OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 25, 2011 21:41 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

hanelka pisze:
ASK@ pisze:Doustnie :mrgreen:
:ok:
Gdzie wisi małe, niewinne Iglątko...? :roll:

czy to niewinne pytanie ma sugerować,że je gdzieś w odpowiednim miejscu powiesiłam by skruszało :mrgreen: a rozum wrócił na swoje miejsce :?:
Choć blisko byłam tego czynu :roll: .To jednak trafiły do klatki i an prętach wiszą.Dobrowolnie :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 25, 2011 21:43 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

:lol:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw maja 26, 2011 7:09 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

Nastka poczyniła pewien postęp i wypuściła się na dwie długości korpusu do Danki pokoju. :lol: Ciągnie ją ale boi się wyjść dalej.Powolutku zaczynam brać ją na ręce.Już tak nie wyrywa się.Jednak cała sztywna czeka na moment by uciec.To samo z kolanami.Ale przepięknie mruczy,zagaduje,ociera się o nogi,podgryza palce...
Igunia dała popis wrzasków i fuczeń przy podawaniu syropku i "dobrowolnym" leżeniu na kolanach. Zza drzwi odchodziły fuczenia i wrzaski innych kotów co to na pomoc gówniarze przybyli. Ma ona siłę przekonywania futrzastych mas. Głąskana pod bródka przymyka oczy.Nie mz mruczenia.Bo za szybko przypomina sobie,że jest okrutna i zła.
Ignaś wzięty siedział grzecznie i w odpowiednim momencie dał dyla.Przecisnął się przez szparę i znalazłam go w talerzu z jedzeniem dla dużych. Warczał na każdy ruch połykając zawartość.Jak chciałam go dotknąć to oczy jakie na mnie wywalił były wielkości spodków.O głosie jaki wydał nie wspomną.Duża brać stała i gapiła się ze zdzwikiem co mały wyczynia.Micha przecież była i jest.
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 26, 2011 7:18 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

No tak, one to wiedzą, może dla Ignasia to już nie takie oczywiste :twisted: - u mnie chrupki leżą a CDT co 2 godziny zjadają ze 3-4 ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw maja 26, 2011 7:40 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

alix76 pisze:No tak, one to wiedzą, może dla Ignasia to już nie takie oczywiste :twisted: - u mnie chrupki leżą a CDT co 2 godziny zjadają ze 3-4 ...

małe mają w klatce dostępne cały czas jedzenie. Ale teraz Ignaś do doroślaków się dorwał :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 26, 2011 7:46 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

Cudze jest zawsze lepsze, smaczniejsze, ładniejsze.
To prawo obowiązuje chyba w całym kosmosie nie tylko wśród :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw maja 26, 2011 8:50 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

Fajnie tutaj zajrzeć do ciebie,Aśka,poprawiasz mi humor :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw maja 26, 2011 9:00 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

meksykanka pisze:Cudze jest zawsze lepsze, smaczniejsze, ładniejsze.
moje koty wyjadają nawet ryż, który pies zostawi w swojej misce
i jeszcze ładnie miskę wylizują
na ryż z mięsem w swoich miskach - patrzą z obrzydzeniem; no ostatecznie mięsko powybierają 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw maja 26, 2011 9:07 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

Przecież powszechnie jest wiadome, że podli duzi sobie zawsze lepsiejsze papu robią! :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw maja 26, 2011 9:15 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

W ubiegłym roku powariowałam i upekłam chyba 14 wielkanocnych baranków, które ozdobiłam bajdaerkami w kształcie pisanek... i rozdałam bliskim i rodzinie.
Kotka mojej koleżanki wygryzła barankowi... cały tyłek.
Baranek też mięcho :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw maja 26, 2011 9:22 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

chyba baraniny kotom nie żałujesz, hę? :mrgreen:

mój Mefisto zje wszystko :roll: namiętnie wszystko kradnie - pojedyncze nitki makaronu tysz, i ryż jest bardzo dobry, a nawet ukradziona psu z michy gotowana marchewka :mrgreen:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw maja 26, 2011 10:42 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

Dziewczyny w Kafce w W-wie w niedzielę jest spotkanie kociarzy.Podobno od 10. Podobno, bo oczywiście fb z wieściami siem zawieruszyło. Ja będę jak mnie Agneska zatarga :mrgreen: I jak po sobotniej imprezie rodzinnej się zwlokę.
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 26, 2011 21:22 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

Byłam u Kiruni. Mojej słodkiej Kiruni co to z powodów czysto rasistowskich :wink: zostawić nie chciałam.A dlaczego to już pisałam i nie będę się powtarzać.Nastaliśmy się 2 godziny w korku.Ja prosto z pracy,spaliny,słońce...aż mnie zemgliło :?
Jednak było warto.Kiri piękna,kwitnąca z błyszcząca sierścią.Zachowywała się jak znudzona gospodyni.Dała sie pogłaskać,ciumknąć pysia,zbuntowała przy braniu na ręce i dostojnie położyła sie na środku stołu.Pacnęła w nos wilczurzastego gnoja co to jej spokój zakłócał i nie pozwalał uczestniczyć w rozmowie.Choćby ciałem. Moja wyobraźnia podpowiadała mi obraz kota co to na mój widok wczepia sie w szyję i drze ryja o zabranie.Wtedy Dużą musiałabym ubić.na miejscu. Kobieta ostała się cała i zdrowa.Zamiast Kiri ją ciumknęłam po pysiu :lol: .I z powrotem korki,spaliny,słońce...aż mnie :roll:
Dojechaliśmy.Kuwety,michy,kuwety, moja micha (to ich micha :evil: ),kocyk z Igunią na puszapach ,tabletka od bólu głowy i film mi się urwał.
Igiełki demolują klatkę.To jest moje stwierdzenie.One, jestem tego pewna mają inne zdanie.
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 26, 2011 21:28 Re: OTW3-tymczasy czekają na lepszy losik w DS!! Igiełki;-)

Bo człowiek to kota nigdy nie zrozumie :(
Ale starać się trzeba :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]