Za tydzieńw środę ponownie tniemy. Bona zawiezie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:Dzwonil do mnie pan z mojego bloku- dwa dni temu uciekl im kastrowany kocur w podobnym wieku jak Zuzia. wiem, ze widzial ja weterynarz, i ze plec jest na 100 % zenska?? do Basi sie nie moge dodzwonic na zaden z numerow, wiec prosze daj Baska znac jak juz bedziesz mogla.
hidi pisze:A ja mam dobre wiesci- przelalam Ci dzis Basiu 170 zlotych- wynik akcji na facebooku dla Zuzi. Mysle, ze moze byc jeszcze choc troche wiecejmoze uda sie uzbierac na operacje i rehabilitacje Zuzi potem
mar_tika pisze:Baśka siedzi z mamą w kinie nie przeszkadzać w seansieDziś dzień matki a Basia to przykładna córka
![]()
....
Kotkę jutro darek wiezie na zabieg .Napewno bedzie robiona przednia łapa,drugie rtg pokaże co jeszcze.Nie wiem jaki bedzie koszt zabiegu zapewne nie mały więc dług w lecznicy bedzie do spłacenia.Bardzo porszę jeżeli może ktoś chocby 10 zł wpłacić na zabieg to będzie super.Rozliczenie zawsze jest na pierwszej stronie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Manuelowa, nfd i 158 gości