Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:ula-misia pisze:Cameo pisze:ula-misia pisze:A jak masz na imię-Miłeczka ciekawska
Kamila jestem
Hej-ciociu Kamilko![]()
![]()
![]()
Dlaczego na forum każdy kryje się pod nickiem a nie poznaje się go z imienia-
dla przykladu: imie Katarzyna jest baaaaaaardzo popularne, jakby byly same Kaski, Kasienki, Katarzyny itp to by sie czlowiek pogubil. W zasadzie na tym forum znam chyba tylko 2 moje imienniczki, a o ilu nie mam pojecia?... A moze tez nie wszyscy chca zdradzac swoje imie... Ja bym wolala ukrywac sie pod jakimkolwiek pseudo niz przyznac sie do imienia, gdybym np miala na imie Hermenegilda![]()
albo Hildegarda, Esmeralda...
![]()
Chociaz jakbym przyjela takie imie za nick to nikt by sie nie polapal, ze to prawdziwe imie a nie tylko forumowe pseudo
MaryLux pisze:Kociara82 pisze:ula-misia pisze:Cameo pisze:ula-misia pisze:A jak masz na imię-Miłeczka ciekawska
Kamila jestem
Hej-ciociu Kamilko![]()
![]()
![]()
Dlaczego na forum każdy kryje się pod nickiem a nie poznaje się go z imienia-
dla przykladu: imie Katarzyna jest baaaaaaardzo popularne, jakby byly same Kaski, Kasienki, Katarzyny itp to by sie czlowiek pogubil. W zasadzie na tym forum znam chyba tylko 2 moje imienniczki, a o ilu nie mam pojecia?... A moze tez nie wszyscy chca zdradzac swoje imie... Ja bym wolala ukrywac sie pod jakimkolwiek pseudo niz przyznac sie do imienia, gdybym np miala na imie Hermenegilda![]()
albo Hildegarda, Esmeralda...
![]()
Chociaz jakbym przyjela takie imie za nick to nikt by sie nie polapal, ze to prawdziwe imie a nie tylko forumowe pseudo
Ależ dlaczego? Hildegarda to ładne imię, a najbardziej znana osoba tegoż imienia - Hildegarda von Bingen - była niegłupią kobietą!
MaryLux pisze:Napisałam wierszyk
Inka
ula-misia pisze:Muszę się cioteczką poskarżyć na swoją służbę![]()
Dzisiaj zabrali mnie do weta.Od dłuższego czasu w moich oczętach pojawiał się przezroczysty i jak Ula mówi-glutowaty płyn, który przeszkadzał mi. Do tego zaczęłam kichać seriami.
Oczka miałam przemywane i były kropelki i potem szczepienia i niewielka poprawa. Dlatego musiałam się spakować do swojego M-1 i pojechaliśmy. Pan doktor jak zwykle bardzo przyjazny i szczegółowy. Zbadał mi chyba wszystko -uffff. Najgorsza dla mnie jest sprawa mierzenia temperatury. No ale co tam dałam radę-38,0 stopni. Powiedział,że jestem bardzo ładną koteczką, grzeczną i praktycznie zdrową. Stwierdził,że mogę mieć niedrożność kanalików łzowych: lewy całkowicie a prawy częściowo. Na razie dostałam Zylexis, pojutrze znów i za tydzień powtórka. Gdy się nie poprawi -trzeba będzie udrożnić kanaliki. A teraz najważniejsze-waga moja to 4.230 kg
![]()
![]()
![]()
Jeszcze nie jestem otyła prawda![]()
Teraz jestem zmęczona wszystkimi wrażeniami dnia i śpię- w nocy się zrewanżuję za te atrakcje swojej służbie
![]()
![]()
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Muszę się cioteczką poskarżyć na swoją służbę![]()
Dzisiaj zabrali mnie do weta.Od dłuższego czasu w moich oczętach pojawiał się przezroczysty i jak Ula mówi-glutowaty płyn, który przeszkadzał mi. Do tego zaczęłam kichać seriami.
Oczka miałam przemywane i były kropelki i potem szczepienia i niewielka poprawa. Dlatego musiałam się spakować do swojego M-1 i pojechaliśmy. Pan doktor jak zwykle bardzo przyjazny i szczegółowy. Zbadał mi chyba wszystko -uffff. Najgorsza dla mnie jest sprawa mierzenia temperatury. No ale co tam dałam radę-38,0 stopni. Powiedział,że jestem bardzo ładną koteczką, grzeczną i praktycznie zdrową. Stwierdził,że mogę mieć niedrożność kanalików łzowych: lewy całkowicie a prawy częściowo. Na razie dostałam Zylexis, pojutrze znów i za tydzień powtórka. Gdy się nie poprawi -trzeba będzie udrożnić kanaliki. A teraz najważniejsze-waga moja to 4.230 kg
![]()
![]()
![]()
Teraz jestem zmęczona wszystkimi wrażeniami dnia i śpię- w nocy się zrewanżuję za te atrakcje swojej służbie
![]()
![]()
Ale jesteś dużaaaaaaaa! Ja ważę 3700 g.
Inka
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Muszę się cioteczką poskarżyć na swoją służbę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inka
A Ula mówi do mnie kruszynko
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Muszę się cioteczką poskarżyć na swoją służbę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inka
A Ula mówi do mnie kruszynko
Ma rację! Ja ważę prawie 8 kg, a Ina jest tak mała, że ją tylko węchem zauważam!
Kulka
ula-misia pisze:
Kuleczko ważysz prawie tyle ile mój pierwszy kotek-Mruczusia-8,5kg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości