Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewaa6 pisze: mieszkanie mam male 38m2. powiem tyle - koszty ogrzewania gazowego rozlozyly mnie calkowicie. mam rozliczenie miesieczne i zdarzylo sie, ze dostalam rachunek na 900 zl. ogolnie caly sezon jesienno - zimowo - przedwiosenny rachunki kosmiczne. niestety wszystkie osoby znane mi majace ogrzewanie gazowe potwierdzaja to.
ja zamontowalam piec gazowy bo w mieszkaniu nie bylo innej opcji, ale przyznaje, ze koszty sie straszne
Ewaa6 pisze:hm ja programatora nie mialam i nie mam. po prostu piec jest wlaczony a ja pokretlami przy kaloryferach reguluje stopien ogrzewania
oczywiscie tez uzywam gazu do gotowania - tylko piekarnik mam elektryczny
AgaPap pisze:Ewaa6 pisze:hm ja programatora nie mialam i nie mam. po prostu piec jest wlaczony a ja pokretlami przy kaloryferach reguluje stopien ogrzewania
oczywiscie tez uzywam gazu do gotowania - tylko piekarnik mam elektryczny
I to może przez to takie rachunki? Ja programator ustawiam przed zimą na konkretne temperatury i godziny i wtedy mi grzeje. Oczywiście jeżeli jest mi zimno to ręcznie podkręcam go wtedy. I ile ja się namarudziłam, że dużo jak mi ten rachunek największy przyszedł, a Tobie prawei dwa razy wiecej wyszło za duzo mniejsze mieszkanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą i 113 gości