Szalony Kot pisze:Ech, fajny ten piesek
kinia098 pisze:Kotka z Biedronki okocona.. Pani nie chce nam otworzyć szopy, bo uśpimy młode![]()
![]()
Mówi, że małe wyda jak urosną
Powodzenia !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XAgaX pisze:zawsze możesz "podstawić" kogoś, kogo nie zna, że niby chce zabrać wszystkie do siebie, najlepiej RAZEM Z KOTKĄ. Że znalazł domy np. u rodziny. I wiadomo, co dalej.
Koteczka z nabrzmiałymi sutkami na moje straciła dzieci albo urodziła martwe, ale trzeba sprawdzić i potwierdzić.
Ogólnie możesz przyjmować zamówienia na maluchy (jeśli wiesz, że jakieś na pewno będą do adopcji) albo kierować na razie np. do PKDT, żeby się chętni nie zmarnowali
kinia098 pisze:Koteczka z nabrzmiałymi sutkami na moje straciła dzieci albo urodziła martwe, ale trzeba sprawdzić i potwierdzić.
No właśnieTam jest sporo takich 'ukrytych' zakamarków. Jak będę karmić, to postaram się ją podpatrzeć, czy czasem gdzieś nie włazi. Ale nic jej się nie stanie od tego nadmiaru mleka i nabrzmiałych cycuszków ?
Ogólnie możesz przyjmować zamówienia na maluchy (jeśli wiesz, że jakieś na pewno będą do adopcji) albo kierować na razie np. do PKDT, żeby się chętni nie zmarnowali
Bardziej miałam na myśli to, że widzę w ogłoszeniach, na FB, na miau. Bo tak bezpośrednio do mnie, to się ludzie o małe jeszcze nie zgłaszają.
Karena pisze:Jak słodko śpi
aburacze pisze: Glutek na Gumtree Trójmiasto jest od prawie 3 tygodni i jest cały czas na 1 stronie - widać że nie jest to tak popularne jak Gumtree Warszawa, gdzie pierwsza strona szybko zmienia się w drugą i kolejne... Może przerzucić go do "Warszawy"?
XAgaX pisze:ja bym nie przerzucała, tylko wstawiła na obie strony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 69 gości