluchom znajdziemy takie, że mucha nie siada.
Tepsiątka zrobiły dziś kolejny krok w kierunku wymarzonego raju- zostały zaszczepione :ok:

A ja ciągle nie mogę się pozbierać, ciągle myślę o tym "co by było, gdyby..." :cry: :cry: :cry:
Dzięki, Dziewczyny, za wsparcie :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto maja 31, 2011 18:05 Re: Spedytorzy&Co. Świat jest niesprawiedliwy.Żegnaj Kochana (*)

Jak to mówią: life goes on.
Do Nowego Domku pojechała Siwucha :D
Mieszka teraz na Dołach u Iwony, która jest plastykiem, jej męża, który jest grafikiem i ich dwóch kotów, które są rozpuszczone. Domkowi nie przeszkadzało, że Siwunia nie ma stopy- ba, nawet szukali takiego kota. Znaczy takiego, na którego inne domki patrzyłyby przez pryzmat braku i rezygnowały z adopcji.
Bądź szczęśliwa, Siwuniu, w Nowym Domku :1luvu:

Tepsiaki padły wczoraj wieczorkiem jak zabite i dziś rano dopominały się o śniadanko nieco nmiej hałaśliwie niż zwykle. Poszczepienne osłabienie i upał dają się we znaki.

Neo i Strada:

Obrazek

Fonia- Eksplorator:

Obrazek

Domków nam trza :!: dobrych :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

[poprzednia][następna]