;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 22:24 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Kochani dziś też niestety fotek nie będzie - coś mi sie w kompie popierniczylo i nie mogę ich zgrać z karty :( . Trzy razy już próbowałam i ciągle coś nie tak :( . Mam nadzieję że i Pan Perełek i Wy mi wybaczycie :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Nie maja 22, 2011 22:50 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

AlfaLS pisze:Kochani dziś też niestety fotek nie będzie - coś mi sie w kompie popierniczylo i nie mogę ich zgrać z karty :( . Trzy razy już próbowałam i ciągle coś nie tak :( . Mam nadzieję że i Pan Perełek i Wy mi wybaczycie :D

No nie wiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon maja 23, 2011 10:30 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

welina pisze:
AlfaLS pisze:Kochani dziś też niestety fotek nie będzie - coś mi sie w kompie popierniczylo i nie mogę ich zgrać z karty :( . Trzy razy już próbowałam i ciągle coś nie tak :( . Mam nadzieję że i Pan Perełek i Wy mi wybaczycie :D

Mam nadzieję ,że to nie robota Pana Perełki.... :)
Cóż cierpliwośc w bólach się rodzi ...hehe .. :ryk: :ryk: :wink:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon maja 23, 2011 10:39 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

cypisek pisze:
welina pisze:

Mam nadzieję ,że to nie robota Pana Perełki.... :)
Cóż cierpliwośc w bólach się rodzi ...hehe .. :ryk: :ryk: :wink:

Na pewno nie jego :D . To ja sama jestem taka mądra że coś nakombinowałam w komputerze i nie mogę zgrać tych zdjęć.
A niestety na razie mam pilną pracę i nie mogę się tym zająć :(
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Pon maja 23, 2011 11:01 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

W moich bólach :ryk: , bo co zagladnę to cierpię,że nie ma fotek. :wink:
Cierpliwie czekamy. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Post » Śro maja 25, 2011 19:02 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

co słychać u p. Jadzi i Kitki :?: jest jakieś nowe info jak się kobity czują :?:

torzyk7

Od: Czw mar 10, 2011 21:53

Post » Śro maja 25, 2011 19:08 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Dzwoniłam do p. Jadzi , nie jest za dobrze...przed wczoraj nad ranem było u iej pogotowie...bardzo ją bolało...myślę ,że już nie ma za bardzo alternatywy i hospicjum jest kwestią krótkiego czasu. Kota czuje sie wyśmienicie, uwielbia swój domek. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Post » Śro maja 25, 2011 19:28 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

ciesze się że Kitka lubi swoją chatkę tylko co z nią będzie jak p. Jadzia... :(

torzyk7

Post » Śro maja 25, 2011 19:30 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Najlepiej byłoby już szukać domu na stałe, żeby jak najmniej zmian było w jej życiu...
ObrazekObrazekObrazek

ewk@

Od: Pon sty 17, 2011 11:05

Post » Śro maja 25, 2011 19:32 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Na początku Dt zaoferowała smarti...nawet nie wiem czy to aktualne... :oops: .Wiem jedno na pewno nie pozwolimy jej uśpić .. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Śro maja 25, 2011 19:54 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Ja wyadoptowałam 9 niemłodych kotów po zmarłej osobie, w większości dzięki wydarzeniu na FB. Kotka ma wydarzenie? Jeden kot do mnie wrócił (i został, nie miałam serca oddać go ponownie), nie zaaklimatyzował się, ale pozostałe adopcje OK. Koty z domu zmarłej szły od razu do DS.
Koty bardzo przeżywają zmiany. Śmierć, DT, potem DS - to trzy ogromne rewolucje, wielki stres. Z tych 9 kotów trzy zmianę odchorowały, a dwa były nawet na antydepresantach.
ObrazekObrazekObrazek

ewk@

Od: Pon sty 17, 2011 11:05

Post » Śro maja 25, 2011 20:46 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

cypisek pisze:Na początku Dt zaoferowała smarti...nawet nie wiem czy to aktualne... :oops: .Wiem jedno na pewno nie pozwolimy jej uśpić .. :ok:

:ok: :ok: :ok:

torzyk7

Post » Pt maja 27, 2011 19:57 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Od wczoraj jestem na gorącym tel. z panią Jadzią.
W nocy było pogotowie, bardzo źle się czuje...
po południu lekarz...ma podwojną dawkę plastrów..../przeciw bólowych./
Nie wiem ile ma jeszcze czasu....kotka czuje coś ,bo nie opuszcza swojej pani na krok...leży u jej nóg...Nie wiem...jestem już uczulona na dzwięk telefonu...
Jest jeszcze kotka na podwórku p. Jadzi, którą ona karmiła.Potem podkarmiała ją sąsiadka , która wyjeżdza..
kotka nie wysterylizowana... :roll: bojaźliwa...ja się poprostu zastrzelę..
Obrazek

cypisek

Post » Pt maja 27, 2011 20:01 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

cypisek pisze:Od wczoraj jestem na gorącym tel. z panią Jadzią.
W nocy było pogotowie, bardzo źle się czuje...
po południu lekarz...ma podwojną dawkę plastrów..../przeciw bólowych./
Nie wiem ile ma jeszcze czasu....kotka czuje coś ,bo nie opuszcza swojej pani na krok...leży u jej nóg...Nie wiem...jestem już uczulona na dzwięk telefonu...
Jest jeszcze kotka na podwórku p. Jadzi, którą ona karmiła.Potem podkarmiała ją sąsiadka , która wyjeżdza..
kotka nie wysterylizowana... :roll: bojaźliwa...ja się poprostu zastrzelę..

o rany :?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt maja 27, 2011 20:10 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Jest żle!!!

Kurcze niedobrze... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]